Ben zaten gitmeden önce karar vermiştim ama zaten o da hemen hemen herkese vücuduna göre aralıklı orucu önerdiğini söyledi aralıklı orucun çok sağlıklı olduğunu da söylediAralıklı orucu diyetisyen mi önerdi peki
Pes etme canım ben de başlamak istiyorum haydi başlayalımEvet zaten aralıklı oruçta 18 6 vardır yada 16 8 ben 18 6 yı seçtim
Gün gün gelişmelerimizi yazalım buraya o zaman gün sonunda neler yaptık sabah kaç kiloyla uyandık falan motivasyon olurPes etme canım ben de başlamak istiyorum haydi başlayalım
Anlayamadım saatlerı :)Evet zaten aralıklı oruçta 18 6 vardır yada 16 8 ben 18 6 yı seçtim
Evet istediğinizi yiyebilirsiniz ama aşırıya kaçmamak şartıyla o kadar kalori hesabı yapılan bir diyet değil tabii sırf böyle diye de midemizi doldururcasına yemiyoruz ben yine diyet gibi yapıyorum yarım saat sonra kahvaltımı yapacağım mesela az önce tartıldım tart da mı sorun var tuhaf bir şekilde ben mi günde 1 kg verdim ama 73.50 çıktımBende 61.9 a inmiştim tatilde almışım. 62.8 çıktım bugün. 59 olmak istiyorum ama yemek yemekte istiyorum:)) aralıklı orucu bi kavrayamadım. Yani o belli saatlerde istediğimizi yiyor muyuz yoksa yine kalori hesabı ile mi yiyoruz. Farkı ne ki normal diyetten
Evet istediğinizi yiyebilirsiniz ama aşırıya kaçmamak şartıyla o kadar kalori hesabı yapılan bir diyet değil tabii sırf böyle diye de midemizi doldururcasına yemiyoruz ben yine diyet gibi yapıyorum yarım saat sonra kahvaltımı yapacağım mesela az önce tartıldım tart da mı sorun var tuhaf bir şekilde ben mi günde 1 kg verdim ama 73.50 çıktım
İlk günler ödem falan gittiği için kilo verimi daha çok oluyor evet. Anladım ben de 11.00'de yemeye başladım kaçta bitirmem gerekiyor pekiEvet istediğinizi yiyebilirsiniz ama aşırıya kaçmamak şartıyla o kadar kalori hesabı yapılan bir diyet değil tabii sırf böyle diye de midemizi doldururcasına yemiyoruz ben yine diyet gibi yapıyorum yarım saat sonra kahvaltımı yapacağım mesela az önce tartıldım tart da mı sorun var tuhaf bir şekilde ben mi günde 1 kg verdim ama 73.50 çıktım
Ben 12 de başlayıp 18.00 de bitiriyorum sizde yapabiliyorsanız öyle yapın bugün ikinci günüm ve başım baya ağrıyor şuan herşeye saldırasım geliyorİlk günler ödem falan gittiği için kilo verimi daha çok oluyor evet. Anladım ben de 11.00'de yemeye başladım kaçta bitirmem gerekiyor peki
8 saat değil mi bu aralıklı oruçta yeme süresi. Sizin 20.00 da bitirmeniz gerekmiyor mu 12 de başlayınca. 10.-18.00 olsa meselaBen 12 de başlayıp 18.00 de bitiriyorum sizde yapabiliyorsanız öyle yapın bugün ikinci günüm ve başım baya ağrıyor şuan herşeye saldırasım geliyor
Yok ben 18 saat açlık 6 saat yeme süresi yapıyorum 18 de bitiyo o yüzden