Aralıklı oruçla kilo vermeye karar verdim benimle olanlar buraya🥰

Bende bubhafta başladım aralıklı Oruç ile bu hafta 2 kilo verdim. Ama motivasyonum açısından birileriyle birlikte vermek istiyorum. Başlıyorum ama hedef kiloma ulaşamadan bırakıyorum.

Bende bubhafta başladım aralıklı Oruç ile bu hafta 2 kilo verdim. Ama motivasyonum açısından birileriyle birlikte vermek istiyorum. Başlıyorum ama hedef kiloma ulaşamadan bırakıyorum.

Ben de aralıklı oruç yapıyorum. 11-19 aralığı
Link eklediğim konuda aktifim. Sen de uğra arada

Merhaba , bugün itibarıyla ben de aralıklı oruca başlıyorum. Başlangıç kilom 68,15 . Pcosum olduğu için kilo vermem zor oluyor. Ama şu an çok motiveyim. Umarım yeni yıla kadar bu motivasyonla biraz yol katederim

Sabahtan bu yana 1100 ml su, 1 fincan çay, 1 fincan hindiba içtim. Şimdi de yeşil çayımı içeceğim. 12 de ilk öğünümü yapacağım.

İlk öğünümde 3 zeytin,haşlanmış yumurta, 1 dilim çecil peynir ,çeyrek avokado, 1 dilim esmer ekmek,marul, salatalık ve 1 adet havuç yedim.

Öğle aramda da 30 dk yürüdüm. Bugünlük spor tamam

Akşam yemeğinde 1 dilim esmer ekmek, mantar yemeği ve küçük bir kase yoğurt yedim

Günaydııınn, pazartesiye kadar tartılmayacağım dedim ama dayanamadım 67,35 çıktım ödemler gidiyor

Öğlene kadar sade kahve , çay ve yeşil çay içtim. Öğlen 12 gibi nohutlu , avokadolu salata yedim, 1 bardak ayran içtim. Yarım saat yürüdüm ama sakin sakin

Akşam yeşil fasülye, 1 kase yoğurt, 1 dilim tam buğday

2 saat sonra yeşil çay ile gün kapatıldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…