Ne demekŞimdi anladım. Teşekkür ederim:)
Bak galiba düzen tutamadımEe son durumlar nasıl kızlar?
Bende bubhafta başladım aralıklı Oruç ile bu hafta 2 kilo verdim. Ama motivasyonum açısından birileriyle birlikte vermek istiyorum. Başlıyorum ama hedef kiloma ulaşamadan bırakıyorum.Herkese selamünaleyküm ben bugün itibari ile aralıklı oruca başladım sabah DIYETİSYENE gittim vücudun analizi yaptırdım 74.9 kilom 22 kg yağ var vücudumda diyetisyenin soyledigine göre vücudum gayet güzel boyun da var ama kilom bana göre Herkese selamünaleyküm ben bugün itibari ile aralıklı oruca başladım sabah DIYETİSYENE gittim vücudun analizi yaptırdım 74.9 kilom 22 kg yağ var vücudumda diyetisyenin soyledigine göre vücudum gayet güzel boyun da var ama kilom bana göre fazla kaşlı bir vücudun varmış vücudunda kas sayısı gayet yeterli durumda bugün aralıklı oruca başladım ilk öğün saat 12:00’de başlayıp son öğününü akşam18. Yapıp günü kapatmaya karar verdim günde 5000 adım ve evde 40 dakika Leslie ile bakalım bir ay sonunda kaç kilo kilo vereceğim benimle olanlar varsa birbirimize destek olabiliriz motivasyonumuz yükselir hatta isterseniz grup bile kurabiliriz benimle olan var mı
Bende bubhafta başladım aralıklı Oruç ile bu hafta 2 kilo verdim. Ama motivasyonum açısından birileriyle birlikte vermek istiyorum. Başlıyorum ama hedef kiloma ulaşamadan bırakıyorum.