- 7 Kasım 2023
- 28
- 20
- 27
-
- Konu Sahibi busininblogu
Merhaba yiyorum ama abartmadan filtre kahve içiyorum leblebi yiyorum meyve yiyorum yeni başladığım için biraz sıkı tutmak istedim biraz süre geçtikten sonra daha gevşek bir beslenme planı uygulayacağjmMerhaba kolay gelsin 10-18 saatleri arasında bir şeyler yiyor musunuz yoksa sadece 2 öğün mü besleniyorsunuz.
Ekmeği bırakıp IF yaparak yıllar önce 61 den 52 ye düşmüştüm 6 ay gibi bir sürede. Ben her şeyi yemiştim, vücudum alışana kadar 16-8 sonrasında 18-6 yapmıştım. En güzel verimi de 18-6 da almıştım. Uzun zaman sonra tekrar 60 oldum ve geçen hafta yine 16-8 ile IF e başladım. Bakalım bu sefer sonuçları ne zaman almaya başlayacağım.Merhaba yiyorum ama abartmadan filtre kahve içiyorum leblebi yiyorum meyve yiyorum yeni başladığım için biraz sıkı tutmak istedim biraz süre geçtikten sonra daha gevşek bir beslenme planı uygulayacağjm
Her şeyden kastınız nedir diyete uygun şeyler mi yoksa gerçekten her şey mi :)Ekmeği bırakıp IF yaparak yıllar önce 61 den 52 ye düşmüştüm 6 ay gibi bir sürede. Ben her şeyi yemiştim, vücudum alışana kadar 16-8 sonrasında 18-6 yapmıştım. En güzel verimi de 18-6 da almıştım. Uzun zaman sonra tekrar 60 oldum ve geçen hafta yine 16-8 ile IF e başladım. Bakalım bu sefer sonuçları ne zaman almaya başlayacağım.
Ekmek harici her şey :) Sürdürülebilir olmayan bir beslenme biçimi ile kilo verilse bile bırakıldığında tekrar alınıyor. Ben her şeyi yiyerek kilo verdim ve uzun süre de kilo almadım son 1 yıla kadar.Her şeyden kastınız nedir diyete uygun şeyler mi yoksa gerçekten her şey mi :)
Çok iyii ama ben yemeye başlayınca asla ölçüsü olmayan bir insanım o yüzden şimdilik kendimi olabildiğince tutmaya çalışıyorum.Siz kaç kilo olmak istiyorsunuzEkmek harici her şey :)
60 tan 50 ye düşmek hedefim.Çok iyii ama ben yemeye başlayınca asla ölçüsü olmayan bir insanım o yüzden şimdilik kendimi olabildiğince tutmaya çalışıyorum.Siz kaç kilo olmak istiyorsunuz
Boyunuz kaç cm60 tan 50 ye düşmek hedefim.
1.62Boyunuz kaç cm
Benimde 1.64 54 olmak istiyorum inşallah yine eski zayıf günlerimize döneriiz
Umarım :)Benimde 1.64 54 olmak istiyorum inşallah yine eski zayıf günlerimize döneriiz
Mümkünse yürüyüşlerinizi ya da sporunuzu ( tabi bahsettiğim ağır bir antrenman değil ) açlık saatlerinde yapın ilk öğününüzden önce yani. Yağ yakımı için daha etkili olmuştu bende.Eki Görüntüle 3332399
Selam kızlar bugün kahvaltım bu şekildeydi wasa üzerine labne ve yumurta şu saate kadar beni tok tuttu türk kahvesi ve filtre kahve içmeyide ihmal etmedim tabii.Henüz yürüyüş yapmadım ama akşam yemekten sonra yürümeyi düşünüyorum
Günaydınn hoşgeldin aramıza gitsin kilolarr :)Merhaba bugün itibariyle ben de aranızdayım, sabah tartıldım 64,70 . Haydi hayırlısı