- Konu Sahibi Lonely single girl
-
Tebrik ederim canımHeyyyyt beee
En son 2018 de 71 kg idim
Az önce tartildim ve 71.7 ciktim
4 sene sonra ilk kez 71 kg'ı gördüm tarihe geçsin84 lerden geldim buralara
60kiloyum sara_28 KumsalveDeniz moni @gezegenfeza E Eda656 en sevdiğim dostlarımla bu başlangıcı kutlamak istedim
Süpersin canım maşallahHeyyyyt beee
60kiloyum sara_28 KumsalveDeniz moni @gezegenfeza E Eda656 en sevdiğim dostlarımla bu başlangıcı kutlamak istedim
harikasın kuzumHeyyyyt beee
Süpersin canımHeyyyyt beee
ay bende bu kim diyorumHeyyyyt beee
Teşekkürler Monimay bende bu kim diyorum
Allah iyiliğini versin, istediğin sağlıklı kiloya in emi
Babym catimm, harikasın devam kuzum.
Yine de gayet iyi bence. Ben koskoca günde 4.400 adım atmışım sadece. Ama hiç bir şey yemedim. Akşam bizimkilerle iftarda 1 kase çorba ve bir kaç kaşık patlıcan yemeği yedim. Ve bolca yeşillik yedim. Yarın akşama kadar bir şey yemeyeceğim artık bende.Bugün biraz az yürüdüm. Iyi ki de öyle yapmışım açlıktan ölüyorum şu an baya halsiz düştüm. E tabi iftarda 1 tabak yemek ye ,1 bardak çay iç
21 saattir açım. Ama Ramazan ı seviyorum sağlık sıhhat buluyorum oruçlu oluncaEki Görüntüle 3042586
SelammmSelamlar
Geçen cumartesi 72.8 kg idim
Bu cumartesi 72.2 kgEki Görüntüle 3039722
Fark -600gr
.
O kadar az yemeye ve de spora az bir sayı gibi gözükse de buna da şükür tabi ki
Ohh afiyet olsun. Bende 2 gündür ablamda kalıyorum. Ablam hamile doğuma gidecek evini temizledik. Tabi yiğenlerimle güzelce yemek yedimBu aksam iftara gittik dayimlara
1 aydır baklava çekiyordu canım ama diyeti bozmamak için yemiyordum
Bilin bakalım ne oldu iftarda baklava
6 dilim falan yedimpisman degilim insallah yarin aksam sıfır ekmek ve haşlanmış yumurta ve yoğurt yulaf ezmesi ile orucumu açıp günümü gecirecegim
Yuruyuse de pek gidemiyoruz bakalim bu hafta kiloda sabit kalacağız muhtemelen
Olsun bugünün tadını cikarinOhh afiyet olsun. Bende 2 gündür ablamda kalıyorum. Ablam hamile doğuma gidecek evini temizledik. Tabi yiğenlerimle güzelce yemek yedimözellikle de ekmeğe çikolata sürüp yedik benimde bu hafta pek iç açıcı geçmiyor ama olsun. Sonra ki günlerde toparlarım inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?