- 20 Şubat 2016
- 4.650
- 18.638
- 208
- Konu Sahibi Lonely single girl
-
Ama şöyle benim de öyle oluyor mesela tartılıyorum sadece 100 gr vermiş gibi oluyorum. 3-4 gün sonra Bi bakıyorum 2-3 kilo birden gitmiş oluyor. Zaten o yüzden haftada 1 tartılın diyorlar. Bu süreçte az gibi görünecek seninde sonra bir bakmışsın Bi anda bir kaç kilo birden gidecek.Eki Görüntüle 3037244
Eve geldim sarjim bitti
O arada komsular yuruyuse çıktı. Benim oglan cok seviyor onlarla yuruyusu
E mecburen gittikyaklaşık yarım saat de onlarla yuruduk yani 4.saat yürüyüş aboo
Eve geldim tartildim cumartesiden bu yana o kadar yürümeye rağmen 400 gr vermişim
Ama tabi hissedilen daha fazla
Neyse biraz daha sabır
Tesekkur ederimAma şöyle benim de öyle oluyor mesela tartılıyorum sadece 100 gr vermiş gibi oluyorum. 3-4 gün sonra Bi bakıyorum 2-3 kilo birden gitmiş oluyor. Zaten o yüzden haftada 1 tartılın diyorlar. Bu süreçte az gibi görünecek seninde sonra bir bakmışsın Bi anda bir kaç kilo birden gidecek.
Yürüyüşüne hayran kalıyorum maşallah, sakın pes etme sende gerçekten benden daha fazla azim var
Bende çok sıkıldım lise zamanımdan bu yana sürekli kilo vermeye çalışıyorum. Ama versemde mutlaka geri alıyorum. Çünkü sınırım yok. Çünkü yemiyorum sonra bir başlıyorum yemeye yani insan demezsin ben yemek yerken o şekildeTesekkur ederim
Azimden çok, sıkıldım artık bu durumdan diyeyim normalde benim kilom 55 65 arası
En son 2017 de 57 idim
sonra bir basladim almaya hoop 2018 den bu yana 72 nin altına inemedim
Mart 2021 'de 84.4 ü gördüm
Mart 2022 'de 72 deyim işte
Hedef 60
En kısa sürede
Bence de yapabildiğin sürece yap. Bende yarın inşallah yine yürürüm. Öğleden sonra da annemle aşağıda depo tarzı bir yerimiz var orayı temizleyelim dedik. Birazcıkta orada hareket ederim yarını da öyle atlatırım galibaMesela ayaklarım.hala ağrıyor bir yanım.diyor ki yarın ilçeye gitme yürüyerek, eve gel
Eve gelirsem toplamda sadece 5 km yürümüş olacagim
Ilceye geçersem 15 km
Tabiki de naaaapicam
Yalla ilçeye, bu hafta biraz zorlayalım sınırları
Insallah bu sefer rehavete kapılıp birakmak yokBende çok sıkıldım lise zamanımdan bu yana sürekli kilo vermeye çalışıyorum. Ama versemde mutlaka geri alıyorum. Çünkü sınırım yok. Çünkü yemiyorum sonra bir başlıyorum yemeye yani insan demezsin ben yemek yerken o şekilde
Bende 2019 da 80 kiloyla işe başladım, 3 aylık süreçte 68 kiloya indim. Sonra bana Bi rahatlama geldi bıraktım. Hemen geri almaya başladım. Bu süreçte ne kadar çayıflama çayı varsa içtim. Bu yüzden ailem benim kilo takıntıma kızıyor. Bir gün bir şey yapacaksın kendine diyor. Geçen Yaz döneminde yine Bi diyete başladım 80 kilodan 75 e düştüm. Sonra dayanamıyorum dedim geri bıraktım. Tabi geri aldım. En son okul bitti bundan 2 ay önce ailemin yanına döndüm. Bir de sözüm vardı. 23 şubatta galiba geri diyete başladım. İnşallah bu sefer bırakmam ve düğünüme kadar verebildiği kadar kilo veririm.
İnşallah bu sefer olacak bende inanıyorum. Ben 65 - 67 kilo arası olsam yeterInsallah bu sefer rehavete kapılıp birakmak yok
Sonuna kadar insallah devam
Ben de senin gibi 100 gr versem bir deri bir kemik kalmış hissedip besbelli+1kg yemek yiyordum o nedenle en son 4 sene once 71dim :)))
Devam hadi bakalim senin hedef kac bilmiyorum ama birlikte sona kadar gidelim.
Bu arada bizlere katılmak isteyenler varsa lütfen buyursun inşallah bu sefer olacak
Deniz kenarı yürüyüş çok iyi olur4 saat uykuyla kalktim
Ilk uyandığımda eve dönüp yatayım dedkm ama hayır bu kadar ilerlemişken olmaz yallah şu an ilçeye gidiyorum deniz kenarı yürüyüş oh mis
Neresi diye sormayın söylemem
Hadi bakalim tabana kuvvet ya Allah
Tebrikler sana .. ben de aralıklı oruç ,sağlıklı beslenme.arti sporla 33kadar verdim .. 57 yi gördüm yazın malesef sporu bırakınca geri alınıyor böyle verilen kilolarSelam arkadaşlar
12 Mart 2022 de 76.1 kg ile başladığım serüvenim
19 Mart 2022 de 73.2 ile devam etti
26 Mart'ta yani yarin bakakim.kac cikacagim
Kuvvetle muhtemel 73.0 civarı bir sey cikabilir
B3slenme seklim gunde tek ogün aksam 7 de yiyorum
Yatana kadar cay kahve
Gece 00.00dan aksam 19.00 a kadar yeme icme yok su bile
Bakalim en hizlica bu sekilde veriyorum ve de gunde en az 5 km yuruyus genelde
Bu bazen 10 km oluyor bazen sıfır
.
Bakalim Mayıs sonunakadar 59 u gorebilecek miyim?
Oncelikli hedef Nisan sonu 65 olmak yani -8kg insallah
Maalesef miTebrikler sana .. ben de aralıklı oruç ,sağlıklı beslenme.arti sporla 33kadar verdim .. 57 yi gördüm yazın malesef sporu bırakınca geri alınıyor böyle verilen kilolarşuan aldım 60 im
2bucuk senemi aldı toplamda güzel verdim .. bırakınca sağlıklı beslenmeyi tüketmeyi .. sporu da bırakınca 1-2-3-4-5 alınıyor ona göreMaalesef mi
Kiminin hayatı kiminin hayalleri60 güzel ya
Tabi size gore fazla olabilir anlıyorum ama bence çok bir sayı degil.
Peki kaç ayda verdiniz harika bir performans olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?