- 20 Şubat 2016
- 4.650
- 18.638
- 208
- Konu Sahibi Lonely single girl
-
Ekmeğin insanı kilo aldırdığı kadar hiç bir şey kilo aldırmıyorElhamdülillah tıka basa yedim ama asla ekmek olmadan ve çok da iyi oldu gerçekten çok doğru bir karar vermisim
6 bardak da çay içtim
Bir sonraki öğün 23 saat sonra
(Belki bu gece nescafe içebilirim çünkü uyku problemim var aşırı uyuyorum bu aralar ders çalışamıyorum:))
2 yıl ekmek yemeden beslendim ben 70 kilodan 50 kiloya inmiştim ama sadece ekmeği kesmişdim. Şimdi yine ekmeği çıkardım beslenmemden bakalım kaç kilo vericem..Elhamdülillah tıka basa yedim ama asla ekmek olmadan ve çok da iyi oldu gerçekten çok doğru bir karar vermisim
6 bardak da çay içtim
Bir sonraki öğün 23 saat sonra
(Belki bu gece nescafe içebilirim çünkü uyku problemim var aşırı uyuyorum bu aralar ders çalışamıyorum:))
Tebrik ederim :)Yaaaaaa ben şokkkk
Susuzluktan kırılıyorum şu an geberiyorum yani o derece
Meğerse kilo veriyormuşum
71.6 'yı gördüm az önce
Rabbimmm şükürler olsun
Pazartesiden pazara sıfır ekmek bu hafta
Ha pilav yerim kızartma cart curt
Ekmeğin verdiği kiloyu bunlar vermiyor bende
Ama ekmek yok
Bu hafta sonuna artık 70.0l kusürlerde olmak imkansız değil:)
Hadi bakalım kolay gelsin2 yıl ekmek yemeden beslendim ben 70 kilodan 50 kiloya inmiştim ama sadece ekmeği kesmişdim. Şimdi yine ekmeği çıkardım beslenmemden bakalım kaç kilo vericem..
76.6 kg ile başladım diyete 5 gün falan oldu bu gün tartıldım 73.7 kg olmuşum. Hedefin ay sonuna kadar 69 kg görmekHadi bakalım kolay gelsinkilonuzu da yazarsanız birlikte ilerleyebiliriz. Haftada bir kilo bildirimi yapiyoruz
Oruc tutarken su içmek sorun oluyor. Orucu açdıkdan sonra yatana kadar 2 litre su içiyorum wc' çıkamıyorumHeyt be 200 grama daha bay bay demisim kizlar
Ama dun şöyle yaptım ve artık böyle olacak inşallah
Yarim litre su ile açtım orucumu
Önce su sonra yemek ve toplamda 2 lt su içtim dün
Wc problemi maalesef diyet süresinde oluyor. Eğer uzun süre gidemezseniz takviye olarak bitki çayı falan için. Bende de hala oluyor ara sıra maalesef.Oruc t
Oruc tutarken su içmek sorun oluyor. Orucu açdıkdan sonra yatana kadar 2 litre su içiyorum wc' çıkamıyorum
Insallah ben hep buradayim yalniz değilsin:)Bugün akşam bir tabak kuru fasulye ve bolca yeşillik yedim. Bir bardakta ayran içtim.
Pilav ve ekmekte yemek istedim ama kendimi durdurdum. Resmen yeşillikle midemi doldurdum
Düğünüme 25 gün falan var. Biraz daha kilo vermem lazım. Aslında yapabilsem su orucu tutacağım ama o zamanda migrenim tutuyor. Bu şekilde devam edebilirsem 5 kilo daha versem harika olur. Bu aralar yürüyüş yapamıyorum ama haftanın bir kaç günü bol koşuşturmalı geçiyor. Düğünden sonra inşallah spora da geri başlarım
Buna her zaman çok ihtiyacım olacak:)Insallah ben hep buradayim yalniz değilsin:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?