- Konu Sahibi blondeaddict
- #1.641
Gönül isterki bozmasın ....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gönül isterki bozmasın ....
Merhaba bu konu ile ilgili olarak şöyle düşünmelisiniz esasen birşeyin( sakız veya şeker) içinde şeker yada tatlandırıcı varsa her ikisi de insülin salgılattığı için bozar. Ama bu o kadar ufak bir detay ki göz ardı da edilebilir demiş bu oruc ile ilgili çalışan yabancı doktorlar(Dr Jason Fung) Benim görüşüm şekersiz de olsa oruç fazında sakız, şeker çiğnememek ama zorda kalmışsınız her gün olan bir şey değil çok da dert etmeyin
Maşallah cnm Allah bağışlasın bizde 2. cesaret edemiyoruz vallaÇok şükür. Artık kocaman oldular. Benim ikinci bile oldu. Onun kilolarını vermeye çalışıyorum.
Tamam canım sen yine de bol su içmeye ve çok düşük kalorili beslenmemeye çalış ben olsam 16 veya 18 saati geçmem sen bilirsin yine de16 aylık bebeğim epeyce ek gıda alıyor, o yüzden sıkıntı olmaz gibi düşündüm ama
Tamam canım sen yine de bol su içmeye ve çok düşük kalorili beslenmemeye çalış ben olsam 16 veya 18 saati geçmem sen bilirsin yine de
Bilgilerini bi tekrar yazsan
Yaş boy Başlangıç kilo güncel kilo Hedef kilo
Canım limon insülin dalgalanmasına sebep vermiyor araştırdım aksine etkisi varmış hattaHanımlar bilenler aydınlatabilirmi beni.. oruç aralığında şekersiz çay kahve su ve doğal maden suyu içebiliyoruz ok.. ama sabah aç karına yürümeyi seviyorum , ve yürüyüşe çıkmadan 2 limon sıkıp içsem oruç bozulurmu? Yoksa oda normal su yerinemi.. benim için çok öenmli çünkü yürüyüşü sabah 8-10 arası yapıyorum yemeği ise (12 yemem gerek) 13 yada 14 gibi yiyorum..
Ekledim canımİlk defa bugün 20 saat açlığı denedim.. Tamam dikkat ederim
34 yaş 158 cm
52 kilo başlangıç
52 kilo güncel
49 hedef
Ben ettim sen etme demicem. özellikle aralarını kısa istedim. Şimdi çok şükür iyiyimMaşallah cnm Allah bağışlasın bizde 2. cesaret edemiyoruz valla
Yarın kilo bildirimi yapacağım O zamanHanımlar bir listeye baktım da uçmuş gitmişiz
İnşallah yarın iyi sonuçlar alalım tartılarda
Herkesin azmine, emeğine, iradesine sağlık
Sabit olanlar olursa sebat etmeye devam etsin lütfen bazı ödüller zamanla gelecek
Helal olsun size
bi an kendimi gördümbu huy bende de var cnm yemekten once, yemekten sonra idrarda önce idrarda sonra
İyi akşamlar kızlar
İlk kez başlattım orucu 5.30 itibariyle
1 saat 15 dkk şu an yarın 10 diyorBenzer zaman gibi ben de 5 küsur de başlatmisim:)
2 saat 7 dk diyor şu an için hakkımızda hayırlısı
Yarın kaçta acacaksiniz
Hayırlı sı bakalım1 saat 15 dkk şu an yarın 10 diyor
16 saat
1 saat 15 dkk şu an yarın 10 diyor
16 saat