Aralıklı Oruç İle Beraber Zayıflayalım Mı?

Super canim

Merhaba ben 3 gundur bildirim yapamadım elimden geldıgınce dikkat ediyorum malum misafirim kilo bildirimi yapamayacağım gecen hafta neyse onu yazabilirsiniz haftaya da kilo bildirimi yapamayacağım ondan sonra hersey duzene girecek tek guzel olan sey burda tamamen organik besleniyorum 2 ogun yiyorum ekmek ve turevlerını tuketmıyorum kaldıgım yerde bı dolu ceviz ve badem agacı var onlarla kahvaltı yapıyorum aksam da ne yemek varsa artık yuruyuste yapıyorum mesela dun 2 saat yurudum

Teşekkürler canım maşallah sende az vermemişsin gayet iyi vermişsin sporda pilatese ağırlık verirsen vücudunu sıkılaştırır o zaman istediğin elbiseye rahat girersin sen maşallah azimlisin o elbiseyi genişletmeden içine sığacaksın ben inanıyorum sana hiç üzülme

supersin
kaptana yakisir eksii massallah yaaa darisi herkese bana
2 ay icin inanilmaz bir sonuc.. Devamını dilerim
Oyhhh oyhhh harika. Kac gunde bir uzun oruc tutuyosun? Kac saat?

slm kızlar.bebeyi uyuttum çok sükür.
simdi tek tek alıntiladim.
Ben simdiden yazayim. Geçen haftayi hic hatrlamiyorum. Buyuk badire atlattim. Yeniden basliyor gibi olayim bugun tartilmistim. 75.3 çıktım
çok gecmis olsun canim.haftaya dikkate dersen baya gider.kolay gelsin.
hoşgeldin canim.hic olmazsa eksiyle dönmuşsün buda bisey.haftaya daha cok verirsin.
Günaydınlar
Geçen Hafta 76.70
Bu Hafta 76.50
Fark -200
En azından artıda değilim diye mutlu olmaya calisiyorum...
aynen.arti geldigim.zaman keske sabit yada 100 gr verseydim diyordum.eski candır.tebrikler
Günaydın canlar
Gecen hafta 67.8
Bu hafta 66.2
Fark 1600
maşallah canim.tebrikler
Günaydın kızlar,

gecen haftaki kilom 76.9
bu haftaki kilom 76.4
aradaki fark -500 gr

tartida herkese bol eksiler diliyorum...
tebrikler canım
amin.
masallah canim.baya gitmis.haftaya 5 ler hayal değil.tebrikler
masallah canim.kiz valla nazar degdirecen kendine.
bu arada aşağıdaki kilo bildirimini degistirmeyi unutmussun
ben olsam hemen 61.1 yapmistim
maşallah canim.1 kilo olsun bizim olsun.her hafta 1 kilo gitse 3 aya biseyimiz kalmaz valla.arada kaçamaklar yapa yapa tabi
hem yer hem zayiflariz.ne güzel dimi.
tebrikler kaptanim.güzel örnek oluyorsun bize.
maşallah
Kızlar benim duraklama ve hiç dikkat etmeme dönemi

Inşallah bu da geçecek diyorum

50.9 um bu sabah ( en az en son gördüğüm 50.7)
fazla bi artin yok canim.bir gün dikkat etsen eksiye bile inersin.
kolay gelsin canim
tebrikler.1.200 gitti dimi.hadi bakalim.haftaya 9 larda olacaksin
vaaooovv maşallah canim.
baya gitmiş.tebrikler.
Günaydın hanimlar
İki gun kacamak yaptim sonuc daha iyi olabilirdi bu hafta yapmiycam inşallah
Gecen hafta :78.6
Bugun:77.8
Fark:-800 gr
Bunada sukur
kacamağa ragmen güzel sonuç.tebrikler canim
Günaydın
Bu hafta 97.5
Gecen hafta 98.8
Fark 1kg300gr

Hiç hiç beklemiyordum çok mutlu oldum . Sağlıklı beslenip ısrarla devam edince gidiyor kilolar Allaha çok şükür
tabiki.yeter ki kacamak yapma.porsiyonlarini kücuk tut.bak haftaya 95 e düsersin.
tebrikler
Merhaba
Geçen hafta 58.1
Bu hafta 56.5
Kilo kaybı 1.6 oldu bir gün kaçamaklı geçti dışardaydım bu hafta daha fazla spor ve su içmek hedefim ...
masallah.kacamaga ragmen sonuc süper.
Gecen hafta 68.2
Bu hafta 67.2
Fark 1 kilo
tebrikler canim
ödem daha fazla atilir canim.yağdır o yağtebrikler.önümüzdeki günlerde suyu bol icersen daha cok gider.

supersin
kaptana yakisir eksii massallah yaaa darisi herkese bana
2 ay icin inanilmaz bir sonuc.. Devamını dilerim

Oyhhh oyhhh harika. Kac gunde bir uzun oruc tutuyosun? Kac saat?
İlk defa 98 saat tuttum ondan önce 42 yada 43 saat tutmuştum normalde tek öğün besleniyorum 20/4 if yapıyorum darısı siz arkadaşlarıma

Hah korktuğum oldu kilom 64.5 artı 500 gr olmuşum ama yeşil çay ve kiraz sapı çayına ara verdiğim bi haftaydı tasikardi olunca bu hafta onu da halletcem inşallah üzgünüm
niye üzülüyorsun ki.bir gün dikkat edersin.olur biter.haftaya eksiye dusersin.kilo vermek zor is.her zaman bi iniş çıkışı vardir.bunu böyle düsünmezsen motive olamazsin.
olsun yarin inerim de hep.
misafirlikten bolca eksiyle dönersin ins

Geçen hafta:65.5
Bu hafta:65.5
Fark:0
Bugün farklı tartıda tartidlim, evime geldim çünkü. 300 gram kadar fazla tartiypr,muhtemelen vermisimdir ama bu tartı için sonuç böyle.

Tünaydın kızlar
Bu hafta çok çok az bir farkla aranızdayım
Yine takıldı kilom
Suyu çok az içiyorum
Biraz dışarı da çıktık bu hafta dengem de bozuldu
Olsun ama ne yapalım devam
suyu arttıracağım
bu hafta iznimin son haftası , haftaya işe başlayacağım , iş yerinde çok daha hateketliyim ,öğlenleri yürüyüş yolunda yürüme imkanım da oluyor o yüzden takılma geçecek kilolar gidecek
daha bilinçli daha protein ağırlıklı besleneceğim
bağırsak tembelliğinin çaresini buldum sayenizde , daha çabuk gidecek inşallah
Geçen hafta 59.6
Bu hafta 59.5
Fark :100 gramen az veren benim sanırım
Olsun moral bozmak yoook yola devaaaamm

pandemiden korkup spora gitmedim bu hafta hiç evdede yapmadım bari yürüyüm dedim bugun 10.000 adım attım akşamda youtubeden spor videosu yapacagım sporsuz olmuyor reglde bitti dün sonunda artık normala dönebirim

Selam kizlar ancak geldim eve seminerden,
Ammma çok mutluyum
Geçen hafta 66.4
Bu hafta 64.4
Fark 2 kilo
Çoğu ödem biliyorum ve en önemlisi benim dirençli kilom 64 ve 63 tür asıl bundan sonrası önemli benim için daha çok aç kalmaya hazırım
Kilo veren herkesi tebrik ediyorum

Geçen hafta:65.5
Bu hafta:65.5
Fark:0
Bugün farklı tartıda tartidlim, evime geldim çünkü. 300 gram kadar fazla tartiypr,muhtemelen vermisimdir ama bu tartı için sonuç böyle.
Olsun kanks bundan sonra daha çok çaba gostercz, bak bu haftaki hedefimiz bir gün hariç hiç kacamamak yapmamak olsun ne dersin benim yarın misafirim var yarın ister istemez kaçacak ama sonra tartı gününe kadar çok dikkate dip su direnci kırmak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…