- Konu Sahibi blondeaddict
- #7.441
Kızlar ben de uzun oruca başladım 19 saat oldu hedefim yok artık nereye kadar giderse
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
harikasın canım hadi beraber ben uyarım sana en az 72 saat bnm hedifimaazra canım an itibariyle başlatmış bulunuyorumEki Görüntüle 2676983
36 saat bili olsa mükemmel bence yavaş yavaş artırırsın vucudunu ne iyi sen tanırsın canımSizin hedefler çok büyük maşallah ben yarın sabaha kadar dayansam şükür
CanımCanlar kaç gündür ağlıyorum biliyorsunuz açlıktan uyuyamıyorum diye meğer benim içimde minik bir kurt varmış beni yiyen bu ay tüp bebek transferi yapılacaktı regl olmayı bekliyordum meğer hamileymişim ne olur dua edin sağlıkla kucağıma alayım geçen yıl kürtaj oldum aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum Rabbim sağlıklısını ve hayırlısını nasip etsin
Süper tebrik ederim canımblondeaddict dün kapida kalinca akşam komsuda ne varsa mecburen yedim
Bu arada ben bugün tartilabildim
Gecen hafta: 75.9
Bu hafta: 74.8
Fark:1.1
Uzun yillar 75te kalmistim cok sukur 75 altina inebildim
Afiyet olsun canım20 saat olmasına 9 dk kaldı
2.yumurta koyuyorum haşlamaya:)
Selam kızlar selam başkan uzun oruç için tarih belirlendi mi ben bugün niyetlenmeyi düşünüyorum inşallah bu sefer 49 saatin üzerinde olur
ben başladım şuan 44. saatteyim yapmak isteyen herkesle yaparım açlığa bayılıyorum
harikasın canım hadi beraber ben uyarım sana en az 72 saat bnm hedifim
aazra canım an itibariyle başlatmış bulunuyorumEki Görüntüle 2676983
Kızlar ben de uzun oruca başladım 19 saat oldu hedefim yok artık nereye kadar giderse
Geldim geldimblondeaddict başkanım kop gel senide bekliyoruz inşallah bu hafta rakamları sallayalım bi
harikasın başkanımmmm bizi asla yanlız bırakmaz maşalalh bol eksili bir oruç olsun inşallah hepimizeCanım
Harika bir haber tebrik ediyorum ❤
Korkma inşallah hayırlısı ile hersey tamamına erecek hiç kötü düşünme
Dualarım seninle
Süper tebrik ederim canım
Komşu komşunun külüne muhtaçtır yapacak bir şey yok
Afiyet olsun canım
Kızlar katılayım bende ay durun hiç dayanamam
Madem başladınız geliyorum bende
birazdan bir öğün yapıp başlayayım bende
Saat 12.30 gibi ilk öğün yapmıştım yazdıklarınızı okuyunca heves ettim birazdan menü paylaşır gelirim
Geldim geldim
Bir iki lokma bir şeyler yiyip geliyorum
seninde fazla kilon galiba boy uzun baksana normal kilodasın yeşil yeşil benim yeşile bir gıdımcık kaldıııSizin hedefler çok büyük maşallah ben yarın sabaha kadar dayansam şükür
...harikasın başkanımmmm bizi asla yanlız bırakmaz maşalalh bol eksili bir oruç olsun inşallah hepimize
Her şey için teşekkür ediyorum sanırım listeye girmem ve çıkmam bir oldu hepinize bol eksili günler diliyorumCanım
Harika bir haber tebrik ediyorum ❤
Korkma inşallah hayırlısı ile hersey tamamına erecek hiç kötü düşünme
Dualarım seninle
Süper tebrik ederim canım
Komşu komşunun külüne muhtaçtır yapacak bir şey yok
Afiyet olsun canım
Kızlar katılayım bende ay durun hiç dayanamam
Madem başladınız geliyorum bende
birazdan bir öğün yapıp başlayayım bende
Saat 12.30 gibi ilk öğün yapmıştım yazdıklarınızı okuyunca heves ettim birazdan menü paylaşır gelirim
aazra canım bugün bir yazı okudum orada açlıkta metabolizma durmuyormuş ama az yediğin zaman zayıflamak için hareketi artırman gerekiyormuş sonra vücut ona da alışınca daha az yemek daha çok hareket istiyormuş yazıyı tekrar bulabilirsem paylaşayım bende onu okuyunca aslında yarın başlıyacaktım ama senin yazdıkların beni biran önce başlamama sevk etti inşallah hedef koymadım ama 72 saat ve üzeri olursa çok sevinirim36 saat bili olsa mükemmel bence yavaş yavaş artırırsın vucudunu ne iyi sen tanırsın canım
bnm vucut açlığı seviyor beni rahatsız etmiyor bide aç kalınca zayıflaıyor durma yapmıyor ondan seviyorum
böyle bir haber için bende çıkmayı çok isterim Rabbim isteyen herkese nasip etsin inaşllah doğumdan sonra beklerizHer şey için teşekkür ediyorum sanırım listeye girmem ve çıkmam bir oldu hepinize bol eksili günler diliyorum
En kısa zamanda böyle bir sebepten çıkmanı can-I gönülden dilerim canımböyle bir haber için bende çıkmayı çok isterim Rabbim isteyen herkese nasip etsin inaşllah doğumdan sonra bekleriz
bende şu orucu yazıları videolarından etkilendim denedimde 24-36-72 saat olarak ve hespsinde vermeye devam ettim sonrasındada alma olmadı ve midem küçüldüğü için canım birşeyde istemedi... bitince kilo kontrolünü de böyle yapmayı planlıyorum 5 gün normal beslenme haftada 2 gün 24 saatle deneyeceğimaazra canım bugün bir yazı okudum orada açlıkta metabolizma durmuyormuş ama az yediğin zaman zayıflamak için hareketi artırman gerekiyormuş sonra vücut ona da alışınca daha az yemek daha çok hareket istiyormuş yazıyı tekrar bulabilirsem paylaşayım bende onu okuyunca aslında yarın başlıyacaktım ama senin yazdıkların beni biran önce başlamama sevk etti inşallah hedef koymadım ama 72 saat ve üzeri olursa çok sevinirim
yaaa çok tesekkür ederim inşallahhhhEn kısa zamanda böyle bir sebepten çıkmanı can-I gönülden dilerim canım
cok sevindim.tebrikler canim.Canlar kaç gündür ağlıyorum biliyorsunuz açlıktan uyuyamıyorum diye meğer benim içimde minik bir kurt varmış beni yiyen bu ay tüp bebek transferi yapılacaktı regl olmayı bekliyordum meğer hamileymişim ne olur dua edin sağlıkla kucağıma alayım geçen yıl kürtaj oldum aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum Rabbim sağlıklısını ve hayırlısını nasip etsin
Canım benimde hedefim 72 saat inşallah daha da uzun olur ama önce 72 saati bir atlatmakbende şu orucu yazıları videolarından etkilendim denedimde 24-36-72 saat olarak ve hespsinde vermeye devam ettim sonrasındada alma olmadı ve midem küçüldüğü için canım birşeyde istemedi... bitince kilo kontrolünü de böyle yapmayı planlıyorum 5 gün normal beslenme haftada 2 gün 24 saatle deneyeceğim
bende min 72 saat diyorum diyorum inşallah senin hedef kaç dı canım