Aralıklı Oruç İle Beraber Zayıflayalım Mı?

Protein konusunda çok haklısın kaptanım -nedense bazen komutanım diyesim geliyor, -. Protein+sporla kas kütlemizi arttıracağız, metabolik hızımız da yükselecek, daha çok yesek bile daha az kilo almamıza sebep olacak.

Ben cok mrk ediyorum. 3 ay sonra esimin kuzeninin dügünü var demistim belki okumussunuzdur. IF ile devam edip dügüne bir hafta kala su orucu yapsam nasil olur diye düsünüyordum bende.
YAPABİLİRSENİZ VÜCUDUNUZU DENEYİN ŞİMDİDEN YAVAŞ AYAVAŞ ALIŞTIRIN VUCUDU 24 SAAT -36 SAAT DİYE SONRA UZUN TUTARSIZNI BEN ÖYLE BAŞLADIM CANIM İLK 24 SAAT TUTTUM SONRA 36 EN SON GEÇEN HAFTA 72 SAAT TUTTUM BU HAFTA DAHA UZUN DENEYECEĞİM İNŞALAH

Ya çok geçmiş olsun çok üzüldüm hay Allah ya
Çözemezsen mutlaka doktora git
Katılım dert değil canım sen bi iyi olda ben not ettim
Ah ah okul konusu derin konu gidilse bi türlü kalınsa diğer türlü
Çocuklar koptu resmen eğitimden
Ortalık da hala virüs hakkımızda hayırlısı
Tamamdır canım not ettim iyi tatilller
Ay niye atayım aşkolsun
Menü ya da gruba katkı diyoruz, sen bu yolculuğunu sürekli paylaşıyorsun zaten katkın var
Su orucu Farklı bir boyut, ben yapmadım umarım senin için şifa dolu bir deneyim olur
Sağlığına dikkat ederek ilerle lütfen
Bedenini dinle
Ben cok mrk ediyorum. 3 ay sonra esimin kuzeninin dügünü var demistim belki okumussunuzdur. IF ile devam edip dügüne bir hafta kala su orucu yapsam nasil olur diye düsünüyordum bende.
Aşama aşama ilerlemek lazım yoksa psikolojik ve bedenen zorlayabilir bence
Niyetin varsa ufak ufak tuttuğun oruç sürelerini uzatarak denemeler yap önce
Merhaba,

12de açtım orucumu ben de:)

menüm

fırında köfte 2 adet galeta

akşam 5 gibi de yiyip yine 18 saate başlıcam:)
biraz az ama afiyet olsun
Komutanıma sesli güldüm
Ay valla bazen yazınca diyorum çok karışıyor muyum ama herhalde o kadar sert değilim ama sakin sakin peşinizdeyim
Aynen öyle mekanizmadoğru

Selamlar sevgili diyetdaslarim orucumun 28. Saatinden hepinize merhaba biraz bas agrim var uykusuzluktan . Birazda halsizlik o da uykusuzluktan . Daha spor falan yapamadim insallah birazdan yapcam diye umuyorum galiba (kararsizligin dibini yasiyorum bugun ). Bu sefer 72 saate tamamlamak hedefim. Ama bas agrisi devam ederse zor gibi duruyo . Bi de bu sefer cok aciktim neden bilmiyorum . Acim yani suan

Menü (18/6)

11.00
1 dilim tam bugday ekmegi
10 zeytin
2 catal peynir
1 domates
1 salatalik
Kiymali yumurta

17.00
3 kasik et sote
1 bardak süzme mercimek corbasi
Mevsim salata

Spor yok malesef simdilik...
Afiyet olsun
Canım kolay gelsin ve şifa olsun
Vucüd her seferinde aynı tepkileri vermiyor bedenini dinle basın agrıyor ise dinlen ve su iç canım , zorlama sporu muhtemelen bir süre sonra geçecek ve sen dinç olacaksın o evrede yap

Merhabalar,bugün de 11de başladım, 1 yumurta süzme peynir domates yeşillik zeytin
arada çiyalı yeşil çay yaptım
15öğlen tavuk sote ve semizotlu cacık
17 ara badem ve türk kahvesi
18 akşam hurma yoğurt ceviz tarçın yedim

sporum 30 günde kilo ver programında 370 kalori ve 10 bin adım yürüyüş 420 kalori.

9 hareket dışinda diger seyler iyi canim.
bu noktada hareket kilit noktasi.bagirsaklarimiz bi nevi dügülenmis gibi.hatta tempolu hoplaya ziplaya bi yürüyüs yapmalisin.imkanin varsa evde biraz ip atlasan iyi olur.ben kültür fizik hareketlerinden hoplamali biseyler yaptim.faydasi oldu.
kabizligim gecti.ama biraz sancim var daha.
kefiri mutlaka al bugün.
cok gecmis olsun.

Bi 30 dk leslie yaptim birazdan bide 30 dk eliptik yaparim az birazda egzersiz tamam kismet olursa hesaplarima gore cumartesi 13 siralarinda orucumu acabiliyorum . Pazar gunu de bogazima sahip cikabilirsem pazartesi tartida 79 altini gormek istiyorum.

Minnoslar bile kacmiyo gozunden tam bir komutan ruhu var sende sayin baskanim

Maşallah, hem oruç hem spor. Daha azını bile görebilirsin bence.

Otokontrol bazen yeterli olmuyor diyette, dış kontrol mekanizması lazım. Bir nevi diyetisyenimiz gibisin, arkadaşlar ve ben çok memnunuz senden, onlar da dile getiriyor hep

Kendini yalniz hissetme diye söylüyorum bana da hicbir faydasi olmadi kayisi çayının

İyi akşamlar kızlar
Yeniden otofajiye merhaba ama nasıl şiş hissediyorum kendimi reglim çok yakın ondan galiba regl öncesi daha mi kilolu çıkarız kızlar regl bitince mi tartılayım

Bilmediğimden soruyorum, nasıl yapıyorsunuz acaba bunu? Yani 24 saat veya 36,72saat hiçbir şey yenmiyor mu, bir öğün falan mı yapıyorsunuz günde?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…