ben kayınvaldemden öğrendim o şehriye ile yapıyo ama pirinçlisinide yedim ben şehriyeyi daha çok seviyorum sen hangisinden istersen onu yap gülüm yapılış şekli aynı ikisinindetesekküler baby de bu priniçle yapılmıyomuyduuuubilmiyorumkismile
ben kayınvaldemden öğrendim o şehriye ile yapıyo ama pirinçlisinide yedim ben şehriyeyi daha çok seviyorum sen hangisinden istersen onu yap gülüm yapılış şekli aynı ikisininde
iyiyim canım şuanda rahatımm sen nasılsın?tamam canım tesekürler sen nasılsın iyimisinnnzemuszemus
uzayan türdense yumurtlama günün oluyo diye biliyorum benselamlarrrrbayanssulusmile
adetime 10 gün falan var çok yoğun sarı akıntım var :kedi: yumurtluyormuyumki . bu ay takmıcam dedim ama düşünmeden edemiyorummeyvahedigeldismileeyvahedigeldismile
uzayan türdense yumurtlama günün oluyo diye biliyorum ben
en güzeli gün aşırı çalış cnm yumurtlamana denk geliyo kesin o zamançamaşırımda oluyo günde 2-3 kere değiştiriyorum... adetimde gecikmişti nezaman yumurtladığımıda bilmiyorum geç kalmadım ozaman bayanssulusmile-tatlicadiarzu-
yumurtlarken düşüyomuş öyle duydum ama sen ateş ölçme topicine bak orda gün gün yazmışlar cnmmateşimde 36,4 falan çıkıyor. yumurtlarken kaç olması gerekiyor bu konuda bı bılgım yk benm bilmiyorumkismile
hoşgeldin cnmmm nerde kaldınn beee kimse yok bugün topictemafoldumbenselam cicişlerrr
hoşgeldin cnmmm nerde kaldınn beee kimse yok bugün topictemafoldumben
yok canım daha belirtim yokk evet selcan girmedi merak ettim bende hayırlı haberlerle gelsinn sen kan testi ne zaman yaptırdın kuşumdeldım deldımmmmm evet ya kısmeler yokk yaa napıyonn belırtı falan varmı beemmm...
bu arada selcan hala girmemiş ya merak ettım valla....
yumurtlarken düşüyomuş öyle duydum ama sen ateş ölçme topicine bak orda gün gün yazmışlar cnmm
allah razı olsun canım tez zamanda rabbim senide sevindirsinna.s.çook sağol canımmmmmmm iiki varsınızz opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
dün görmüştüm hamileymişsin tebrik etmiştim tekrar yazayım ..
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin en kısa zamanda bende hamıle kalırım inşallahh a.s.
yok canım daha belirtim yokk evet selcan girmedi merak ettim bende hayırlı haberlerle gelsinn sen kan testi ne zaman yaptırdın kuşum
benim adetim geçmedi ben gitsem benimde düşük çıkar hastahanedemi yaptırdınvalla silik çizgiyi gördüm gittim abla ıkı gun geçmişti kan degerım düşük çıktı önce 71 çıktı
bir haft sonra yıne yaptr dedı dr yaptım degerım 384 çıkmıştı.....
hoşgeldin gülümma.s.slm kızlarrrr ben gelmişemmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?