günaydın pelinicm.
akşam nasıl geçti
mervam canım çıkadabilir ama çıkmazsa çok üzülürsün.benim gibi gününü bekle yada geçsin canım bence yapmaaa
gunaydınn pelınn kızz saskınlıktann walla kusura bakmaa:)
gunaydınnn arkadasımmm
akşam cok güzel gecti canım yemege gittik bana kalp bir kolye almış cok güzel ben de ona saat aldım Şeniz
sevindim canım güle güle kullan allah bozmasın
İşte arkadaslar resımler normalde bundan bıraz daha belırgın 2 cızgı fotograf makınesınde cok belırgın cıkmamıss..
Eki Görüntüle 36259
Eki Görüntüle 36260
bende evlendim geldim canım.1,5 yıldır burdayım.
carefour civarında oturuoruuum.çalışıosun galiba
wallaa canımcımm suann acayıpp grıp oldumm ayakta zor duruorumm:) u bı belırtımı bılmıorumm:)
akıntımm warr cok dııl ama az da dııl..
halsızlıkk warr
gazım warrr
mıode bulantım oluo sabahları daha cokk aksam uzerıde oluoo..
uykum war sankı hep ole gelıo bana bıdee
sımdılık bolee yanı canım
mirage hoşgeldin kuzucum
görüşemioos nassın
hımm bende temmuzda geldim canım biz dsi ordayız formu gecince sen nerelisin kociş ne iş yapıyo ben adanalıyım kocişim polis buraya gelin geldim yok iki yıl urfada okudum işletme şimdi üssten devam ediyom işletme 3 ten
kolay gelsınn mırage sanaa:)
saoll pelıncımm aksamının gusel gecmesıne cok sevındımm bebemm..
benımde cok guseldıı aksamımm
hedıyemde araba olmuss:) ustume yapmıs yenı aldıgımız arabayıı:)
canım bende ünv. harita bitirdim ama çalışmıorum.eşim inşaat mühendisiiii.iskenderundan gelin geldim buarayaaa.okula mı devam ediosun çalışmıomusun tatlım.memleketlerimizde yakınmış
kız benımde ole oluoodu testın ustunu okudumm 20 dakka sonra gecerlıdııl yazıodu benımkınde:) ama ben cope attıgım halde yınede bakıodum ustten cızgı daha belırgınlesmıstı:) hamıs sıındır sende cıcekcımm aklına takma en ıyısı yarın yapptestt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?