ayy annemlerdeyım ve evde tek kaldım sıkıldım yaaa annemler alışverışe gitti kızkardeşlerım kursa gittiler eşim bugun çalışıyo sevgılıler gunu oldugu içinnn .....bizde bebişimle burda vakıt geçirelim dedik:icecream:
bende geldim ama kimse yok cevap yazanda yok ben de evde tekim canım sıkılıyo sen nasılsın canım iyimisin
çok şükür canım ıyı olmaya çalışıyoruz bide yarı olsa hayırlısı ıle şu dr gitsem ondan sonra hep iyi olucam
sen nasılsın tadlumm
bende her hamılelıgımden önce mutlaka altın yuzuk veya herhangı birşey görürüm...bu hamılelıgımdede yuzuk gördum hatta.....kurtaj olmadan bır hafta öncede ruyamda nışn yuzugumu borduruyordum sonrada zaten bebegı aldırdık((
ruyalar ın gerçekçılıgı bende jendını gösterır çogu kez yanı
inşallah canım...evet canım gelinlik görmek iyiymiş hayırlısı olsun inşallah hamileyimdir ugur böcügümüze arkadaş gelir
ayyy canım azıze ablanın gözünden kaçmış demekkuu.. kendı de bu ara çok sık girmıyo ondan sanırumbilmiyorumkismileazize abla bu üçüncü yazmam benide 30şubata yazarmısın artık benide görrrr
bilmiyorumki canım altın yüzük ya da bilezik görmedim ben evledim evleneli ilk kez gelinlik gördüm bakalım dogru cıkcakmı benim eltim de rüyasında bilezik görmüştü şimdi 4 aylık hamile kızı olcak allahım bizede nasip etsin:Saruboceq:
sizde baya ara veriyomuşunuz kızzz
benseni burda ilk defa gördüm...
iyi geceler melikecimm
bende geldim...hepinizin sewgililer günü kutlu olsun...
hoşgeldin kankacımmmm seninde 14 subat sevgililer günün kutlu mutlu olsunnn eeeeee evdemisin bugünn bizde cıkıcaz ögleden sonraaaaaaŞeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?