evet canım ya site cok yavaş ama olsun ben giriyorum yanlız bırakmam seni sen nasılsın nasıl gidiyo hamilelikopuyorumnanaktan
ceylanım nerdeydin yaaaa.
sabahtan beri kimse yok
çok sıkıldım.bugün evdeyim ama kimse gelmedi topiğe
bende doğru çıktığına inanıorum.peln 10 dk sonra çıkınca doğru değil dio.testin üzerinde öle yazdığı için .
ama benim daha önce hamileliğimdede olmuştu.
biliomusun tesadüf oldu.çöp ten çıkardım testi
canım ben testin üzerinde yazanı söyledim seni üzmek icin söylemedim kimbilir belkide hamilesindir inşallah dua etcem senin icinopuyorumnanaktan
canım ıyıyım ama dun kanamam oldu çok az ve çok korktum... yerleşme kanaması olabıırmı?
korkma bebem yerleşio bebeğimz sen yinede yorma kendini
okudum canım benımkınıde banyodakı çöpe atmıştım eşim lavobaya gittiginde dur bi bakım dedi...aradan bayagı bı süre geçmişti ve getirdiginde çok belırsız bı çizgi vardı dün yine test yaptım iki net kırmızı çıktı canım ama dun çok az kanamam odu çok korktum çiçek yaa
canım korkma. allahın izniyle hiç bişeycik olmaz bizim ugur böcegimize yerleşme kanamasıdır ama yarın bi doktora git istersen bilmiyorumkismile
yoook üzülmedim.teşekkür ederim dualarınız için.
bu arada canım sen korunmuosun dimiii
yok canım dun sadece bir kez oldu...annemdeyım canım dinlniyorum...haaaaaaaaaaayır korkumuoruz bebem ama dikkati elden bırakmıos.
annenlere geçtin dimi bebem.uzat ayakları bi güzel.
kan bi kere gelmedimi devamı yok dimi
sakın bi yere gitme bebem .ben 2 gündür geziorum ya.şiddetli bel ağrısı çekiorum.
ayrıca benimde belirtiler arttmaya başladı.
zaten yarın saat ikide randevum var canm gidicem llah izin verirse ama korktum işte elimde olmadan eşime bile söylemedim çünkü ona çok ısrar ederek gezemeye gitme izni aldım suçlu hissettim kendimi...
zaten kasık ağrılarım vardı.şiddetli bel ağrısı,şiddetli gaz.gögüslerde bişi yok canım
pelincim adet günün ne zmana.bu gidişle canım topik hamiş rekoru kırcak hadi beklios seniide
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?