Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

çiçegemm bu arada iknci çizgiyi görmüşsün sanırumm çok sevındım canım çok net okuyamadım geçmişi site yvaş oldugu için silik bıle olsa mutlaka vardır canım...ben de test yaptım baya bı süre geçtiken sonra eşim getirdi ve çok silik çizgiydı paylaşmıştım hatta yanı vardır mutlka canım...

ceylanım nerdeydin yaaaa.
sabahtan beri kimse yok
çok sıkıldım.bugün evdeyim ama kimse gelmedi topiğe
bende doğru çıktığına inanıorum.peln 10 dk sonra çıkınca doğru değil dio.testin üzerinde öle yazdığı için .
ama benim daha önce hamileliğimdede olmuştu.
biliomusun tesadüf oldu.çöp ten çıkardım testi

canım ben testin üzerinde yazanı söyledim seni üzmek icin söylemedim kimbilir belkide hamilesindir inşallah dua etcem senin icinopuyorumnanaktan

okudum canım benımkınıde banyodakı çöpe atmıştım eşim lavobaya gittiginde dur bi bakım dedi...aradan bayagı bı süre geçmişti ve getirdiginde çok belırsız bı çizgi vardı dün yine test yaptım iki net kırmızı çıktı canım ama dun çok az kanamam odu çok korktum çiçek yaa

haaaaaaaaaaayır korkumuoruz bebem ama dikkati elden bırakmıos.
annenlere geçtin dimi bebem.uzat ayakları bi güzel.
kan bi kere gelmedimi devamı yok dimi

canım korkma. allahın izniyle hiç bişeycik olmaz bizim ugur böcegimize yerleşme kanamasıdır ama yarın bi doktora git istersen bilmiyorumkismile

zaten yarın saat ikide randevum var canm gidicem llah izin verirse ama korktum işte elimde olmadan eşime bile söylemedim çünkü ona çok ısrar ederek gezemeye gitme izni aldım suçlu hissettim kendimi...

sakın bi yere gitme bebem .ben 2 gündür geziorum ya.şiddetli bel ağrısı çekiorum.
ayrıca benimde belirtiler arttmaya başladı.

haaaaaaaaaaayır korkumuoruz bebem ama dikkati elden bırakmıos.
annenlere geçtin dimi bebem.uzat ayakları bi güzel.
kan bi kere gelmedimi devamı yok dimi
yok canım dun sadece bir kez oldu...annemdeyım canım dinlniyorum...
sakın bi yere gitme bebem .ben 2 gündür geziorum ya.şiddetli bel ağrısı çekiorum.
ayrıca benimde belirtiler arttmaya başladı.

yok canım gitmiyom merak etme ne gibi belirtiler var tatlımm...

zaten yarın saat ikide randevum var canm gidicem llah izin verirse ama korktum işte elimde olmadan eşime bile söylemedim çünkü ona çok ısrar ederek gezemeye gitme izni aldım suçlu hissettim kendimi...

canım bu aralar biraz gezme işini bırak bebegin sana tutunana kadar eşine bişey söyleme şimdilik yarın doktordan sonra söylersin inşallah güzel haberler alırsın :Saruboceq:kendini suclu hissetme senin bi sucun yokki. üzülme canım bebegede yansıyo senin üzülmen rahat ol

zaten kasık ağrılarım vardı.şiddetli bel ağrısı,şiddetli gaz.gögüslerde bişi yok canım

pelincim adet günün ne zmana.bu gidişle canım topik hamiş rekoru kırcak hadi beklios seniide

zaten kasık ağrılarım vardı.şiddetli bel ağrısı,şiddetli gaz.gögüslerde bişi yok canım

pelincim adet günün ne zmana.bu gidişle canım topik hamiş rekoru kırcak hadi beklios seniide

daha var canım benim adetime 23 şubat inşallah hamile kalırım :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…