• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Şaşkınlıktan hiçbişe sormadım desem dış gebelik olmasın diye muayene olurken kese falan görünce uça uça çıktım ben 😍 transfer 8 aralıkta olmuştu
Bende 5 Aralık'ta oldum yarın kontrolüm var bebek gorunmedigecen hafta boş gebelikten korkuyorum belki benim de vardır umutlandim sizin hsberi duyunca.... İns sağlıkla kucağınıza alirsi iz günün güzel haberi oldu

Bende 5 Aralık'ta oldum yarın kontrolüm var bebek gorunmedigecen hafta boş gebelikten korkuyorum belki benim de vardır umutlandim sizin hsberi duyunca.... İns sağlıkla kucağınıza alirsi iz günün güzel haberi oldu
Aminn inşaAllah görürsün sende bebeğini endişe yapma inan ben bugün ne niyetle gittim ama Rabbim in takdiri dışında birşey olmuyor senden de güzel haberler bekliyoruz tatlım 🥰

Gecmıs olsun ❤️
Tüp bebek nedeniniz neydi
Tutmamasıyla ilgili doktor acıklama yaptı mı
tesekkur ederim. bende pcos esimde de morfoloji bozuklugu vardi. tutunmamasiyla ilgili olarak embriyo saglikli degilmis vucut kabul etmemis dedi sadece. diger embriyodan da cok umitli degilim ama hayirlisi bakalim bugun regl oldum 21. gun lucrinle baslaticaz tekrar sureci.

Amin inşaAllah doktor beta değerine göre hareket etti hep bugun kendisi de dedi dış gebelikten şüphelendiğim için çagardım kese var şaşkındı ve birdaha beta bakmayacaz yanılttı beni dedi haftaya kontrol var umarım herşey yolunda gider teşekkür ederim sizlerde dua edin 🥰 inşaAllah
Dualarim seninle canim acikcasi benimde tuhafima gitti betaya gore hareket etmesi.. seni cok uzdu bu durumlar stresse girdin okadar 😞 Allahim yavrunu bagislasin sana kocaman olsun icinde canim pes etmek yok kontrollerini siki takip ettir🙏🏻❤️

Dualarim seninle canim acikcasi benimde tuhafima gitti betaya gore hareket etmesi.. seni cok uzdu bu durumlar stresse girdin okadar 😞 Allahim yavrunu bagislasin sana kocaman olsun icinde canim pes etmek yok kontrollerini siki takip ettir🙏🏻❤️
Çok teşekkür ederim gerçekten çok üzdü 2 haftadır Amin inşaAllah bebiş pes etmediği sürece yola devam takipe aldı zaten doktor kontrollü gidicez kan uyuşmazlığından şüpheleniyordum bugun herşeye baktı gereken neyse yaptı sağolsun haftaya cuma kontrol inşaAllah yine böyle güzel haberler alırım 🥰

Amin inşaAllah doktor beta değerine göre hareket etti hep bugun kendisi de dedi dış gebelikten şüphelendiğim için çagardım kese var şaşkındı ve birdaha beta bakmayacaz yanılttı beni dedi haftaya kontrol var umarım herşey yolunda gider teşekkür ederim sizlerde dua edin 🥰 inşaAllah
Çok sevindimm canımm ama dr unu anlamış değilimm resmen seni çok üzdüüü😞

Çok sevindimm canımm ama dr unu anlamış değilimm resmen seni çok üzdüüü😞
Geçen hafta gittiğimde kese hakkında bişe dememişti zaten hiç bugün dedi geçen hafta kese falan hiçbirşey yoktu dedi şimdi kese var içide dolu görünüyor elhamdülillah diyorum ya oda çok şaşkına döndü değer de düzgün artmadı oda hep ona göre konuştu çok geç olmadan anladık şükür dün kesmiştim ilacı tabi devam etmesi de önemli Allahın izniyle sağlıklı devam etsinde üzüntüler geçer napalım 😔

Geçen hafta gittiğimde kese hakkında bişe dememişti zaten hiç bugün dedi geçen hafta kese falan hiçbirşey yoktu dedi şimdi kese var içide dolu görünüyor elhamdülillah diyorum ya oda çok şaşkına döndü değer de düzgün artmadı oda hep ona göre konuştu çok geç olmadan anladık şükür dün kesmiştim ilacı tabi devam etmesi de önemli Allahın izniyle sağlıklı devam etsinde üzüntüler geçer napalım 😔
Aynen hayatımm rabbim ol diyince önüne hiçbirşey geçemez çok sevindimm senin ve bebiş adınaaaa🦋

Herkese selam, ne güzel haberler almışsınız hamile arkadaşlar sağlıkla alsınlar kucaklarına inşallah evlatlarını. Rabbim bize de nasip etsin inşallah 🙏🏻🙏🏻
Kasım ayında negatif taze transferden sonra 4 ocakta dondurulmuş transferim gerçekleşti. Diliyorum ben ve benim gibi bekleyen herkes güzel haberler alsın🌸 şu an için belirtim yok, beklemekten başka yapacak bişey de yok 🤷🏼‍♀️ Rabbim bu yolda emek harcayan herkesin yüzüne baksın

Canım acaba senin betaları yanlış mı ölçtüler ya, aynı yerde mi kan veriyorsun. Hadi inşallah sağlıkla ilerler bundan sonra🥰

Gecmıs olsun ❤️ rabbim en kısa zamanda saglıkla kucagına almayı nasip etsın
Benimde ilk transferım negatif sonıclandı
Gen testlerini yaptırdım sımdı sonuc beklıyor 1 aya çıkarmış sonucu inşallah temiz gelır sonuclar
Amin inş benimde öyle genetik test yapılacakmış seni biliyorum benden iki gün önce test yapmıştın benim isim değişikliği yaptığım için çıkaramamışsın

Kızlar şaka gibi ya ilacı bıraktım bugünde kontrole geldim dış gebelik falan olmasın diye kese göründü yolk da var doktor pek umutlanmayalım ama ilaca devam et dedi kan verme birdaha ultrason takibi yapacaz ben seni anlamadım 😄 buna kıyamayız dedi haftaya tekrar kontrol çagardı 5.5 ml doktorda bende şaşkınız özellikle hamile hanımlar sizin duanız çok makbul dua edin bana lütfen 🤗
Canım nasıl sevindim senin adına bilemezsin🌱🤲🏻 Allah kucağına sağlıcakla versin yavrunu insallah🥰 Çok şaşkınım🙈 Masallah🙏

Kızlar belki hatırlarsınız benin 2 embriyom pgt ye gitmisti haber bekliyodum. Haber geldi 10 gün oluyo maalesef ikisi de sağlıklı değilmiş hâlâ kendime gelemedim. Başka da embriyom yok. Hayallerim yıkıldı ona mı yanayım karı koca psikolojimiz bozuldu ona mı yanayım yoksa 30 bine yakın borç yaptık ona mı yanayım. Çok Üzgünüm. Ankara bahceci berfu hanim nasıldır bir de onunla gorusmek istiyoruz
Merhaba öncelikle sizin için çok özüldüğümü söylemek isterim. 2 Ocak’ta aynı şeyleri yaşadım. Yaşımdan dolayı kromozomları bozukmuş. Benim yaşım 44 olmasına rağmen bir, iki ay psikolojimi düzeltip öyle yeni yol almak istiyorum. Tekrar geçmiş olsun

Herkese selam, ne güzel haberler almışsınız hamile arkadaşlar sağlıkla alsınlar kucaklarına inşallah evlatlarını. Rabbim bize de nasip etsin inşallah 🙏🏻🙏🏻
Kasım ayında negatif taze transferden sonra 4 ocakta dondurulmuş transferim gerçekleşti. Diliyorum ben ve benim gibi bekleyen herkes güzel haberler alsın🌸 şu an için belirtim yok, beklemekten başka yapacak bişey de yok 🤷🏼‍♀️ Rabbim bu yolda emek harcayan herkesin yüzüne baksın
Hayirli olsun transferin canim inshaAllah Rabbim sana bu yavrunu bagislar ve sagliklica kucagina almayi nasib eder🙏🏻 Belirti arama fazla gel gitli durumlar olabiliyo benim hala var mesela❤️

Pkoya göre aslında az oluşmuş o nedenle ohss riskiniz olmayabilir ondan dolayı rahim dinlendirme yapmamıştır. Belki pko bile değilsiniz. Çok yumurta oluşumunda ohss riski oluyor . Ama sayı önemli değil embriyo önemli. 24 yumurta dan kalan 3 embriyo oldu bana 15 tanesi güzel çıktı 7 döllenme oldu 3 kalmıştı
Hikayenizi bilmiyorum ama bende de 20 yumurtadan 2 embriyo kaldı , yarına değişmezse dondurulacak sayısı netleşecek moralim çok bozuk 😔

Hayirli olsun transferin canim inshaAllah Rabbim sana bu yavrunu bagislar ve sagliklica kucagina almayi nasib eder🙏🏻 Belirti arama fazla gel gitli durumlar olabiliyo benim hala var mesela❤️
Çookk teşekkür ederim ❤️ Dilerim haftaya güzel haberlerle gelirim 🙏🏻🌸
Siz de bebişinizi sağlıkla kucağınıza alın inşAllah 🙏🏻

Back
X