• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Hikayenizi bilmiyorum ama bende de 20 yumurtadan 2 embriyo kaldı , yarına değişmezse dondurulacak sayısı netleşecek moralim çok bozuk 😔
20 yumurtadan kaçı olgundu tatlım kaçı dollendi o ikisi sağlıklı ilerler insallah

20 yumurtadan kaçı olgundu tatlım kaçı dollendi o ikisi sağlıklı ilerler insallah
35 yumurtadan 20 si olgundu , 15 İ döllendi , 8 İnin gelişimi devam ediyor ama sadece 2 si iyi diğerlerinin gelişimi yavaş ve yarın 5. Gün 😔😔😔 bunada şükrediyorum ama ister istemez ağlamadan tutamıyorum kendimi

Kızlar şaka gibi ya ilacı bıraktım bugünde kontrole geldim dış gebelik falan olmasın diye kese göründü yolk da var doktor pek umutlanmayalım ama ilaca devam et dedi kan verme birdaha ultrason takibi yapacaz ben seni anlamadım 😄 buna kıyamayız dedi haftaya tekrar kontrol çagardı 5.5 ml doktorda bende şaşkınız özellikle hamile hanımlar sizin duanız çok makbul dua edin bana lütfen 🤗
Cok mutlu oldum adına canım inşaallah bundan sonrası korkusuz ve sağlıklı bir şekilde ilerler. Allah tamamına erdirsin inşaallah 🤲♥️

35 yumurtadan 20 si olgundu , 15 İ döllendi , 8 İnin gelişimi devam ediyor ama sadece 2 si iyi diğerlerinin gelişimi yavaş ve yarın 5. Gün 😔😔😔 bunada şükrediyorum ama ister istemez ağlamadan tutamıyorum kendimi
Yavaslar da gelebiliyor moralini bozma bence 😊

Hiç belli olmuyor geriden gelenlerde iyi kaliteye olasabiliyor bazı merkezler 6.gunede bekletiyor egerki canlilik devam ediyorsa seninkiler de öyle olabilir ağlama burda ne mucizelere şahit olduk biz rabbim ne derse o

Transfer sonrası mi kullaniliyor bu iğne günde kaç crinone jel vermişti bana Dr aynısı sanirsam
Canm transfere 5gün kalada kullandırıolr jel yerine iğne verio bizim dr transferden snrada kullanmaya devam ama ben progestan acıtıyor die prolutex almıstm gnde 2adet göbekten.hel de aynı görevi görüo keske benmkıde hel verse;)

Canm transfere 5gün kalada kullandırıolr jel yerine iğne verio bizim dr transferden snrada kullanmaya devam ama ben progestan acıtıyor die prolutex almıstm gnde 2adet göbekten.hel de aynı görevi görüo keske benmkıde hel verse:KK66:
Yok ya jelde iyi değil birikip kalıyor tahriş ediyor bence iğne daha iyi hem ben nedense severim iğneyi😊prolutex aynı gonalf gibimi evde yapılan dan sanırsam ama progestan hemsiremi yapması gerek

kızlar selam , 10 Aralık’ta transfer olmuştum 3. Gün tek embriyo geçen hafta kese için gittik ve 2 kese gördük ikiye bölünmüş, cuma günü birazcık kanama gelince doktorum pazartesi çağırdı kontrole , 5+4 sorun yok ama yolk kesesi görünmüyor görmem lazımdı dedi , acaba boş gebelik mi daha önce 2 kez kürtaj oldum bu yüzden doğal yolla kaldığım gebeliklerden . Daha görünebilir mi acaba , sizlerin ne zaman göründü ? Normal yolla öyle olunca tüp deneyelim dedik bunda da o risk var ben anlamadım sebebini. Tüm genetik testlerimiz de temiz çıktı.
5+4 son adet tarihine göre mi? Yoksa ultrasonda kese boyu mu 5+4 gösteriyor? Bir gün bile çok şey fark ediyor inan. O gün görünmeyen ertesi gün görüne de bilir 😊

Çok teşekkür ederim bende şaşkın ve mutluyum 🥰 Amin inşaAllah hepimiz hayırlısıyla alalım bebişlerimizi kucağımıza 🤗
Ay nasıl sevindim anlatamam SubhanAllah sadaka vermeni tavsiye ederim . Sadaka bin belayı ve musibeti def eder Allah’ın izniyle sık sık sadaka ver kuzum 1 lira bile olsa çok mutlu oldum çok

Yok ya jelde iyi değil birikip kalıyor tahriş ediyor bence iğne daha iyi hem ben nedense severim iğneyi😊prolutex aynı gonalf gibimi evde yapılan dan sanırsam ama progestan hemsiremi yapması gerek
Ben de kullandım crinone jel, hiç iğne vermedi bana hep jel verdi, tuvalete gidince hep çıkıyodu afedersin, iğne verse daha mı iyi ki🙄🤷🏻‍♀️

Ben de kullandım crinone jel, hiç iğne vermedi bana hep jel verdi, tuvalete gidince hep çıkıyodu afedersin, iğne verse daha mı iyi ki🙄🤷🏻‍♀️
Bencede iğne oldu bitti jel kullandım bende ilk tedavimde bı sure sonra rahme ittirmek bile zorlanıyordu içerde birikiyor tortu olup kalıyor kaşıntı yapıyor en iyisi iğne mis gibi vursunlar popise oldu bitti bu tedavide iğne verse bari cemcim

Geçmişe dönük biraz okuyayım dedim kimler ne durumda diye ama fazla başaramıcam sanırım hepinizi yürekten öpüyorum güzel haberlerinizi bekliyorum . Benim transfer hala belli değil adet olamıyorum nasip bakalım

Geçmişe dönük biraz okuyayım dedim kimler ne durumda diye ama fazla başaramıcam sanırım hepinizi yürekten öpüyorum güzel haberlerinizi bekliyorum . Benim transfer hala belli değil adet olamıyorum nasip bakalım
Geçtim adet gününüz?

Test yapacaktın canım, hani bi ihtimal... hadi inşallah olur mu olur

Back
X