• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Bir şey sorabilir miyim 32 yumurtanın 7 Si olgunlaşmamış çıktı ve 20 si döllenebildi Bugün 2.gün için aradılar 14 tane kalmış ve 2.kalite ilerliyorlar dedi 5.gün daha önemli blast olup olmamaları ama 2.kaliteden 1.kaliteye geçiş olur mu ki canım çok sıkkın
Canim embriyolog bana 3.gunden 5.gune geçerken %50 kayıp olabilir genelde yarisi 5.gune ulaşmaz demisti benim 10vardi 6sı ilerledi 5.gune

Benim negatif çıktı cumartesi 5_6 ay sonra yaparım belki
Gecmıs olsun ❤️ rabbim en kısa zamanda saglıkla kucagına almayı nasip etsın
Benimde ilk transferım negatif sonıclandı
Gen testlerini yaptırdım sımdı sonuc beklıyor 1 aya çıkarmış sonucu inşallah temiz gelır sonuclar

Bir şey sorabilir miyim 32 yumurtanın 7 Si olgunlaşmamış çıktı ve 20 si döllenebildi Bugün 2.gün için aradılar 14 tane kalmış ve 2.kalite ilerliyorlar dedi 5.gün daha önemli blast olup olmamaları ama 2.kaliteden 1.kaliteye geçiş olur mu ki canım çok sıkkın
Cnm zaten okdr yumurtanın hepainin ilerlemesi bir mucize olur 5-6tane 5.güne giderse mia gibi olur.ayrıca 2.kalite blastta oluyor yani 5e gidebilir cnm sonradan kaliteleride değişebilir bekleyip görmek lazım.daha 2.gündeler

Cnm zaten okdr yumurtanın hepainin ilerlemesi bir mucize olur 5-6tane 5.güne giderse mia gibi olur.ayrıca 2.kalite blastta oluyor yani 5e gidebilir cnm sonradan kaliteleride değişebilir bekleyip görmek lazım.daha 2.gündeler
Canım çok sıkıldı daha 2.günde 2.kaliteyse 5.günde kaç tane giderde kalitesi kaç olur Allah bilir dedim

Canım çok sıkıldı daha 2.günde 2.kaliteyse 5.günde kaç tane giderde kalitesi kaç olur Allah bilir dedim
canm haklısın herkes o evrede çok stres yaşıyor ama suan kaliteleri vs daha net bir şekilde belli değil 2.güne göre öleler 3gün ne olur bilemeyiz.benmde geriden gelen yumurtalarım vrdı gelişimi yavaştı üzülmüştüm ama süpriz yapıp yetiştiker blast oldular.bu kdr erken sıkma canını

14 vardı canım sadece günüyle uyumlu demişti embriyolog kalitesi hakkında bilgim yok ama değişebiliyor gün gün belli olmaz geriden gelip ilerleyen de oluyor üzülme daha çok erken
Banada günüyle uyumlular dedi iyice soru sorunca 2.kalitedeler dedi

canm haklısın herkes o evrede çok stres yaşıyor ama suan kaliteleri vs daha net bir şekilde belli değil 2.güne göre öleler 3gün ne olur bilemeyiz.benmde geriden gelen yumurtalarım vrdı gelişimi yavaştı üzülmüştüm ama süpriz yapıp yetiştiker blast oldular.bu kdr erken sıkma canını
Bekliyorum ne olacak bilmiyorum 🙁

Banada günüyle uyumlular dedi iyice soru sorunca 2.kalitedeler dedi
2.kalite olup gebelik getiren bir sürü embriyo var içini ferah tut gelsinler 5.günee bir ozaman daha da anlaşılır ki orta yada kotu olması gebelik olmayacağı anlamına gelmez 1.kalite embriyo da olmayınca olmuyor ;(

2.kalite olup gebelik getiren bir sürü embriyo var içini ferah tut gelsinler 5.günee bir ozaman daha da anlaşılır ki orta yada kotu olması gebelik olmayacağı anlamına gelmez 1.kalite embriyo da olmayınca olmuyor ;(
Allah nasip etsin hepimize inşallah

Kızlar şaka gibi ya ilacı bıraktım bugünde kontrole geldim dış gebelik falan olmasın diye kese göründü yolk da var doktor pek umutlanmayalım ama ilaca devam et dedi kan verme birdaha ultrason takibi yapacaz ben seni anlamadım 😄 buna kıyamayız dedi haftaya tekrar kontrol çagardı 5.5 ml doktorda bende şaşkınız özellikle hamile hanımlar sizin duanız çok makbul dua edin bana lütfen 🤗
Oncelikle cok sevindim canim ama senin bu dr sikintilimi oyum oyum oynatti seni yaa inshaAllah tutunmaya dvm eder yavrun sana❤️ Bugunlerde guzel haberler aliyoruz Allahim tamamini erdirsin kucagina almayi nasib etsin canim bol bol dua ve kuran oku🤲🏻🤗

Oncelikle cok sevindim canim ama senin bu dr sikintilimi oyum oyum oynatti seni yaa inshaAllah tutunmaya dvm eder yavrun sana❤️ Bugunlerde guzel haberler aliyoruz Allahim tamamini erdirsin kucagina almayi nasib etsin canim bol bol dua ve kuran oku🤲🏻🤗
Amin inşaAllah doktor beta değerine göre hareket etti hep bugun kendisi de dedi dış gebelikten şüphelendiğim için çagardım kese var şaşkındı ve birdaha beta bakmayacaz yanılttı beni dedi haftaya kontrol var umarım herşey yolunda gider teşekkür ederim sizlerde dua edin 🥰 inşaAllah

Back
X