Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Cikar cikar hic merak etme hep olumlu dusun bak idrardada cikmis ohh mis gibi sonuc ciktiginda oaylas bizimlede :)))
Evet idararda çıktı mucizevi bir şeydi benim için öğleden sonra gideceğim hemen paylaşırım burda sağolun canlarım 😘😊

Kaçıncı günün bugün. Ben de transfer olduğumdan beri regl sancısı hep hissettim hala da arada hissediyorum 18. Günüm olmasına rağmen. Ayaklarım da hep buz gibiydi daha yeni yeni ısınıyor endişe etme 🤗
Transfer günü de sayarsak bugün 8 oldu, vücudumun da ne yaptığı belli değil bir donuyor bir yanıyor bir sancı oluyor bir geçiyor ☺️

4 yil uzun bir süre eger maddi ve manevi anlamda hazırsanız tüp bebeğe başlayın derim rezerviniz iyiyse şansınız yüksek demektir dilerim bu yolda emeklerimizin karşılığını alırsınız yaş önemli bir faktör ne kadar genç yapılırsa işlem şansınız artıyor. Dediğim gibi fsh tek başına bir belirleyici değil amh ultrason bunlar önemli değerlendirmeler bazen hersey normal olsa da olmayınca olmuyor 😪 dilerim en yakin zamanda mucizeniz sizinle olur 🤲 çok zor süreçler yaşamayan bilemez..
3 yıl zaten planımızda yoktu sağlık problemleri dolayısıyla daha yeni yeni düşünmeye basladik artık ama direk tüp bebek mi yaptirmaliyim

Önce amh testi yaptırmanızı öneririm, reglin 3. Gününde yapılması gereken bir test, hatta kan vermişken troidinize de baktırın bence, amh sonucuna göre yumurta rezervinizin ne durumda olduğunu anlayabilirsiniz. Tüp bebeğe başlamak için de bu testleri ister doktorlar. Geçmiş olsun şimdiden
Tekrar vereyim canım teşekkür ederim

Yaa aynen öyle, bende de kıpırdanmalar var, bazen foruma dalıyorum kim ne belirti yaşamış diye, hepsini yaşayıp negatif olan da var, hiç belirti yaşamadan hamile kalan da. Testlerde belli olacak bakalım, inşallah çok çok çok güzel haberler veririz birbirimize canım🥰🧿🍀🎊🎉
vereceğiz inşallah çok inanıyorum😍 günlerimiz yaklaşıyoor🤗

3 yıl zaten planımızda yoktu sağlık problemleri dolayısıyla daha yeni yeni düşünmeye basladik artık ama direk tüp bebek mi yaptirmaliyim
1 yil korunmasız ilişkiye rağmen gebelik elde edilemediyse yardimci üreme yöntemlerine başvuruluyor canim yumurta takibi klomen famera gibi ilaçlarla olmadı aşılama olmadı tup bebek daha yeniyseniz yasin gençse tabi ki normal denemeye devam et :KK66:

ben de öyleyim her gece muhakkak uyanıp döne döne zor uyuyorum gerii🙊 inşallah darısı başımıza senin gibi güzel değerler alırızz benim de 2 embriyo💕
Evet valla uyku devamlı bölünüyor 😁 inşallah canım kat ve kat fazla çıkar inşallah test ne zaman idrarda test yapacak mısın kaçıncı gün bugün 😊 çok soru sordum 😁

X