Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Çok sağol, amin inşallah canım. Sende pozitif haberi alırsın inşallah. Korkacak hiçbirşey yok, durumun çok normal. Hassasiyet bendede kalmadı. Burada bir çok arkadaş o ilk hassasiyet aldığımız ilaçlardan gelebileceğini söylüyor.
Olabilir haklısın bir cumartesi gelseydi hayırlsıyla bende sizin gibi pozitifleri görebilseydim ☺️

Kızlar günaydın bişey sormak istiyorum. Ben salı günü kese görmeye gideceğim ama tabiki halen korkuyorum ara ara sabahları halen idrar testi yapıyorum korkuma. Dün sabah bebetime yaptığımda baya koyuyduu. Bu sabah one step markalı yaptım dün sabahki gibi koyu değildi. Kaset testlerde markadan markaya değişir mi ??
Kaset testlerin duyarlılıkları fatklı oluyor yıllardır çok yaşadım bu durumu

Kızlar günaydın bişey sormak istiyorum. Ben salı günü kese görmeye gideceğim ama tabiki halen korkuyorum ara ara sabahları halen idrar testi yapıyorum korkuma. Dün sabah bebetime yaptığımda baya koyuyduu. Bu sabah one step markalı yaptım dün sabahki gibi koyu değildi. Kaset testlerde markadan markaya değişir mi ??
Günaydın , markadan markaya değişebilir , en güzeli kan testi ile takip ,ben hiç o idrar testlerini kullanmadım.

Hee ayni ben 🙈 gebesin diyor hemsire inanmadm. 3. Testten snra az bisy inandim. Daha hala da inanasim gelmiyor korkuyor insan kalbi durdumu atiyomu. Hic bitmiyor hicccc. Kaptirmak istemiyorum kendimi. Hep kotuye alistiriyorum 10. Haftadayim ama ne bilim garip karmasik duygular.
Bu aynısını bende yaşıyorum , kötüyü düşünmek çekmek istemiyorum ama sürekli bir şey olacakmış gibi. Sanırım bu stresi 9 ay yaşayacağız.

Markadan markaya değişir canım bazıları daha hassas ölçüyor

Kaçıncı günündesin? Benim transfer sonrası bir kaç gün çok hassasiyet vardı, ama bir haftadır hassasiyet yok sadece şiş biraz. Ama bugün pozitif test yaptım çok şükür. Bence korkmana gerek yok. Sanırım daha çok başlarda hassasiyet oluyor. Sonradan yine oluyor mu bilmiyorum.
Pozitif göreli 10 gün oldu 15 gündür falan göğüs hassasiyeti var bende hala geceleri sağa sola dönerken dayanamıyorum çamaşırı falan çıkartıyorum artık sigmamaya başladı rahatsız ediyo baskda da belirtim yok arada kasik ağrısı normal demişti doktorum dün bı tane kist varmış bebeğe beslenmesi için hormon salgiliyomus dikkate almadık önemli değil o dedi

Ne güzel pozitifi görmüşsün ☺️Karnımda huzursuz bir sancı var ve ayaklarım üşüyor genelde regl olacağım zaman üşür bilmiyorum ya evde yat yat psikoloji alt üst oluyor.
Kaçıncı günün bugün. Ben de transfer olduğumdan beri regl sancısı hep hissettim hala da arada hissediyorum 18. Günüm olmasına rağmen. Ayaklarım da hep buz gibiydi daha yeni yeni ısınıyor endişe etme 🤗

X