- 23 Ekim 2020
- 4.028
- 4.759
- 83
- 35
- Konu Sahibi PlutonMerkez
-
- #14.641
Normalde 3subatti benim test günüm dayanamadım Çarşamba yine vereceğim inşallah güzel katlanır hiç anlamam bu işlerden biraz sakin olmalıyım sanırsamBeta degeri çok değişken oluyor canim belayı kafana takip stres yapma önemli olan düzenli artıs 2 gun sonra ayni saatlerde tekrar kan vereceksin o deger önemli dilerim kat kat artsin
Inşallah canım allah razı olsunCanım hayırlı olsun, senin de 9. Gün sanırım, hadi darısı kanda görmeye olsun inşallah
İnşallah canım benim inşallah şimdi ben hamileyim Allah'ın izniyle Çarşamba tekrar yapacağım rabbim devamını göstersinKat kat artacak inşallah bitanemiçini ferah tut, evet ilk testte(12. Gün yapılanlarda) 200 300 bekliyoruz ama bugün9. Günün daha, bir dahaki testte 200lere gelecek inşallahhh
Kuzum 3 şubata kadar o 200e yaklaşır benceNormalde 3subatti benim test günüm dayanamadım Çarşamba yine vereceğim inşallah güzel katlanır hiç anlamam bu işlerden biraz sakin olmalıyım sanırsam
Tabi ki hamilesin, belirtim yok diye diye yedin kendiniİnşallah canım benim inşallah şimdi ben hamileyim Allah'ın izniyle Çarşamba tekrar yapacağım rabbim devamını göstersin
Yok beybim benim şuan sakın davranayim rabbim devamını göstersin inşallahKuzum 3 şubata kadar o 200e yaklaşır bencestres yapma bugün 9. Gün daha. Düşünsene normalde ilk testini verdiğinde 100ün üzeri bir değerle öğrenecektin
Aslında iki gündür az bir adet ağrısı ve goguslerin kenarlarında acı hissettim ama kimseye söylemedim söz vermiştim belirti aramayacagim diye belkide geç tutunmadir amin inşallah canım benim eşim bebek gibi bakıyordu zaten Allah razı olsun şimdi dahada güzel bakar artıkTabi ki hamilesin, belirtim yok diye diye yedin kendiniyemene içmene dikkat et bebeğin büyüsün güzelce Allah daim etsin sağlıkla doğsun bebeğin
Varmış var kan testinde koydum 9.gunu 47 çıktı sonucumBende gördümVar bir Bebiş orda
Hadi çok şükür Allah’a çok ama çok sevindim güzel güzel artışlar olsun inşalllahhVarmış var kan testinde koydum 9.gunu 47 çıktı sonucum
İnşallah canım benim yine dualarınızı eksik etmeyen negatif olan arkadaşlarıma da pozitifi görmeyi düşük yapanlara tekrardan hamile kalabilmek nasip etsin rabbimHadi çok şükür Allah’a çok ama çok sevindim güzel güzel artışlar olsun inşalllahh
hahaaha hedef valla ona dogru gıdıyorHahaha sorma tlc ağır yaşamlar
Tebrik ederim çok güzel hamilesinizGünaydın kızlar. Benim perşembe günü 7.günümde 74.88 çıkmıştı. Dün 9.günümde 210 çıktı. Yarın tekrar kan vereceğim ikiz ihtimali varmıdır acaba. 5.gün embriyosuydu
Ay sen test mi yaptın çok heyecanlandımSonucum bu transferin 9.gunu dusukmu
Bence eğer o embriyolsrsa zaten tek yumurta gibi benzerler bence benzerlikten anlayabilirsin ayy ne güzel olur kız öyle bişeyCinsiyetler de aynıneyse ki tıp tarihine geçtiğimi sadece sen ve ben biliyoruz
Dna testiyle anlayabilir miyiz acaba öyle bir şey olup olmadığını
Çıkmış bak var birşeyler tebrik ederim seni gebersin inşallah katlanarak ilerler kaçıncı günün bu testCanım bende yaptım bugün annem çok istedi ben yapmama kararı almıştım annem istediği için yaptım
Evet canım kan verdim o arada idrar yaptım hazırlıklı olalım diye ondada hayalet bı çizgi gördüm kan sonucum 47 çıktı inşallah çarşambaya katlanarak devam ederAy sen test mi yaptın çok heyecanlandımmaşallah gebersin kız tebrik ederim hadi sağlıcakla ilerlesin inşallah
Teşekkür ederim canım allah razı olsun 9.günÇıkmış bak var birşeyler tebrik ederim seni gebersin inşallah katlanarak ilerler kaçıncı günün bu test
Ay gebesin yazısı yanlış çıkmış çok sinir oldum afedersin bacımTeşekkür ederim canım allah razı olsun 9.gün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?