- Konu Sahibi PlutonMerkez
-
- #14.621
Sabah ilk idrarınla yaparsan daha da doyu çıkar canim merak etmeSabah idrarim değil nasıl yapıldığından bile emin değildim yaptım çektim foto çektim sanki bı hayalet çizgi gördüm eğer bozuk falan değilsehala inanamadim kesin var diyorsun biraz daha koyu olmalı degilmi
Öylemi canım ya kanda verdim zaten yinede merakımdan yaptım ay inşallah canım beni ilk tebrik eden din ömrüm boyunca seni unutmayacağımSabah ilk idrarınla yaparsan daha da doyu çıkar canim merak etme
Canım bende yaptım bugün annem çok istedi ben yapmama kararı almıştım annem istediği için yaptımKizlar
E sendede var hayalet çizgi sende hamilesin o zaman canım ayyy jnsallahhh kaçıncı gununCanım bende yaptım bugün annem çok istedi ben yapmama kararı almıştım annem istediği için yaptım
Hayırlı olsun canım. Ben de görüyorum orda bir çizgi.Kizlar
Transfer günü ile beraber 10.gün canımE sendede var hayalet çizgi sende hamilesin o zaman canım ayyy jnsallahhh kaçıncı gunun
Hayırlı olsun canım. Ben de görüyorum orda bir çizgi.sabahkiyle yap daha da koyu görürsün Zaten kan verdin sonucunu bekliyoruz
Aynıyız canım transferi saymayalim 9.gunTransfer günü ile beraber 10.gün canım
Evet canım rabbim yüzümüzü güldürsün inşallah hepimizinAynıyız canım transferi saymayalim 9.gun
Amin amin canimEvet canım rabbim yüzümüzü güldürsün inşallah hepimizin
Sana da hayırlı olsun canım, sende de var çizgiCanım bende yaptım bugün annem çok istedi ben yapmama kararı almıştım annem istediği için yaptım
Allah razı olsun canım 9.gününSana da hayırlı olsun canım, sende de var çizgiGittikçe koyulaşır o. Kaçıncı günündü?
Bebeğimm, normalde 11. Ya da 12. Gün yapmış olsan 100lerde bir sonuç çıkacaktıSonucum bu transferin 9.gunu dusukmu
Beta degeri çok değişken oluyor canim belayı kafana takip stres yapma önemli olan düzenli artıs 2 gun sonra ayni saatlerde tekrar kan vereceksin o deger önemli dilerim kat kat artsinSonucum bu transferin 9.gunu dusukmu
Hayirli olsun sizin de pozitifTransfer günü ile beraber 10.gün canım
Kat kat artacak inşallah bitanemSonucum bu transferin 9.gunu dusukmu
Allah razı olsun canım inşallahHayirli olsun sizin de pozitifkat kat artan betalariniz olsun
Ayyy canım benim yaaa hayatımda ilk defa bu değeri gördüm canlarım benim ya inşallah Çarşamba dahada güzel haberini veririzBebeğimm, normalde 11. Ya da 12. Gün yapmış olsan 100lerde bir sonuç çıkacaktıe idrarda da çıkmış sabah idrarı olmamasına rağmen, bak bişey hissetmiyorum diyodun bi de
Canım hayırlı olsun, senin de 9. Gün sanırım, hadi darısı kanda görmeye olsun inşallahCanım bende yaptım bugün annem çok istedi ben yapmama kararı almıştım annem istediği için yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?