Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Ay hiç belli olmaz benim embriyolardan bi tanesi labaratuvarda bölünmüştü diyorum doğal olsa mis gibi tek yumurta ikizi🤣
Maşallah maşallah ne şanslısınız biz döllenmeyi zor beceriyoruz sizinki birde labaratuvarda bölünüyor 😳 ne yiyip ne içiyorsunuz siz kuzum bizde yiyek İçek😉

Maşallah maşallah ne şanslısınız biz döllenmeyi zor beceriyoruz sizinki birde labaratuvarda bölünüyor 😳 ne yiyip ne içiyorsunuz siz kuzum bizde yiyek İçek😉
Vallahi normal sanıyorum siz deyince bi şaşırdım 😲
Doktor 5.gune gitsin deyince olanı da transfer ettirdik zaten bir sey kalmadı geriye

Vallahi normal sanıyorum siz deyince bi şaşırdım 😲
Doktor 5.gune gitsin deyince olanı da transfer ettirdik zaten bir sey kalmadı geriye
Bende hiç duymadım canım bilmiyorum olsun şuan hamilesin ya boşver geriye kalmadığını 😊

Adamda saniyorki benim hatun kafa dinliyor😁 oysaki topiklerde geziyor nasıl rahatlatan öyle davran canım ailenle zaman gecir o zamana eşinde biraz uzaklaşır durumdan sonra dönersiniz medovada ne kadar dondurulmuş transferi?
Aynen 😁 ama aradığımda söyledim yolladın beni ama kafam benle geldi değişmedi diye anlamıştır biraz birşeyler heralde tek embriyo kaldı ücret olarak sordun sanırım 2300 demişti en son bikaç test olur onların ücreti olur dedi zam gelmezse tabi hastane zam şampiyonu sağolsun

Inşallah önce tedavi sürecinde olanlara sonra isteyen herkese ikişer üçer nasip etsin Rabbim. Bu kadar emek, vakit, gözyaşı hiç kolay değil.
Aynen hiç kolay değil herkes biliyor Burdaki bizide öyle sevdiklerinize de ailem bile yüreği ağzında sonuç ne olacak çok stresli diye rabbim hayırlı sağlıklı versin ne verirse

Aynen 😁 ama aradığımda söyledim yolladın beni ama kafam benle geldi değişmedi diye anlamıştır biraz birşeyler heralde tek embriyo kaldı ücret olarak sordun sanırım 2300 demişti en son bikaç test olur onların ücreti olur dedi zam gelmezse tabi hastane zam şampiyonu sağolsun
Çok haklısın insanın sadece bedeni yer değiştiriyor düşünceleri değil 2300 çok iyi canım ya yılbaşında geliyor zam belki seninki zam gelmiş halidir yeni verdilerse bu fiyati

Ay harikaymış yaaa 🤩🤩 benim 3 güne 7 embriyo çıkmıştı dondurmaddılar 5. Güne gitsin dediler anca 3 tane kalmıştı
Aynen benim de öyle oldu. Nasip kısmet diyorsun ya valla bi süre sonra. Transfer sürecinde hiç öyle olmasa da. Cok şükür pozitif gördük negatif alsak belki 3.gun dondurmadi diye doktora saydircaktik

İyiyim bebeğim sen nasılsın 🥰🥰 ağzın bal yesin yaaa bakalım ikiz mi olacak gerçekten 🙏🏻😁 belirtileri 10. Günden sonra daha çok yaşadım özellikle 12. Gün çok başladı belirtiler kasıkta ağrılar gerilmeler oluyo. Bir de geceleri özellikle bacakta ağrı oluyo böyle huzursuz oluyo bacağım Bi o tarafımı dönüyorum Bi bu tarafımı
İlk günler belirti yok diye ağlatıyor sonraki haftalarda ağrılar başlayınca ağlatıyor bu bebeler bizi😂 sağlıkla gelsinler de herşeye razıyız valla🥰🧿🍀🎊🎉 maşallah Betan yüksek çıkınca ikiz gibi geldi hepimize🧿 Allah gönlüne göre versin canım🍀💕

Çok haklısın insanın sadece bedeni yer değiştiriyor düşünceleri değil 2300 çok iyi canım ya yılbaşında geliyor zam belki seninki zam gelmiş halidir yeni verdilerse bu fiyati
Aynen düşünceler aynı ben normalde bu kadar tutturan biri değilimdir hele de eşime karşı ama 1.denemede düşük olunca 8 ay ara verdik 2.deneme için direk negatif sonuç almıştık şimdi düşük oldu peşi gelir tedavi süreci daha yeni ameliyat yeni oldum boşa gitmesin istiyorum acele etmemin sebebi bu geçen ay sormuştum zamlı fiyatıdır sanırım

Ay hiç belli olmaz benim embriyolardan bi tanesi labaratuvarda bölünmüştü diyorum doğal olsa mis gibi tek yumurta ikizi🤣
Aaa ne ilginç, kısmetinde ikiz varmış demek ki senin de başından beri🥰bana hiç öyle bişey demediler, sülalede de yok zaten ikiz. Yine de Allah neyi layık görür bilemem tabi🥰🧿🍀🎊🎉

Back