- 26 Ekim 2020
- 5.146
- 7.576
- 128
- Konu Sahibi PlutonMerkez
- #14.581
Bunu da mı okuyacaktı bu gözler şoktayımAy hiç belli olmaz benim embriyolardan bi tanesi labaratuvarda bölünmüştü diyorum doğal olsa mis gibi tek yumurta ikizi![]()
![KK57 :KK57: :KK57:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk57.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bunu da mı okuyacaktı bu gözler şoktayımAy hiç belli olmaz benim embriyolardan bi tanesi labaratuvarda bölünmüştü diyorum doğal olsa mis gibi tek yumurta ikizi![]()
Ciddi misin kız ben de sürekli karşılaşılan bir sey sanıyorum hiç şaşırmamıştımBunu da mı okuyacaktı bu gözler şoktayım![]()
Maşallah maşallah ne şanslısınız biz döllenmeyi zor beceriyoruz sizinki birde labaratuvarda bölünüyorAy hiç belli olmaz benim embriyolardan bi tanesi labaratuvarda bölünmüştü diyorum doğal olsa mis gibi tek yumurta ikizi![]()
Kiz hem kendimizede zarar ya sonra alacaz agir yasamlarsaki insanlae gibi valla vincle kaldirilae biziİyi demişsinaynen az daha yeriz sonra yemeyiz o tarz şeyler faydalı besinli şeyler yeriz
![]()
Vallahi normal sanıyorum siz deyince bi şaşırdımMaşallah maşallah ne şanslısınız biz döllenmeyi zor beceriyoruz sizinki birde labaratuvarda bölünüyorne yiyip ne içiyorsunuz siz kuzum bizde yiyek İçek
![]()
Bende hiç duymadım canım bilmiyorum olsun şuan hamilesin ya boşver geriye kalmadığınıVallahi normal sanıyorum siz deyince bi şaşırdım
Doktor 5.gune gitsin deyince olanı da transfer ettirdik zaten bir sey kalmadı geriye
Inşallah önce tedavi sürecinde olanlara sonra isteyen herkese ikişer üçer nasip etsin Rabbim. Bu kadar emek, vakit, gözyaşı hiç kolay değil.Bende hiç duymadım canım bilmiyorum olsun şuan hamilesin ya boşver geriye kalmadığını![]()
Ay harikaymış yaaaAy hiç belli olmaz benim embriyolardan bi tanesi labaratuvarda bölünmüştü diyorum doğal olsa mis gibi tek yumurta ikizi![]()
AynenAdamda saniyorki benim hatun kafa dinliyoroysaki topiklerde geziyor nasıl rahatlatan öyle davran canım ailenle zaman gecir o zamana eşinde biraz uzaklaşır durumdan sonra dönersiniz medovada ne kadar dondurulmuş transferi?
Hahaha sorma tlc ağır yaşamlarKiz hem kendimizede zarar ya sonra alacaz agir yasamlarsaki insanlae gibi valla vincle kaldirilae bizi![]()
Aynen hiç kolay değil herkes biliyor Burdaki bizide öyle sevdiklerinize de ailem bile yüreği ağzında sonuç ne olacak çok stresli diye rabbim hayırlı sağlıklı versin ne verirseInşallah önce tedavi sürecinde olanlara sonra isteyen herkese ikişer üçer nasip etsin Rabbim. Bu kadar emek, vakit, gözyaşı hiç kolay değil.
Çok haklısın insanın sadece bedeni yer değiştiriyor düşünceleri değil 2300 çok iyi canım ya yılbaşında geliyor zam belki seninki zam gelmiş halidir yeni verdilerse bu fiyatiAynenama aradığımda söyledim yolladın beni ama kafam benle geldi değişmedi diye anlamıştır biraz birşeyler heralde tek embriyo kaldı ücret olarak sordun sanırım 2300 demişti en son bikaç test olur onların ücreti olur dedi zam gelmezse tabi hastane zam şampiyonu sağolsun
Yok be okadar olmazsınız korkmayın bu bahaneyle yiyin için a sen kilomu aldın doyend hamileyiz dersiniz kurtarorsinizHahaha sorma tlc ağır yaşamlar![]()
Aynen benim de öyle oldu. Nasip kısmet diyorsun ya valla bi süre sonra. Transfer sürecinde hiç öyle olmasa da. Cok şükür pozitif gördük negatif alsak belki 3.gun dondurmadi diye doktora saydircaktikAy harikaymış yaaabenim 3 güne 7 embriyo çıkmıştı dondurmaddılar 5. Güne gitsin dediler anca 3 tane kalmıştı
İlk günler belirti yok diye ağlatıyor sonraki haftalarda ağrılar başlayınca ağlatıyor bu bebeler biziİyiyim bebeğim sen nasılsınağzın bal yesin yaaa bakalım ikiz mi olacak gerçekten
belirtileri 10. Günden sonra daha çok yaşadım özellikle 12. Gün çok başladı belirtiler kasıkta ağrılar gerilmeler oluyo. Bir de geceleri özellikle bacakta ağrı oluyo böyle huzursuz oluyo bacağım Bi o tarafımı dönüyorum Bi bu tarafımı
Içeride duymuştum da laboratuvar ortamında bölünme ilk kez duyuyorum. Eee o yavruyu ne yaptılarCiddi misin kız ben de sürekli karşılaşılan bir sey sanıyorum hiç şaşırmamıştım![]()
Bilmiyorum ki 5.güne muhtemelen o ikisi gitti onları da transfer ettilerIçeride duymuştum da laboratuvar ortamında bölünme ilk kez duyuyorum. Eee o yavruyu ne yaptılar![]()
Aynen düşünceler aynı ben normalde bu kadar tutturan biri değilimdir hele de eşime karşı ama 1.denemede düşük olunca 8 ay ara verdik 2.deneme için direk negatif sonuç almıştık şimdi düşük oldu peşi gelir tedavi süreci daha yeni ameliyat yeni oldum boşa gitmesin istiyorum acele etmemin sebebi bu geçen ay sormuştum zamlı fiyatıdır sanırımÇok haklısın insanın sadece bedeni yer değiştiriyor düşünceleri değil 2300 çok iyi canım ya yılbaşında geliyor zam belki seninki zam gelmiş halidir yeni verdilerse bu fiyati
Aaa ne ilginç, kısmetinde ikiz varmış demek ki senin de başından beriAy hiç belli olmaz benim embriyolardan bi tanesi labaratuvarda bölünmüştü diyorum doğal olsa mis gibi tek yumurta ikizi![]()