Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Aynen benim de öyle oldu. Nasip kısmet diyorsun ya valla bi süre sonra. Transfer sürecinde hiç öyle olmasa da. Cok şükür pozitif gördük negatif alsak belki 3.gun dondurmadi diye doktora saydircaktik
Aynen bacım ya şimdi de iyi öyle olmuş diyoruz yine en iyisini onlar biliyor

Bilmiyorum ki 5.güne muhtemelen o ikisi gitti onları da transfer ettiler
Şu an çift görünen tek yumurta ikizleri olabilir içerde
Aaa daha yeni anlıyorum olayı zaten ikizdi onlarcinsiyet öğrenmiştin sanırım ikisi de kız olacak yanlış anlamadıysam e tek yumurta o zaman

Bence de ara verme canım, kendini hazır hissediyorsan dene bir daha, kalan embriyon can olsun sana inşallah

Hiç sorma valla yeterki gelsinler o belirtileri ilaç gibi arar olduk resmen sağolasın canım inşallah yanılmazsınız perşembe belki belli olur

Günaydın kızlar. Benim perşembe günü 7.günümde 74.88 çıkmıştı. Dün 9.günümde 210 çıktı. Yarın tekrar kan vereceğim ikiz ihtimali varmıdır acaba. 5.gün embriyosuydu
Sonucunuz çok güzel maşallah burda olabileceğini okudum 200-300’lü değerlerle istiyorsanız Rabbim nasip etsin inşallah

Aaa ne ilginç, kısmetinde ikiz varmış demek ki senin de başından beribana hiç öyle bişey demediler, sülalede de yok zaten ikiz. Yine de Allah neyi layık görür bilemem tabi
Bizim de sülalede yok bölünmesi tamamen rastlantısal bir şeymiş çift yumurta ikizleri genetikmis. Aslında ayda 2 kez yumurtlamak genetikmis boş da durmayınca dolleniyor işte

Varr canim hem sabah idrarın değil var yani çıkmış hayırlısı olsun
Sabah idrarim değil nasıl yapıldığından bile emin değildim yaptım çektim foto çektim sanki bı hayalet çizgi gördüm eğer bozuk falan değilsehala inanamadim kesin var diyorsun biraz daha koyu olmalı degilmi

Nerdesiniz kizlar bı yorumlayin ya bı arkadaş var dedi inşallah ya rabbim yüzümüzü guldursun okadar alismisizki yokluğuna eve test bile almazdım şimdi bu alayım dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…