- 18 Kasım 2020
- 6.455
- 8.009
- 128
- 34
- Konu Sahibi PlutonMerkez
-
- #14.601
Kız sorma zaten böyleykende kilo al diyip duruyorlar kilo alınca da aldın derlerYok be okadar olmazsınız korkmayın bu bahaneyle yiyin için a sen kilomu aldın doyend hamileyiz dersiniz kurtarorsiniz
Aynen bacım ya şimdi de iyi öyle olmuş diyoruz yine en iyisini onlar biliyorAynen benim de öyle oldu. Nasip kısmet diyorsun ya valla bi süre sonra. Transfer sürecinde hiç öyle olmasa da. Cok şükür pozitif gördük negatif alsak belki 3.gun dondurmadi diye doktora saydircaktik
Eğer onlarsa cinsiyetleri aynıdırBilmiyorum ki 5.güne muhtemelen o ikisi gitti onları da transfer ettiler
Şu an çift görünen tek yumurta ikizleri olabilir içerde
Koficim bu bebek takviminde yazan şeyleri okuyunca ağlayasım geliyorOoo bide baklava
Aaa daha yeni anlıyorum olayıBilmiyorum ki 5.güne muhtemelen o ikisi gitti onları da transfer ettiler
Şu an çift görünen tek yumurta ikizleri olabilir içerde
Bence de ara verme canım, kendini hazır hissediyorsan dene bir daha, kalan embriyon can olsun sana inşallahAynen düşünceler aynı ben normalde bu kadar tutturan biri değilimdir hele de eşime karşı ama 1.denemede düşük olunca 8 ay ara verdik 2.deneme için direk negatif sonuç almıştık şimdi düşük oldu peşi gelir tedavi süreci daha yeni ameliyat yeni oldum boşa gitmesin istiyorum acele etmemin sebebi bu geçen ay sormuştum zamlı fiyatıdır sanırım
Hiç sorma valla yeterki gelsinler o belirtileri ilaç gibi arar olduk resmenİlk günler belirti yok diye ağlatıyor sonraki haftalarda ağrılar başlayınca ağlatıyor bu bebeler bizisağlıkla gelsinler de herşeye razıyız valla maşallah Betan yüksek çıkınca ikiz gibi geldi hepimize Allah gönlüne göre versin canım
Amin inşaAllah ben hazırımmmmmBence de ara verme canım, kendini hazır hissediyorsan dene bir daha, kalan embriyon can olsun sana inşallah
Sonucunuz çok güzel maşallahGünaydın kızlar. Benim perşembe günü 7.günümde 74.88 çıkmıştı. Dün 9.günümde 210 çıktı. Yarın tekrar kan vereceğim ikiz ihtimali varmıdır acaba. 5.gün embriyosuydu
Bizim de sülalede yok bölünmesi tamamen rastlantısal bir şeymiş çift yumurta ikizleri genetikmis. Aslında ayda 2 kez yumurtlamak genetikmis boş da durmayınca dolleniyor işteAaa ne ilginç, kısmetinde ikiz varmış demek ki senin de başından beribana hiç öyle bişey demediler, sülalede de yok zaten ikiz. Yine de Allah neyi layık görür bilemem tabi
Cinsiyetler de aynıEğer onlarsa cinsiyetleri aynıdırayrı ayrı konulan, tek yumurta ikizleri tıp tarihine geçtin tebrikler
Ihtimal var da emin olamıyoruzAaa daha yeni anlıyorum olayızaten ikizdi onlar cinsiyet öğrenmiştin sanırım ikisi de kız olacak yanlış anlamadıysam e tek yumurta o zaman
Amiiin inşAllaah evet çok istiyorım Allah nasip ederseeeSonucunuz çok güzel maşallahburda olabileceğini okudum 200-300’lü değerlerle istiyorsanız Rabbim nasip etsin inşallah
Var var varrrr masalllah kaçıncı gunKizlar
Varmı hayalet cizgimi varrr transferin 10.gunuVar var varrrr masalllah kaçıncı gun
Varr canim hem sabah idrarın değil var yani çıkmış hayırlısı olsunVarmı hayalet cizgimi varrr transferin 10.gunu
Sabah idrarim değil nasıl yapıldığından bile emin değildim yaptım çektim foto çektim sanki bı hayalet çizgi gördüm eğer bozuk falan değilseVarr canim hem sabah idrarın değil var yani çıkmış hayırlısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?