- 16 Ekim 2020
- 1.251
- 1.395
- 83
- 36
- Konu Sahibi PlutonMerkez
-
- #14.541
Maşallah hayırlı olsun. Önemli olan yüksek çıkması ve artarak devam etmesi.12.gün benim bugün 3.gün taze embriyo transferiydi
Allah razı olsun ya yüksek mi sizce iyi mi yaniMaşallah hayırlı olsun. Önemli olan yüksek çıkması ve artarak devam etmesi.
Bende 9. Gün yapınca 56 çıkmıştı.geç tutunma olabilir.o sıkıntı olmaz. Önemli olan artış ve gelişmesiAllah razı olsun ya yüksek mi sizce iyi mi yani
Olsun 1 gün daha beklersinBen asıl günüm perşembe idi. Yer olmadığı için cuma gel dediler. Meraktan çatlıyorum
Tebrik ederim gebesinnnKızlar sonucum 87.3 çıktı sizce iyi mi
Doğru inşallah artışıda nasip eder Allahım Sizinde 3.gün embriyosu muyduBende 9. Gün yapınca 56 çıkmıştı.geç tutunma olabilir.o sıkıntı olmaz. Önemli olan artış ve gelişmesi
Benim 5. Gün idi.Doğru inşallah artışıda nasip eder Allahım Sizinde 3.gün embriyosu muydu
Yaaaaa inşallah inşallah öyleyimdir Allah razı olsun inşallah bugün transferin 12.günüydü embriyomda 3.gün embriyosuyduTebrik ederim gebesinnnAllah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin kaçıncı günündü
Bence değerin çok güzel öyle endişe etme zaten 3. Gün embriyosu 14. Günün katlandığını varsayarsak 170 gibi olur 5. Gün embriyoların da 12. Günkü değerle eşdeğer olur ve bu da çok güzel Bi değer demektir. Tabi önemli olan değerin katlanması inşallah bçfazla fazla katlanırYaaaaa inşallah inşallah öyleyimdir Allah razı olsun inşallah bugün transferin 12.günüydü embriyomda 3.gün embriyosuydu
bende aynen o durumdayım şuanProgestan kalçadan fena canım. İlk transferde kullandım onu aksayarak yürüyodum
Allah razı olsun inşallah nasip olur katlanarak arttığını görmek inşallahBence değerin çok güzel öyle endişe etme zaten 3. Gün embriyosu 14. Günün katlandığını varsayarsak 170 gibi olur 5. Gün embriyoların da 12. Günkü değerle eşdeğer olur ve bu da çok güzel Bi değer demektir. Tabi önemli olan değerin katlanması inşallah bçfazla fazla katlanır
Progestan iğne beni de öldürüyor benim 1 gün var 1 gün yok sizinde öyle mibende aynen o durumdayım şuanyarın diğer kalçama da yapılınca ne şekilde oturacağımı merak ediyorum bu prolutex falan bunun muadili mi oluyor canım bilgin var mıı
evet benim de gün aşırı her gün bu iğneyi olduğumu düşünmek istemiyorum amanProgestan iğne beni de öldürüyor benim 1 gün var 1 gün yok sizinde öyle mi
Hemen kalkmamak gerekiyor iğneden sonra ve 1-2 dakika masaj yaparsanız avuç içinizde az da olsa rahatlatıyor benim iğne yerleri hep morardı yağ içeren bir iğneymiş dağılması çok zor oluyormuş hep Rabbim bebişlerimizi nasip etsin inşallah o zaman unuturuz acısıevet benim de gün aşırı her gün bu iğneyi olduğumu düşünmek istemiyorum amanilkini olmak bana yetti 2. ye nasıl gidicem bilmiyorum var mı ağrısını hafifletmenin bir yolu biliyor musunuz hiiçç? bu arada tebrik ederim bence de 3. gün embriyosuna göre gayet güzel bir sonuç inşallah katlana katlana gider
Evet ben de dört gözle biri test atsa da sevinsek diye bekliyorum her günHamile olmak pozitif almaktan daha heyecanlıdır diyordum da yok aynı heyecan olmuyor valla sizin haberlerinizle o heyecanı yeniden yaşıyorum yalan yok
Tek embriyo mu koydular çift mi hadi bi ikiz daha gelsin
Evet canım o ağrıtıyormuş, benimki 25 mg her gün vuruluyorum göbektenamiinnaynen öyle yeterki gelsinler vurulucaz iğneleriii hapları tabletlerii ay prolutex değilmiş yanlış söylemişim progestan 50 mg ampul iğne kalçadan yapılıyor gün aşırı transfer sonrasıı o biraz fena benim
Dualarım seninle, bütün enerjilerimi yolluyorum sana çiçeğimTam 9 günü doldursun diye öğleden sonra ikindin saatlerinde yaptırmayı düşünüyorum canım valla sen benden umitlisin hayranım enerjinepozitif çıkar inşallah rabbkm görsün bizi ilk ben ölürüm heralde -1 belirtiyle hamile kalan
Hayırlı olsun canımmm, Allah daim etsin kat kat artsın değerlerin, 3. Gün için iyi geldi bana, sağlıkla gelsin miniciğinKızlar sonucum 87.3 çıktı sizce iyi mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?