Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Minik kuş Yarın kaçta yapacaksın testi ben senin kadar heyecanlıyım haa hadi bismillah pozitiflerle geleceksin inşallahhhh
Tam 9 günü doldursun diye öğleden sonra ikindin saatlerinde yaptırmayı düşünüyorum canım valla sen benden umitlisin hayranım enerjine pozitif çıkar inşallah rabbkm görsün bizi ilk ben ölürüm heralde -1 belirtiyle hamile kalan

Yaaa dimi öyle valla kasık Aralık harikaydı burası da öyle çok güzel orası sıkıcıya benziyo bbi grupta biiz açarız belki
Bizde Halley bacım (topik baskanı)hamile kalmadan biryere kipirdayamassin baksen şimdiden fiyacaksin ha

Eyvahh eyvahhh valla olacaz 100 kilo ben olurum da bu gidisle sen normal kiloma gelirsin artik
Olsun olsun verilir hepsi annem şey diyor hamur türü yersen sen kilo alırsın bebeğe pek bişey gitmez ama besinli iyi şeyler yersen bebek kilo alır ama ben hamurlu şeyler yiyesim geliyo

Coook güzel . MaşAlah olsun. Ben senle.aynı gündeyim. Doktor istemedi bende vermedim..hem bana uzak.gitdiğim hastahane. İkiz bekloyorum senden
Ayyy sağol canım benim inşallah öyle olur ben de senden öyle bekliyorum perşembe günü çağırdı gidicem

Sende kimyasal.yaşamısın bende temmuzda kimyasal.yaşadımhsg histreskopi ve HLA kan tahlili istemisdi. Hepsi iyi oldum transfer yapıldı. Cizik atıldığı için doktor ertelemek tarafdarı değildi
Ben de kasımda yaşadım kimyasalı ama bana sana yapılanları hiç yapmadılar. Sadece progestan bakıldı. Aralık adetimle başlamak istedim doktor normalde şubat adeti falan diyordu ama ben daha erken istedim zaten seninde daha fazla beklemen iyi olmazdı doktor iyiki ertelememiş. Hep derler düşüğün arkası gebelik diye

Bizde Halley bacım (topik baskanı)hamile kalmadan biryere kipirdayamassin baksen şimdiden fiyacaksin ha
Yooook hiç kıpırdar mıyım zaten gruba hep birlikte geçeriz Halley bacıyı hamile görcez inşallah o da Kasım aralık grubundandı burdakilerin çoğu o gruptan sizlerde geldiniz ne güzel oldu birleşelim

amiinn aynen öyle yeterki gelsinler vurulucaz iğneleriii hapları tabletlerii ay prolutex değilmiş yanlış söylemişim progestan 50 mg ampul iğne kalçadan yapılıyor gün aşırı transfer sonrasıı o biraz fena benim

Progestan kalçadan fena canım. İlk transferde kullandım onu aksayarak yürüyodum

Kan sulandırıcı bitmiş dün sonunu vuruldum haftasonunu düşünemedim. Dünkü nöbetçi eczanede yoktu bugün de arıycaz tüm eczanelerde kapalı nasıl bulacaz yaaa bugün vurulmazsam olmaz dimi kızlar

Kızlar birşey sorcam. Şuan 8+6dayım ve sabah hani lutinus fitil geri akıyor ya afedersiniz. O akıntının rengi krem yavru ağzı rengi gibiydi. İlkkez böyle oldu. Kanla karıştığı için mi böyle oldu acaba. Bilgisi olan yaşayan var mı ?

Benimde eşim ama sonundaki vicirik sesi beni bitiriyor acaba havasını almakmo gerek diye düşündüm eskiden 2yil önce kullanfigimda çok yakardı bu ilaç şimdi o kadar yakmıyor niye acaba
İlk zamanlar çok yakiyodu ve kizariyodu doktor alerji yapiyodur dedi onemesemedik şimdi az yakiyo alıştı bünye galiba o ses gelmesi lazım galiba YouTube da ilk izledigimde de o ses gelmişti sonunda tinlamamistik o yüzden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…