- 23 Ekim 2020
- 4.028
- 4.759
- 83
- 35
- Konu Sahibi PlutonMerkez
-
- #14.241
Tatlım sen bahçecinin hangi şubesinde oldun transferini ve Dr kimdi?Kesinlikle arkadaşım sağlıklı gelsnlerdeSenin de transferin hayırlı olsun inşallah sende hemen görürsün pozitifi
Canım Ben bahçecide tedavi görmedim şişli memorial semra kahraman da yaptık tedavimizi. Ekip doktorum yücel şahin di kendisi yaptı transferimiTatlım sen bahçecinin hangi şubesinde oldun transferini ve Dr kimdi?
Eski msjlarindan sanki öyle anladım da tamam canımCanım Ben bahçecide tedavi görmedim şişli memorial semra kahraman da yaptık tedavimizi. Ekip doktorum yücel şahin di kendisi yaptı transferimi
İnşallah canımm alıp geleceğim inşallah yavrularımıGüzel ve hayırla geçsin transferin inşaallah. Hemen tutunsunlar anacıklarına
Amiinn aminKuzum hadi hayırlısıyla çok çok güzel geçsin transferinsağlıkla gelsin bebişin, sıkı sıkı tutunsun 9 ay bırakmasın seni
Insallahhh kuzummm sana bol bol dua ettim bildigim sureleri okudum. Gonlunu ferah tut fazla kafana takmamaya calis. Rabbim yaninda olsun insallahhh su cektigin eziyetlere degsin dilerimkii..Kızlaar dualarınıza talibimyarın 14:45de transferim var, size hayırlı cumalar bana da hayırlı transferler, inşallah sağlıkla kucağıma alacağım bir bebe gelir karnıma Umut_bebek UkaderU @kofi PlutonMerkez @Nosking serrabk mlshope B Bade_badee @Gnc42 @tek08 @Ssevincli @cennetimgel ve kartanesii
InshaAllah canim valla henuz belli degil cogu agustos topigindekiler ogrendi ben haricAllah razı olsun canım benim, hepimiz sağlıcakla alalım kucaklarımıza, senin bebiş de büyümüş maşallahcinsiyet belli mi
Rica ederim.. Iyim hamd olsun valla beklemedeyiz oyle simdilik bi sikinti yok sen nasilsin gulencim?Tşkr hayruşrahatladım. Durumun nasıl
Aminm aminn kardesim.aminn tabiki bizi kimse anliyamaz anca boyle bu durumlarla ugrasanlar anlar insan destek istiyor bu surecteNe güzel içten bir dua ettin bacımAllah raZı olsun, ilk transferimde buralarda hiç takılmıyordum, kendimi yalnız hissediyordum, şimdi sizler varsınız ne güzel oldu bir sürü bacım var birbirimize deatek oluyoruz sana da sağlıklı evlatlar nasip etsin Allahım,hep güzel haberler ver inşallahhhh
Ben de salı günü 2. Transferimi olacağımKızlar selam salı günü transfer oluyorum ocaga yetişemedm ama yazmak istedim
Merhaba hiç kaygılı olma rahat ol zaten hissetmeyeceksinMerhabalar arkadaslar, bgn yumurta toplamam olacak cok gerildm, dua eder misiniz benim icin? Allah razi olsn smdiden, Allah yardimciniz olsun ve gonlunuze gore versin insallah
Canim amin, cok tesekkur ederim, rahim filmi de anestezili idi benim gozumden pit pit, ultrasonda dahi cok geriliyorum, utaniyorum, saat 10.30ta gidecegim 11.30ta islem saati gozukuyor, gozacip kapacincaya kdr gecsin insllah dualariniza ihtiyacim var cokMerhaba hiç kaygılı olma rahat ol zaten hissetmeyeceksinişin rast gitsin inşallah
Dualarımız seninle utanma hiç gerilme gayet rahat ol hepimiz geçtik opudan bunun daha transferi var sıkıntı yapma kendineCanim amin, cok tesekkur ederim, rahim filmi de anestezili idi benim gozumden pit pit, ultrasonda dahi cok geriliyorum, utaniyorum, saat 10.30ta gidecegim 11.30ta islem saati gozukuyor, gozacip kapacincaya kdr gecsin insllah dualariniza ihtiyacim var cok
Canim sizlere buradaki her arkdsin cesaretine, gucune, sabrina hayranim zaten, ben zayif bi insanim sanirim, transferim de hftaici olacak dedi dr, taze transfer olacakmis, bgnu atlattktan snra da onun stresine girerim kesin, Allahim hepimizin yar ve yardmcisi olsn insallahDualarımız seninle utanma hiç gerilme gayet rahat ol hepimiz geçtik opudan bunun daha transferi var sıkıntı yapma kendine
Allah razı olsun. Neden zayıf olasın sen de çok güçlüsün güçlü olmasan bu tedaviye başlayamazdınCanim sizlere buradaki her arkdsin cesaretine, gucune, sabrina hayranim zaten, ben zayif bi insanim sanirim, transferim de hftaici olacak dedi dr, taze transfer olacakmis, bgnu atlattktan snra da onun stresine girerim kesin, Allahim hepimizin yar ve yardmcisi olsn insallah
Yasadiklarin hamilelik belirtisi zaten canim sıkma canını yerleşme kanamasıdır annesi daha sıkı tutunmuştur sanaArkadaşlar merhaba bugün 8. Günüm dün pozitif çıkmıştı idrar testim hala pozitif onda bi sıkıntı yok ama bu sabah peçeteye kajverengi sonra pembe leke geldi. Beta pozitif olduktan sonra yerleşme kanaması olabailir mi? Birde karnım regl olacak gibi ağrıyor
Canim cok sagolasin destegin icin smdi girdim odaya, hepinizi cok opuyorum, saglikla gorusmek dilegiyle insallahAllah razı olsun. Neden zayıf olasın sen de çok güçlüsün güçlü olmasan bu tedaviye başlayamazdıntransfer için hiç stresli olma işin en güzel yanı o heyecanlı meraklı umutlu oluyor insan. Bak ben de çok utanıyorum ama mecbur ne yapalım aslında utanılacak hiç birşey yok. Ben korkumdan rahim filmi çektirmemiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?