- 23 Ekim 2020
- 4.028
- 4.759
- 83
- 35
- Konu Sahibi PlutonMerkez
-
- #14.201
Aziciktan birşey olmaz ama devamını yeme normalde transfer olanlar hep iyi diye yiyorsa bir Dr duydum izledimAaa gerçekten miben de faydalı diye okudum burda özellikle aldırdım eşime azıcıktan bişey olmaz heralde , diğer meyvelerin suyuyla içmiş oldum
idrarda yapmaya korkuyorum ama Pazar günü en erken saatte gidip yaptıracağım inşallahİdrar da deneyecek misin. Ya da sadece kan ver gitsininşallah güzel haberler verirsin ben transfer olduğumdan beri hep hissettim o ağrıyı çok şükür pozitif çıktım inşallah sende de öyle olur
AyyyTeşekkür ederimmtek embriyo transfer edildi bende çok şaşırdım pazar kan testi vereceğim nasip bakalım
Hayırlı olsun canım varsa işte böyle çıkıyor genelde buna inanıyorum rabbim devamını getirsinEki Görüntüle 2772303
Arkadaşlar 7. Gün akşamı pozitifim22 ocak transfer tarihim dayanamayıp yaptım. 5. Gün embriyosu Ben geçmişte 7 kez kimyasal yaşadığım için erken sevinmekte istemiyorum
Testinin markası ne canım birde akşam idrariylami yaptinEki Görüntüle 2772303
Arkadaşlar 7. Gün akşamı pozitifim22 ocak transfer tarihim dayanamayıp yaptım. 5. Gün embriyosu Ben geçmişte 7 kez kimyasal yaşadığım için erken sevinmekte istemiyorum
Teşekkür ederimAyyybenimde Pazar sizin kaçıncı gün embriyosu Allahım güzel güzel kan sonucu nasip etsin inşallah
Çok şükür canım,Geçti çok şükür iyiyim şimdi, bunlar hep stresten iştekahvaltını aksatma sakın, en önemli öğün, tereyağı yumurta mutlaka yemeye çalış. İyi besleyelim bebeleri, biz elimizden geleni yapacağız gerisi takdiri ilahi inşallah
Canım testin markası freely. Ben yıllardır bunu kullanırım. Akşam idrarı evetTestinin markası ne canım birde akşam idrariylami yaptin
Doğruluğundan eminsin yani tamam canımCanım testin markası freely. Ben yıllardır bunu kullanırım. Akşam idrarı evet
1 ay sonra gidicem inşaallah belli olur minik koficikAynen yavrum, doktor da öyle dedisen nasılsın süpriz kofinin 1 ay sonra cinsiyetini de öğrenirsin belki hı
Hayy maşallah çok güzel cıkmış Allah tamamına erdirsin inşaallahEki Görüntüle 2772303
Güzel ve hayırla geçsin transferin inşaallah. Hemen tutunsunlar anacıklarınaÇok şükür canım,yarın sabah 8de hastanede olacağım 9 da transfer inşallah.. dualarınıza talibim beni en iyi anlayacak canım arkadaşlarım
Ay hadi bakalım betan ı yaz çok merak ettim doğrusuTeşekkür ederimmtek embriyo transfer edildi bende çok şaşırdım pazar kan testi vereceğim nasip bakalım
İnşallah çok teşekkür ederimHayy maşallah çok güzel cıkmış Allah tamamına erdirsin inşaallah
Hadi bakalım hayırlısı olsun inşallah güzel haberlerini alırızidrarda yapmaya korkuyorum ama Pazar günü en erken saatte gidip yaptıracağım inşallahAllah razı olsun inşallah bende burda bekleyen umut eden tüm herkes o mutlu haberi alırız inşallah
Tamam yazacağım inşallah güzel bir değer çıkar canımAy hadi bakalım betan ı yaz çok merak ettim doğrusubenim 11. Gün bu kadar koyu çıkmıştı. Belki de embriyon bölünür ikiz olur
Seni çok iyi anlıyorum bunun sonu güzel olur Allahın izniyleÇok teşekkür ederim ama o kadar çok hüsran oldu ki sonu allahım hayırlısını versin
Neden öyle bir ayrım varEvt canim.Sana ek ilaclar vericrk cunku bugun istenen seviyeye geldiyse.Bana oyle dedi ebru hoca ilkten 5.gun embriyosu sanmisti pzt dedi transfer gününe aaa pardon 3.gundu cumartesi transferin olucak dedi.Embriyonun gunune gore ayarlıyorlar yani.
Ben de bilmiyordum buradan öğrendim tek embriyo bölünüp tek yumurta ikizi olabiliyormuş tabi bu oran düşük ama olmaz diye birşey yokTamam yazacağım inşallah güzel bir değer çıkar canımTek yumurtadan ikiz olabilir mi çok düşük bi ihtimal dye biliyorum ama ilk tüp bebek denememiz cahillikte edyor olabilirim şuan Allahım sağlıklı versinde hepsine tamamız biz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?