Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Aaa gerçekten mi ben de faydalı diye okudum burda özellikle aldırdım eşime azıcıktan bişey olmaz heralde , diğer meyvelerin suyuyla içmiş oldum
Aziciktan birşey olmaz ama devamını yeme normalde transfer olanlar hep iyi diye yiyorsa bir Dr duydum izledim

İdrar da deneyecek misin. Ya da sadece kan ver gitsin inşallah güzel haberler verirsin ben transfer olduğumdan beri hep hissettim o ağrıyı çok şükür pozitif çıktım inşallah sende de öyle olur
idrarda yapmaya korkuyorum ama Pazar günü en erken saatte gidip yaptıracağım inşallah Allah razı olsun inşallah bende burda bekleyen umut eden tüm herkes o mutlu haberi alırız inşallah

Eki Görüntüle 2772303
Arkadaşlar 7. Gün akşamı pozitifim 22 ocak transfer tarihim dayanamayıp yaptım. 5. Gün embriyosuBen geçmişte 7 kez kimyasal yaşadığım için erken sevinmekte istemiyorum
Hayırlı olsun canım varsa işte böyle çıkıyor genelde buna inanıyorum rabbim devamını getirsin

Ayyy benimde Pazar sizin kaçıncı gün embriyosu Allahım güzel güzel kan sonucu nasip etsin inşallah
Teşekkür ederim benim tek embriyo pazar 9. Gün olacaktı bugğn 7. Gün akşamı.
5. Gün embriyosuydu rabbim isteyen herkese hayırlısını versin

Çok şükür canım, yarın sabah 8de hastanede olacağım 9 da transfer inşallah.. dualarınıza talibim beni en iyi anlayacak canım arkadaşlarım

Ay hadi bakalım betan ı yaz çok merak ettim doğrusu benim 11. Gün bu kadar koyu çıkmıştı. Belki de embriyon bölünür ikiz olur
Tamam yazacağım inşallah güzel bir değer çıkar canım Tek yumurtadan ikiz olabilir mi çok düşük bi ihtimal dye biliyorum ama ilk tüp bebek denememiz cahillikte edyor olabilirim şuan Allahım sağlıklı versinde hepsine tamamız biz

Ben de bilmiyordum buradan öğrendim tek embriyo bölünüp tek yumurta ikizi olabiliyormuş tabi bu oran düşük ama olmaz diye birşey yok gebelik testiniz 7. Güne göre çok net çıkınca ben öyle düşündüm biran kesin çift embriyo ikisi tutmuştur diye düşündüm ben de kendi testimi ve beta değerimi çok kıyasladım çünkü şükür betam güzel çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…