Aralık - Ocak Transfer olacaklar

İşe gitsin ya kan tabiki daha kesin sonuç ben önce kan verip heyecan yaptığım için kan veremedim önce idrarla Bi fikrim olsun diye düşündüm
İseyenem çok korkuyorum gerçekten kaçayım iki gundaha pozitifi görürsem büyük sürpriz olacak hemde vicdan azabı çekeceğim daha dogmayan bebeğim için ben senin hakkında olumsuz düşünmüştüm diye

Kız hurma ananas ve nar yeme maydanoz da yeme

Evet bende kalanımı gorumceme verdim bi defa olsa bi nebze ama 3 defa kullanacak sagol canim
Tabiki canım 100 ünite gonalf bile olsa biraz işini görür hiç kalmadk ilaç elimde kalsaydi gönderirim İnanki bende bakayım eskiye dönük görürsem sana söylerim bir kisoye yardımım dokunsun yillardir hep hayalim rabbim bana imkan verse bir kişinin tüp tedavisini karşılaşam diye

Evet bende kalanımı gorumceme verdim bi defa olsa bi nebze ama 3 defa kullanacak sagol canim
Canım ben 835.sayfadsn 875.sayfaya kadar baktım kim yazmıştı diye o sayfalarda yok daha yeni yakın görmüştüm ya bir bayan yazdırdı ilaçlarımı ucretsiz gönderebilirim diye 875 sonrasında sen bı bak istersen

Yo olmayacaksafa ah keşke sunuda yeseydim yada yemeseydim dememek için sadece vicdan rahat etsin yani

O bi toz zerresi. Ikınmakla gitmez korkma

Canım benim tuttu 18. Günüm ve ilk 14 günkü ara ara giren adet sancısı dışında halen hiçbir belirtim yok. Belirti arayıp takma kafana. Hayırlısıyla gelecek bebişin. Ne zaman test günün?
benim 9.gunum ve 2 gundur ara ara giren regl agrilari var. baska belirtilerde var ama ben ilaca yoruyorum. insallah senin gibi olur benimde sonum

Durumu özel olduğu için çok çabuk raporu çıkar. Madem havuz sistemi de yapılıcak rapor çıkartması daha doğru olur canım. Allah şifa versin.

ayavuz18 ben biliyorum toprağam Granadaco ilaçlarını hibe ediyordu. Arzucum nasılsın canım herşey yolunda mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…