- 18 Kasım 2020
- 6.455
- 8.009
- 128
- 34
- Konu Sahibi PlutonMerkez
-
- #14.141
Evet ananas hurma hatta nar da okudum yenmesin yazıyorduKız beybim ananas iyi değilmiş transfer sonu rahimdeki kasılması arttiriyormus
İseyenem çok korkuyorumİşe gitsinya kan tabiki daha kesin sonuç ben önce kan verip heyecan yaptığım için kan veremedim önce idrarla Bi fikrim olsun diye düşündüm
Kız hurma ananas ve nar yeme maydanoz da yemeArarlar merak etme, hastaları organize ediyorlardır muhtemelen. Valla ufak bi idrar yapamama sorunu yaşadım, daha yeni yemek yiyip yatabildim, sabah transfere gitmeden tavuk sulu tarhana çorbası yapmıştım, bir de kereviz yedim, dün meyve suyu sıktı eşim, ananas mandalina pancar havuç elma zencefil karışık, onu içeceğim sabah kahvaltıda çay yerine, et tavuk yerim brokoli karnabahar aldım yaparım diye, sebze ve protein ağırlıklı beslenmeye çalışacağım canım, kısmet artık tutacağı varsa tutacak zaten, biz ne yapsak boş aslında
Evet evetEvet ananas hurma hatta nar da okudum yenmesin yazıyordu
Tabiki canım 100 ünite gonalf bile olsa biraz işini görür hiç kalmadk ilaç elimde kalsaydi gönderirim İnanki bende bakayım eskiye dönük görürsem sana söylerim bir kisoye yardımım dokunsun yillardir hep hayalim rabbim bana imkan verse bir kişinin tüp tedavisini karşılaşamEvet bende kalanımı gorumceme verdim bi defa olsa bi nebze ama 3 defa kullanacak sagol canim
Ayni ben.İşe gitsinya kan tabiki daha kesin sonuç ben önce kan verip heyecan yaptığım için kan veremedim önce idrarla Bi fikrim olsun diye düşündüm
Teşekkür ederim. Evet hamişimmmOh maşallah sende hamişsin yani hayırlı olsun
Biliyo musun ben bilmiyordum hiç. İşt transferimde çok hurma yedim çok severim hurmayı bir tanede nar yemiştim değerim hiç yükselmemişti. Tabi buna bağlamıyorum olmayacağı varmış ama böyle Bi hata yapmıştımEvet evet
Ama alıştırmış oluyoruz kendimizi ne yapalımAyni ben.
Kıyamam sana inşallah çok güzel sonucun olsun dualarım seninleİseyenem çok korkuyorumgerçekten kaçayım iki gundaha pozitifi görürsem büyük sürpriz olacak hemde vicdan azabı çekeceğim daha dogmayan bebeğim için ben senin hakkında olumsuz düşünmüştüm diye
Canım ben 835.sayfadsn 875.sayfaya kadar baktım kim yazmıştı diye o sayfalarda yok daha yeni yakın görmüştüm ya bir bayan yazdırdı ilaçlarımı ucretsiz gönderebilirim diye 875 sonrasında sen bı bak istersenEvet bende kalanımı gorumceme verdim bi defa olsa bi nebze ama 3 defa kullanacak sagol canim
slm tatlim.bende ayni gun transfer olmusum seninle.benimide 4. gun embriyosu. ne zaman tahlil gunun sali mi? benim pazartesiKızlar benimde hala hiç belirtim yok21 ocakta transfer oldum, 3. gün embriyosu. Her sabah bir belirti ile kalkmayı umuyorum Hayırlısı inşallah
Yo olmayacaksafa ah keşke sunuda yeseydim yada yemeseydim dememek için sadece vicdan rahat etsin yaniBiliyo musun ben bilmiyordum hiç. İşt transferimde çok hurma yedim çok severim hurmayı bir tanede nar yemiştim değerim hiç yükselmemişti. Tabi buna bağlamıyorum olmayacağı varmış ama böyle Bi hata yapmıştım
O bi toz zerresi. Ikınmakla gitmez korkmaValla bişey anlamadım ki, sizi içeri alalım dediler kocamandan bi öpücük bile alamadımidrara fena sıkışmışım şimdi yapmakta zorlanıyorum, hafif ıkınarak yapıyorum, inşallah bişey olmaz bebişe
benim 9.gunum ve 2 gundur ara ara giren regl agrilari var. baska belirtilerde var ama ben ilaca yoruyorum. insallah senin gibi olur benimde sonumCanım benim tuttu 18. Günüm ve ilk 14 günkü ara ara giren adet sancısı dışında halen hiçbir belirtim yok. Belirti arayıp takma kafana. Hayırlısıyla gelecek bebişin. Ne zaman test günün?
Sanırım 3 aylık olunca test yapıcaksın senAhahaha millete sabırlısin derken onları geçtim belkide gerçekle yüzleşmekten korkuyorum dur belkide garantiye aliyorumdur
Durumu özel olduğu için çok çabuk raporu çıkar. Madem havuz sistemi de yapılıcak rapor çıkartması daha doğru olur canım. Allah şifa versin.kızlar merhaba bılıyorsunuz benım yumurta toplama oldu 6 tane donduruldu 2 tanesı dna ıncelemeye gıttı donmesını beklıyecegım 1 ay transfer ıcın benım sızden rıcam var benım gorumcemın yumurtalıgından kıst vardı kotu huydu bır kısmını aldılar ve acıl tüp bebege baslaması gerekıyor ve raporu yok ankarada tüp bebek ılaclarını kullanmayan gonal f , merionel , cetrotaın ve genetropın elınde kalan varsa yazabılırmı acaba ? ayrıca tek yumurtası oldugu ıcın ve o da yarım oldugu ıcın havuz sıstemı yapacaklar 3 defa falan yumurta toplanacak o yuzden ilaç cok fazla kullanacak
Canım ben 835.sayfadsn 875.sayfaya kadar baktım kim yazmıştı diye o sayfalarda yok daha yeni yakın görmüştüm ya bir bayan yazdırdı ilaçlarımı ucretsiz gönderebilirim diye 875 sonrasında sen bı bak istersen
Belkide 9 aylikta yaparım dahada garanti olsun diyeSanırım 3 aylık olunca test yapıcaksın sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?