Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Sanırım çift embriyo olduğu için 14. Günkü kanı istiyormuş. Gerçi yine isterdi artış görmek için kese bin civarında görünüyomuş galiba
1500 3000 arası görünüyor. Ama boş keseyi görmemek için, içinde bebeği de görmek için 10 gün sonra gel der herhalde

Sanırım çift embriyo olduğu için 14. Günkü kanı istiyormuş. Gerçi yine isterdi artış görmek için kese bin civarında görünüyomuş galiba
Canım ne zamandır giremiyordum..Seni cok merak ediyordum. Hayırlı olsun pozitif çikmiş sonucun anladığım kadarıyla, çok çok çok sevindimmm
Allah tamamina erdirsin, sağlıcakla al kucağına inşallah
Beta verdin mi,kaç cıktı?

Ayyy canım benim Allah razı olsun şükürler olsun pozitif çıktı beta verdim bugün 12. Günümdü değerim 730 çıktı

Evet dediler zaten ilaçlardan dolayı hoguslerde hassasiyet olur diye tanıdığım bir abla var 2.cocugu olmayan gecenden buyana 2transfer yaptırdı ikisinde de belirtisi varmış kasık ve bel ağrısı ama negatif çıkmış çok üzüldüm onada ama umutlandim bir taraftan belirti var ama gebelik yok bence biraz sakin olup zamana birakmaliyim

Nickimle uyumsuz demi tavirlarim kofiden azarı yedikAh canım bende akilmi kaldı önümde çocuk diye yanan ağlayan bir adam varhaklısın rabbine inancım sonsuz vakti gelmediyse en iyi Dr labaratuvarda birşey yapamaz bunun bilincindeyim ama işte hormonlardan sanırsam durdurun dünyayı başım dönüyorah ah senin ve Karasbaby elinden bir su icmeliyim çok pozitif ve enerji saciyorsunuz

Bak kızıcam sana sen belirtiye çok taktın. Belirti sandığımız çoğu şey ilaçların etkisi. İnsan belirti aradıkça da belirtisi olsa bile farkedemiyor. İnsanlar hamile olduğunu anlayamıyor sen öyle düşünme hayırlıysa nasipte varsa Allah verecek her türlü

Kofiden sonra kaderdende azarı yedik tamam bugünden sonra belirti diye gezmeyecegim ortalıkta söz inşallah canım benim inşallah

Gelmişsin bana göre en güzel merkezde transferini yaptırmışsın. Al bi test yap dünyayı durduracağına kocan da niye bu kadar belli ediyor ki sana? Birilerinin ona nasihat etmesi lazım.

Belli olmuş saatin süper canım rabbim transferini hayırlı eylesin şimdiden güzel kalbinin karşılığını almayı nasip etsin mübarek cuma günü duamdasin pozitif enerjiyle inaniyorumki anne olacaksın

Ayy canim benim Rabbim kolaylık versin dualarım seninle yarın senin günün al gel minnoşunu inşallah sıkı sıkı saglikla tutunsun sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…