- Emoji Skoru
- 7.576
- Puanlar
- 128
- Konu Sahibi PlutonMerkez
-
- #13.921
1500 3000 arası görünüyor. Ama boş keseyi görmemek için, içinde bebeği de görmek için 10 gün sonra gel der herhaldeSanırım çift embriyo olduğu için 14. Günkü kanı istiyormuş. Gerçi yine isterdi artış görmek için kese bin civarında görünüyomuş galiba
İnşAllah canım benim hayırlısıylaDiğerini unut artık canısı, yepyeni bir sayfa açtın herşey çok iyi olacak inşallah. Allah sağlık versin
Hemşire 1 haftaya çağırırız dedi ama 14. Günkü betayı da görelim dedi1500 3000 arası görünüyor. Ama boş keseyi görmemek için, içinde bebeği de görmek için 10 gün sonra gel der herhalde
Valla 12. Güne kadar gayet güzel katlanmış. Bundan sonra da öyle devam eder inşaallahHemşire 1 haftaya çağırırız dedi ama 14. Günkü betayı da görelim dedi15. Güne de katlanır inşallah
Canım ne zamandır giremiyordum..Seni cok merak ediyordum. Hayırlı olsun pozitif çikmiş sonucun anladığım kadarıyla, çok çok çok sevindimmmSanırım çift embriyo olduğu için 14. Günkü kanı istiyormuş. Gerçi yine isterdi artış görmek için kese bin civarında görünüyomuş galiba
İnşAllah kofimValla 12. Güne kadar gayet güzel katlanmış. Bundan sonra da öyle devam eder inşaallah
Ayyy canım benim Allah razı olsunCanım ne zamandır giremiyordum..Seni cok merak ediyordum. Hayırlı olsun pozitif çikmiş sonucun anladığım kadarıyla, çok çok çok sevindimmm❤
Allah tamamina erdirsin, sağlıcakla al kucağına inşallah
Beta verdin mi,kaç cıktı?
Evet dediler zaten ilaçlardan dolayı hoguslerde hassasiyet olur diye tanıdığım bir abla var 2.cocugu olmayan gecenden buyana 2transfer yaptırdı ikisinde de belirtisi varmış kasık ve bel ağrısı ama negatif çıkmış çok üzüldüm onada ama umutlandim bir taraftan belirti var ama gebelik yok bence biraz sakin olup zamana birakmaliyimCanım nolur üzülme, bak belirti dediğin ilaçlardan kaynaklanıyor, ben daha transfer olmadım, ama progesterona başladığımdan beri kasık ağrılarım başladı, su gibi akıntı başladı, iştahım arttı. Belli ki ilaçlardan kaynaklanıyor bazı şeyler. O yüzden üzülme hiç, inşallah çıkacaktır testte canım
Doktora gidince size yumurtalıklarınızı göstermesini söyleyin ultrasonda o zaman şişliği anlayacaksınızBenimde vardi ama 3 katina ciktikorkuyo insan. Esim iyice sismeye basladin diyo
Nickimle uyumsuz demi tavirlarim kofiden azarı yedikUmut bebek neden umutsuzluğa kapılıyor acabayastıkmış yatak başı kaldırmakmış hepsi tırı vırı emin ol. Bir toz zerresi bırakıyorlar rahmine ve hemen yapışıyor. Tutunup tutunmamasi embriyonun durumuyla ve Allah'ın takdiriyle alakalı hayatım. Ben 2 transferimde saatlerce put gibi yattım da ne oldu? Takılma böyle şeylere akıllı kadınsın sen
Bak kızıcam sana sen belirtiye çok taktın. Belirti sandığımız çoğu şey ilaçların etkisi. İnsan belirti aradıkça da belirtisi olsa bile farkedemiyor. İnsanlar hamile olduğunu anlayamıyor sen öyle düşünme hayırlıysa nasipte varsa Allah verecek her türlüEvet dediler zaten ilaçlardan dolayı hoguslerde hassasiyet olur diye tanıdığım bir abla var 2.cocugu olmayan gecenden buyana 2transfer yaptırdı ikisinde de belirtisi varmış kasık ve bel ağrısı ama negatif çıkmış çok üzüldüm onada ama umutlandim bir taraftan belirti var ama gebelik yok bence biraz sakin olup zamana birakmaliyim
Kofiden sonra kaderdende azarı yedikBak kızıcam sana sen belirtiye çok taktın. Belirti sandığımız çoğu şey ilaçların etkisi. İnsan belirti aradıkça da belirtisi olsa bile farkedemiyor. İnsanlar hamile olduğunu anlayamıyor sen öyle düşünme hayırlıysa nasipte varsa Allah verecek her türlü
Aynen canim benim allah buyuj rabbim ellerimizi geeri cevirmesin insallahhhhİnşallah canım benim rabbim saglikli hayırlı evlat versin vakti gelmişse olacak gelmemisse ne yapsak boş....
Aynen sakın öyle modlara girme güzelim inşallah olur hep birlikte sevinirizKofiden sonra kaderdende azarı yediktamam bugünden sonra belirti diye gezmeyecegim ortalıkta söz inşallah canım benim inşallah
İnşallah canimm benimAynen sakın öyle modlara girme güzelim inşallah olur hep birlikte seviniriz
Gelmişsin bana göre en güzel merkezde transferini yaptırmışsın. Al bi test yap dünyayı durduracağınaNickimle uyumsuz demi tavirlarim kofiden azarı yedikAh canım bende akilmi kaldı önümde çocuk diye yanan ağlayan bir adam var haklısın rabbine inancım sonsuz vakti gelmediyse en iyi Dr labaratuvarda birşey yapamaz bunun bilincindeyim ama işte hormonlardan sanırsam durdurun dünyayı başım dönüyor ah ah senin ve Karasbaby elinden bir su icmeliyim çok pozitif ve enerji saciyorsunuz
Ayyyy etmezmiyimmm kizzz allahimmm rabbim insallah hayirlisiylanda hamile kalmayi nasip etsin canim benimmmKızlaar dualarınıza talibimyarın 14:45de transferim var, size hayırlı cumalar bana da hayırlı transferler, inşallah sağlıkla kucağıma alacağım bir bebe gelir karnıma Umut_bebek UkaderU kofi PlutonMerkez Nosking serrabk mlshope B Bade_badee G Gnc42 T tek08 Ssevincli B Beklenenmucizemgeldi ve kartanesii
Belli olmuş saatin süper canım rabbim transferini hayırlı eylesin şimdiden güzel kalbinin karşılığını almayı nasip etsin mübarek cuma günü duamdasinKızlaar dualarınıza talibimyarın 14:45de transferim var, size hayırlı cumalar bana da hayırlı transferler, inşallah sağlıkla kucağıma alacağım bir bebe gelir karnıma Umut_bebek UkaderU kofi PlutonMerkez Nosking serrabk mlshope B Bade_badee G Gnc42 T tek08 Ssevincli B Beklenenmucizemgeldi ve kartanesii
Ayy canim benim Rabbim kolaylık versin dualarım seninle yarın senin günün al gel minnoşunu inşallah sıkı sıkı saglikla tutunsun sanaKızlaar dualarınıza talibimyarın 14:45de transferim var, size hayırlı cumalar bana da hayırlı transferler, inşallah sağlıkla kucağıma alacağım bir bebe gelir karnıma Umut_bebek UkaderU kofi PlutonMerkez Nosking serrabk mlshope B Bade_badee G Gnc42 T tek08 Ssevincli B Beklenenmucizemgeldi ve kartanesii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?