Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Onlar kendini aklar e ara sor kaç embiriyon oluşmuştu şimdi geriye kaç kaldı belgesini işte belli olur
Embriyo kalmadı maalesef 3. Gün 3 embriyo vardı birini attılar ikisini 5. Güne götürüp donduracaklardı ama donup çözülünce gebelik elde edilecek embriyo kalmadı dediler .

Embriyo kalmadı maalesef 3. Gün 3 embriyo vardı birini attılar ikisini 5. Güne götürüp donduracaklardı ama donup çözülünce gebelik elde edilecek embriyo kalmadı dediler .
Hayırlısı bakalım csnim inşallah kolayca atlatırsın bu gunleri

Olabilir son çift transfer şansımı kullandım olmadı malesef tek embriyo kaldı senin ki gibi bölünürse anca yoksa umudum yok pek
Bende donduracak embriyo bile kalmamıştı , ne ağlamıştım Buda tutmazsa tek attırdım aynı şeylere yeniden mi başlayacağım demiştim ama şansıma iki tane oldular Kısmet nasip yani inşallah aynı sürece gerek kalmadan tutar bebişler .

Bende ilk öğrendiğimde şaşırmıştım , tek yumurta ikizi tek kesede olabilir sanıyordum oysa ki tek yumurta ikizlerinin yalnızca yüzde 3 ü tek kesede oluyormuş :)
Ben de öyle biliyordum, ondan öyle bir yorum yapmıştım sana da Demek rahminde bölündü embriyon, süpriz yapmış bebişlerin sana

Bende de bel fıtığı var çift embriyo konuldu isterim de ikiz olsun ama fıtıpa Bi sıkıntısı olur mu acaba bazen bel fıtığım tutuyor ağrısı fena yani sana da çok geçmiş olsun bilirim o hastalığı

merhaba canım korkma bnde çok şiddetli bacak agrisi yaşadım 3 günde belim çok ağrıdı ve şuan hamileyim tek belirtilerim bunlardi

Ben biraz minik biriyim ileride ağırlığını taşıyamam diye korktum , bele yük binecek çünkü ama rabbim gücünü verir inşallah

Ben biraz minik biriyim ileride ağırlığını taşıyamam diye korktum , bele yük binecek çünkü ama rabbim gücünü verir inşallah
Ben de tam bu sebepten çift embriyodan korktum, zaten minyonum, taşıyamam onlara da zarar veririm diye korkup tek tercih ettim, ama rabbim neyi layık görür bilememsana da gücünü verir Allahım inşallah, bereketleriyle gelsinler yavruların

Ben de minik sayılırım ya 1.63 falan boyum 49 kiloydum bu hafta 50 kilo olmuşum akşam tartıldım 51 çıktım transferden sonra kilo aldım yemek yemekten hiç korkma Allahın izniyle güzelce ilerleyeceksin. Bende de 2 tane fıtık var hatta normal doğum bile düşünemedim hiç tabi kısmet olurda o zamanları görürsem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…