- 24 Aralık 2020
- 2.636
- 4.358
- 63
- Konu Sahibi PlutonMerkez
-
- #13.701
Embriyo kalmadı maalesef 3. Gün 3 embriyo vardı birini attılar ikisini 5. Güne götürüp donduracaklardı ama donup çözülünce gebelik elde edilecek embriyo kalmadı dediler .Onlar kendini aklar e ara sor kaç embiriyon oluşmuştu şimdi geriye kaç kaldı belgesini işte belli olur
Hayırlısı bakalım csnim inşallah kolayca atlatırsın bu gunleriEmbriyo kalmadı maalesef 3. Gün 3 embriyo vardı birini attılar ikisini 5. Güne götürüp donduracaklardı ama donup çözülünce gebelik elde edilecek embriyo kalmadı dediler .
Bende donduracak embriyo bile kalmamıştı , ne ağlamıştım Buda tutmazsa tek attırdım aynı şeylere yeniden mi başlayacağım demiştim ama şansıma iki tane oldularOlabilir son çift transfer şansımı kullandım olmadı malesef tek embriyo kaldı senin ki gibi bölünürseanca yoksa umudum yok pek
Amin canım artık hayırlısı neyse o , rabbim yazmış demek ki bize .Hayırlısı bakalım csnim inşallah kolayca atlatırsın bu gunleri
Amin canım inşallah sağlıkla gelir bekleyen her annenin bebişi, gerçekten herşeyin başı sağlık, pozitifle bitmiyor, sağlıklı bebekler doğuralım inşallahCanim heyecan tavan dimi hadi hayırlısı inşallah pozitif haberlerini aliriz canım benim
Maşallah canım, gözümüzün önünde büyüdü beben resmenGördük canım sağolasın. Bugün kontrolüm vardı. Herşey iyi gidiyor şimdilik. 1 ay sonra çağırdı bakalımsen ne durumdasin? Yoksun buralarda?
Ben de öyle biliyordum, ondan öyle bir yorum yapmıştım sana daBende ilk öğrendiğimde şaşırmıştım , tek yumurta ikizi tek kesede olabilir sanıyordum oysa ki tek yumurta ikizlerinin yalnızca yüzde 3 ü tek kesede oluyormuş :)
Senden de razı olsun canım benim. Yok daha vermedim yarın 12. Gün akşam üzerine doğru gidip vericemAllah razı olsun kaderim vermedin mi kan hala
Ay resmen süpriz kinder yiyelim onuMaşallah canım, gözümüzün önünde büyüdü beben resmensüpriz kinder darısı doğumuna olsun sağlıkla
13'e de varmış daha. Beklicez beybi mecbur
Süpriz kofiMaşallah canım, gözümüzün önünde büyüdü beben resmensüpriz kinder darısı doğumuna olsun sağlıkla
Iyi dayandın haa maşallahSenden de razı olsun canım benim. Yok daha vermedim yarın 12. Gün akşam üzerine doğru gidip vericem
Sorma valla çatladımIyi dayandın haa maşallah
Bende de bel fıtığı var çift embriyo konuldu isterim de ikiz olsun ama fıtıpa Bi sıkıntısı olur mu acaba bazen bel fıtığım tutuyor ağrısı fena yani sana da çok geçmiş olsun bilirim o hastalığıBana öyle ne ismim gösterildi ne tüp gösterildi sadece sordular içeriden sonra bir şey getirdiler . Elbette yapılan tamamen usulsüzce , umarın öyle şeyler olmaz . Bel bel fıtığı hastası olduğum için istemedim , hem kendi hem bebek sağlığı açısından umarım böyle bir durun yoktur .
merhaba canım korkma bnde çok şiddetli bacak agrisi yaşadım 3 günde belim çok ağrıdı ve şuan hamileyim tek belirtilerim bunlardiMerhabalar benim transferde 5. Günüm dünden beri o kadar belim ve bacağım ağrıyor ki anlatamamgece uyuyamadım kaç kez döndüm hatırlamıyorum. İlaçlar mı dokunuyor acaba sorsam mı doktora ? Benim gibi olan var mı? Çünkü hiç duymadım bacak ağrısı
Hem de ne sürprizBen de öyle biliyordum, ondan öyle bir yorum yapmıştım sana daDemek rahminde bölündü embriyon, süpriz yapmış bebişlerin sana
Ben biraz minik biriyim ileride ağırlığını taşıyamam diye korktum , bele yük binecek çünkü ama rabbim gücünü verir inşallahBende de bel fıtığı var çift embriyo konuldu isterim de ikiz olsun ama fıtıpa Bi sıkıntısı olur mu acaba bazen bel fıtığım tutuyor ağrısı fena yani sana da çok geçmiş olsun bilirim o hastalığı
Ben de tam bu sebepten çift embriyodan korktum, zaten minyonum, taşıyamam onlara da zarar veririm diye korkup tek tercih ettim, ama rabbim neyi layık görür bilememBen biraz minik biriyim ileride ağırlığını taşıyamam diye korktum , bele yük binecek çünkü ama rabbim gücünü verir inşallah
Ben de minik sayılırım ya 1.63 falan boyum 49 kiloydum bu hafta 50 kilo olmuşum akşam tartıldım 51 çıktım transferden sonra kilo aldım yemek yemektenBen biraz minik biriyim ileride ağırlığını taşıyamam diye korktum , bele yük binecek çünkü ama rabbim gücünü verir inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?