- 26 Nisan 2020
- 584
- 987
- 53
- 28
- Konu Sahibi PlutonMerkez
-
- #13.421
az ve öz ilaç vermiş dr ne güzel canımAyy amin canım inşallah, valla ben de çok heyecanlıyım. İlaçların yan etkisi olmaz bana genelde, zaten bişey kullanmıyorum, crinone vajinal jel, folik asit ve estrofem. Coraspirin bile vermedi doktor, ama ben kullanıyorum transfere kadar da kullanacam
Cok iyi anliyorum zaten stres ve baski altindayiz bide su parasal muhabbler olunca insan iyicene cokuyor ne olursa olsum hastane ilac yol derken dunyanin parasi ben hep diyorum suan kendi kensine hamile kalan insanlar yemin ederim yetenekli insanlarSorma canim parasinida gectim her aya baska birseyle karsilasiyorum gucum okadar azaldiki ayaklarim hastaneye gitmedi resmen yoruldumm psikolojim mafoldu
Benimde tek tüpün var ve onda sıvı birikimi vardı. 2. Hsg ile açıldı bende fulya açık emar da çekildim. Yine de birikinti olabilir o çocuğa engeldir demişti doktorlarım. Tedavimi Florya Medikal Park t oldum. Transfer öncesi doktorlarımla istişare ettik ne yapalım diye. Ya trasnfer olup tutmazsa 2. Tüp tedavisi ile kenarı daha fazla embiryo koyup laparoskopi ve histeroskopi olacaktım yada direk ameliyat olacaktım.ilk seçeneği seçtik ve tuttuTransfer olamak icin ilaca baslicaktim simdi karsima tekrar rahim filmi laparoskopi cikti gittigim hastanede cok pahali orda laporoskopi olsam 2 tup bebek parasi ozel sigortamda yok napicami sasirdim
Fulya açık emar da 700 dü sanırım. Histeroskopi için de 4000 gibi bi rakam demişlerdi laparoskopi için 12 gibi birşey indirimle 14 e yakın son rakam verdikerSorma canim parasinida gectim her aya baska birseyle karsilasiyorum gucum okadar azaldiki ayaklarim hastaneye gitmedi resmen yoruldumm psikolojim mafoldu
Düşmüş şükür hastanedeyim şuan kontrol yapıldı parça kalmamış yatışım yapıldı uyuşmazlık iğnesi için bekliyorum
Bnm.tuttu cnm eğer sağ salim ise allah'a emanet 6. HaftaŞişkinlik ve gaz bende çok oldu. 10. Günüm bugün sen kaçıncı günündesin
Oh maşallah çok güzel tebrik ederimBnm.tuttu cnm eğer sağ salim ise allah'a emanet 6. Hafta
Bende bu transfer den önce düşük olduğu için tüpte sıvı varmış laparoskopi ve histereskopi ameliyatı oldum diğer ay 3.transfer yapıldı yine düşükle sonuçlandı ameliyattan sonra ara vermedim diyemi bilmiyorum nasip ama her ihtimali değerlendiriyorlar iyi sonuç alabilmek içinKizlar bugun kendi dokotoruma gitmistim embriyolarin cok guzel tutunmamasi cok uzucu tekrar bir rahim filmi istedi eski rahim filmimi yanimda getirmistim onda baloncuklar varmis tuplerde olan sivi rahime akarsa sikinti olur dedi .. laparoskobi istiyor benden napicami sasirdim embriyolar cok guzel dusuk olma sebebi rahimde anomali olabilir dedi .. ha bide dun fsh testi yaptirmistim 10.2 iki cikmis daha once 8 cikmisti
Bnm kanama skntim oldu şimdi devam etmio lekelenme oluyo zaman zamanOh maşallah çok güzel tebrik ederim
Onu bir çok kişide duydum oluyormuş normal deniyor. Ben çift çizgi gördüm ama hiç yerleşme kanaması vs. olmadıBnm kanama skntim oldu şimdi devam etmio lekelenme oluyo zaman zaman
Valla inşallah öyledir haftaya salı gitcm kese göründü lakin dewami nasipOnu bir çok kişide duydum oluyormuş normal deniyor. Ben çift çizgi gördüm ama hiç yerleşme kanaması vs. olmadı
Kürtajın adı bile soğuk ama inanın düşükten daha kolaydır diye düşünüyorum , çevremde düşük yapanlar oldu hem ağrısı hem kanaması uzun sürdü , ben kürtaj oldum 15 dk. işlem zaten anestezi oluyorsunuz ne ağrı ne kanama yaşıyorsunuz.Çok iyi canım 4 tane daha olması.Benim iki tane kalmıştı ikisinide kullandım.Ya ben hiç kürtaj olmak istemiyorum keşke evde düşürebilsem.Bana kalsa bende hemeb başlamak istiyorum ama 3 ay dinlenmek hormonlar için daha iyi galiba.birde ben Diyarbakırdayim doktorum Ankara'da öğretmenim burda anca okullar kapanacak da ben öyle gideceğim Ankara'ya.Yoksa bende Mayıs'ta başlamak istiyorum
16ocak donmus blast embrio transferi . 10günüm beta hcg 331İlk kan tahlilim şükür pozitifDarısı sizlerin başına
Hyrli olsun16ocak donmus blast embrio transferi . 10günüm beta hcg 331
Varmiydi belirtin canim16ocak donmus blast embrio transferi . 10günüm beta hcg 331
Stres bitmiyor ki inşallah sağlıkla ilerlerValla inşallah öyledir haftaya salı gitcm kese göründü lakin dewami nasip
Bitmio erkn sevindik cidden kucağımiza alınca rahat etcez şimdiden riskli grubuna girdik yat yat da nasıl geçer 9 ayStres bitmiyor ki inşallah sağlıkla ilerler
6gun sonrasi hafif bel ağrısı dışında belirtim yoktu.Varmiydi belirtin canim
Hiç sorma valla benim geçen transferim betam güzel atmayınca kursağımda kaldı şimdi batladı stresim acab ia artacak mı diye. Valla insanlar da diyor amma yatıyorsunuz diye ama anlamıyorlar 9 ay yat yat zor valla Allah hepimizin yardımcısı olsun o da geçer tabi ama yeterki sağlıkla ilerlesinBitmio erkn sevindik cidden kucağımiza alınca rahat etcez şimdiden riskli grubuna girdik yat yat da nasıl geçer 9 ay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?