Aralık - Ocak Transfer olacaklar

kızlarr bişi dıycemm sımdı bugun benım 8.gunum artık ve son 2 gundur sunu fark ettım sabah ılk ıdrarım cok afedersınız oyle koyukı sıze anlatamam bırde cok su ıcıyorum ben zaten cok susuyorum sureklı sızce nblm bu bır belırtı olabılır mı vallahı yedım kafayı yaaa

Kizlar bugun kendi dokotoruma gitmistim embriyolarin cok guzel tutunmamasi cok uzucu tekrar bir rahim filmi istedi eski rahim filmimi yanimda getirmistim onda baloncuklar varmis tuplerde olan sivi rahime akarsa sikinti olur dedi .. laparoskobi istiyor benden napicami sasirdim embriyolar cok guzel dusuk olma sebebi rahimde anomali olabilir dedi .. ha bide dun fsh testi yaptirmistim 10.2 iki cikmis daha once 8 cikmisti

Canin benim ilk tranferimde tutnayinca bana tekrardan rahim filmi cektiler bisi cikmadi ama evet eger tupler siviyla dolarsa embriyoyu etkiliyor hic korkma yuksek ihtinalle tuplerinindeki sivigi alicak bebisin sana daha rahat tutunsun diye simdi bu benim 2 . Tra ferim eger tutunmazsa bende histeroskopi olucam mini bir ameliyat dusunmuyorum bile valla hemen olayim bitsin istiyorum hic korkma canim tip cok ilerledi❤

Transfer olamak icin ilaca baslicaktim simdi karsima tekrar rahim filmi laparoskopi cikti gittigim hastanede cok pahali orda laporoskopi olsam 2 tup bebek parasi ozel sigortamda yok napicami sasirdim

Transfer olamak icin ilaca baslicaktim simdi karsima tekrar rahim filmi laparoskopi cikti gittigim hastanede cok pahali orda laporoskopi olsam 2 tup bebek parasi ozel sigortamda yok napicami sasirdim
Canim ben rahim filmimi sonomedde oldum kadikoyde bayitmadan islem 5 dk suruyor ve sifir aci 700 tl para verdim normal ozel hastanelerde 1500 diyolardi zaten devlet bildugin iskence cektiriyor
Rahim filmini orda cektirebilirsin uygunsa size orasi daha ucuz ve bu kadar kaliteli bi yer gormedim

Laparoskobi icinde ever cok pahali onlar onu hic bilmiyorum ben ilk tedavimi bahcecide oldum histeroskobi icin benden 5.500 istediler ordan tasidim sakarya adatipda devam ediyorum hersey yari yariya indi 5000 tranfer parasiydi simdi 3 500 verdim.dusun sizinde bu sekilde en azindan doktorunla konussun ya iste maddi anlamda yardimci olsa birine yonlendirse falan nblm

Manolyatek canım bende avrupa yakasında echomar da geçen sene 750 tl ödemiştim. ağrım oldu o anda 5 dk falan ama dayanılamayacak bir ağrı değil . diğerleriyle ilgili bir bilgim yok

Bende ilkini sonomed de cektirmistim simdiki icinde orda cektirecegim 800 tl olmus .acibadem hastanesinde tup bebek yaptiriyorum orda ameliyat olmayi dusunemiyorum bile geceb gene histeroskopi icin 8000 tl demislerdi bende gittim devlette oldum polip aldirmistim

Ohhhh paraya bakk saka gibii nerdeyse tup bebek parasi ayy cok pahalii ya herseyy valla nblm yani parasi olmayan ölsun yani resmen durum bu 8bin nedir yazik gunah

Ohhhh paraya bakk saka gibii nerdeyse tup bebek parasi ayy cok pahalii ya herseyy valla nblm yani parasi olmayan ölsun yani resmen durum bu 8bin nedir yazik gunah
Sorma canim parasinida gectim her aya baska birseyle karsilasiyorum gucum okadar azaldiki ayaklarim hastaneye gitmedi resmen yoruldumm psikolojim mafoldu

İlk kan tahlilim şükür pozitifDarısı sizlerin başına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…