- 26 Ekim 2020
- 1.489
- 1.476
- 63
- Konu Sahibi PlutonMerkez
-
- #13.401
ilaçla kendi düşürmüş canım bende onu sormuştum. bir önce sayfada yazıştık@Gnc42 sen ne yaptın canım bebek kendi kendine düştü mü yoksa kürtaj mı oldun
Canin benim ilk tranferimde tutnayinca bana tekrardan rahim filmi cektiler bisi cikmadi ama evet eger tupler siviyla dolarsa embriyoyu etkiliyor hic korkma yuksek ihtinalle tuplerinindeki sivigi alicak bebisin sana daha rahat tutunsun diye simdi bu benim 2 . Tra ferim eger tutunmazsa bende histeroskopi olucam mini bir ameliyat dusunmuyorum bile valla hemen olayim bitsin istiyorum hic korkma canim tip cok ilerledi❤Kizlar bugun kendi dokotoruma gitmistim embriyolarin cok guzel tutunmamasi cok uzucu tekrar bir rahim filmi istedi eski rahim filmimi yanimda getirmistim onda baloncuklar varmis tuplerde olan sivi rahime akarsa sikinti olur dedi .. laparoskobi istiyor benden napicami sasirdim embriyolar cok guzel dusuk olma sebebi rahimde anomali olabilir dedi .. ha bide dun fsh testi yaptirmistim 10.2 iki cikmis daha once 8 cikmisti
Transfer olamak icin ilaca baslicaktim simdi karsima tekrar rahim filmi laparoskopi cikti gittigim hastanede cok pahali orda laporoskopi olsam 2 tup bebek parasi ozel sigortamda yok napicami sasirdimCanin benim ilk tranferimde tutnayinca bana tekrardan rahim filmi cektiler bisi cikmadi ama evet eger tupler siviyla dolarsa embriyoyu etkiliyor hic korkma yuksek ihtinalle tuplerinindeki sivigi alicak bebisin sana daha rahat tutunsun diye simdi bu benim 2 . Tra ferim eger tutunmazsa bende histeroskopi olucam mini bir ameliyat dusunmuyorum bile valla hemen olayim bitsin istiyorum hic korkma canim tip cok ilerledi❤
Ever canin belirtiBel ağrısı belirti mi???
Canim ben rahim filmimi sonomedde oldum kadikoyde bayitmadan islem 5 dk suruyor ve sifir aci 700 tl para verdim normal ozel hastanelerde 1500 diyolardi zaten devlet bildugin iskence cektiriyorTransfer olamak icin ilaca baslicaktim simdi karsima tekrar rahim filmi laparoskopi cikti gittigim hastanede cok pahali orda laporoskopi olsam 2 tup bebek parasi ozel sigortamda yok napicami sasirdim
Bende ilkini sonomed de cektirmistim simdiki icinde orda cektirecegim 800 tl olmus .acibadem hastanesinde tup bebek yaptiriyorum orda ameliyat olmayi dusunemiyorum bile geceb gene histeroskopi icin 8000 tl demislerdi bende gittim devlette oldum polip aldirmistimCanim ben rahim filmimi sonomedde oldum kadikoyde bayitmadan islem 5 dk suruyor ve sifir aci 700 tl para verdim normal ozel hastanelerde 1500 diyolardi zaten devlet bildugin iskence cektiriyor
Rahim filmini orda cektirebilirsin uygunsa size orasi daha ucuz ve bu kadar kaliteli bi yer gormedim
Laparoskobi icinde ever cok pahali onlar onu hic bilmiyorum ben ilk tedavimi bahcecide oldum histeroskobi icin benden 5.500 istediler ordan tasidim sakarya adatipda devam ediyorum hersey yari yariya indi 5000 tranfer parasiydi simdi 3 500 verdim.dusun sizinde bu sekilde en azindan doktorunla konussun ya iste maddi anlamda yardimci olsa birine yonlendirse falan nblm
İlk cektirdigim okadar sanciliydiki kac gun canim yandi 2. Cisi insallah agrisiz olurManolyatek canım bende avrupa yakasında echomar da geçen sene 750 tl ödemiştim. ağrım oldu o anda 5 dk falan ama dayanılamayacak bir ağrı değil . diğerleriyle ilgili bir bilgim yok
Ohhhh paraya bakk saka gibii nerdeyse tup bebek parasi ayy cok pahalii ya herseyy valla nblm yani parasi olmayan ölsun yani resmen durum bu 8bin nedir yazik gunahBende ilkini sonomed de cektirmistim simdiki icinde orda cektirecegim 800 tl olmus .acibadem hastanesinde tup bebek yaptiriyorum orda ameliyat olmayi dusunemiyorum bile geceb gene histeroskopi icin 8000 tl demislerdi bende gittim devlette oldum polip aldirmistim
Ya benim hic acim olmadi sadexd o muayne aletini takarken cok canim yandi okdar sonrasi normal devam ettim bunyeyle alaklaida olbilir tabiİlk cektirdigim okadar sanciliydiki kac gun canim yandi 2. Cisi insallah agrisiz olur
bende sadece anlık ağrı oldu . merkezden çıktıktan sonra mağaza mağaza gezdim hattaİlk cektirdigim okadar sanciliydiki kac gun canim yandi 2. Cisi insallah agrisiz olur
Sorma canim parasinida gectim her aya baska birseyle karsilasiyorum gucum okadar azaldiki ayaklarim hastaneye gitmedi resmen yoruldumm psikolojim mafolduOhhhh paraya bakk saka gibii nerdeyse tup bebek parasi ayy cok pahalii ya herseyy valla nblm yani parasi olmayan ölsun yani resmen durum bu 8bin nedir yazik gunah
Genelde oluyormuş bel ağrısıBel ağrısı belirti mi???
Şişkinlik de var garip bi gunGenelde oluyormuş bel ağrısı
Şişkinlik ve gaz bende çok oldu. 10. Günüm bugün sen kaçıncı günündesinŞişkinlik de var garip bi gun
İlk kan tahlilim şükür pozitif
2020 ÇILGIN ANNELERaralık-ocak-şubat
ANA ADITRANSFER
TARİHİEMBRİYO
SONUÇ
PlutonMerkez belirsiz 5.gün
Embriyo-
@Semaknc 14
Aralık5.gün
Embryo-
@Ssevincli 14
Aralık5.gün
embryo-
@Bade_badee 14
Aralık5.gün
Embryo-
@ayseeeserkannn
17
Aralık3gün
Embryo-
@AaGg 19
Aralık5.gün
Embryo-
@Snmdndr 15
Aralık5.gün
Embryo-
@Nooram 12
Aralık5.gün
Embryo-
@MatMag 8
Aralık3.gün
Embryo-
@dekrsz 10
Aralık5.gün
Embryo-
@Elftncr72 24
Aralık5.gün
Embryo-
@efuulimm 11
Aralık5.gün
Embryo-
@Boncukboncuk33 8
Aralık5.gün
Embryo-
@Oaktree 12
Aralık3.gün embryo -
@Elftncr72 24
Aralık5.gün
Embryo-
@Nursevim03 12
Aralık5.gün
Embryo-
@DUYGUSAHIN86 10
Aralık5.gün
Embryo-
@Mukuu2004 21
Aralık3.gün
Embryo-
@DuruDur 18
Aralık5.gün
Embryo-
@afrartis 14
Aralık5.gün
Embryo-
@Yellewangel23 21
Aralık3.gün
Embryo-
@EylulAdaArs 18
Aralık3.gün
Embryo-
@karrtanesiii 17
Aralık5.gün
Embryo-
@Khkh 21
Aralık5.gün
Embryo-
@dilek3829 24
Aralık3.gün
Embryo-
@elif5 23
Aralık4.gün
Embryo-
@wenebe 2
Ocak5.gün
Embryo-
@mumiscoming ocak embryo -
@Ayfer arslan 25
Aralık3.gün
Embryo-
@zzazu 25
Aralık5.gün
Embryo-
@Meleqimmelek7890 31
Aralık5.gün
Embryo-
@cennetimgel 13
Ocak3.gün
Embryo-
Potisim 16
Ocak5.gün
Embryo-
@Ebruzarife 11
Ocak5.gün
Embryo-
@Ogretmen0606 16
Ocak5.gün
Embryo-
@Karasbaby 29
Ocak5.gün
Embryo-
UkaderU 16
Ocak5.gün
Embryo-
@Umut_bebek 22
Ocak5.gün
Embryo-
@mrvebrt 22
Ocak5.embryo
Hadi hayırlı olsun tebrik ederimİlk kan tahlilim şükür pozitifDarısı sizlerin başına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?