Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Merhabalar, elimde prolutex progestan dekort lutinus folibol estoferm kaldı artık kullanmıyorum. İhtiyacı olan İsteyene kargo yapabilirim

özelden mesaj atın

Kizlar dusukten sonra kendimi topladim dondurulmus embriyo icin bugun kontrole geldim onay verirse subata sarkar buyuk ihtimal tek embriyom dua edin olurmu hamis anneler
Ayy hadi hayırlı olsun canım, Allah bi daha yaşatmasın, ben de düşükten sonra bu ay başlayabildim tekrar, cuma günü ikinci transferim var kısmetse

haklısın canım çok geçmiş olsun tekrardan. sen sağlıklı olda inş. gerisi gelir

Senin düşükten ne kadar zaman sonra karar verildi tedaviye canım
24 Eylülde ilk transferimdi, 4 ay geçti canım. Aslında geçen ay olacaktı ama basit kist çıkınca bir ay daha erteleyelim dedi doktor, normalde hormonların da düzelmesi 3 ayı buluyor zaten, prolaktin yükselmişti benim, bu arada onu da düzelttik.

Ya kızlar cuma günü transferim var ama burda (kıbrısta) her yeri kapatıyorlar bugün karar aldılar, sokağa çıkma yasağı geldi, merkezle görüştüm kapanıyor musunuz dedim, şu anda kapanmamızla ilgili bir haber gelmedi ama öylr bişey olursa haber veririz dedi. 3 gün kaldı transferime

Ssevincli yeni tedaviye ne zaman başlayacaksın canım, dondurulmuş var mı senin?Ben daha Tüp bebek doktoruna haber vermedim , muhtemelen Haziran gibi başlarım . Benim dondurulmuş yok sıfırdan başlayacağız hem eşim hem ben 3 ay takviye kullanacağız yine, Birde hlstereskopi yaptıracağım bu sefer .İnsalah bu sefer daha çok embriyom olur

Canım bence kapatmazlar ya zannetmiyorum.Burda sokağa çıkma yasağında hep açık oluyor merkezler

Canım 3 güne transferini olucan inşallah hemen öyle kapanacağını sanmam

haklısın canım çok geçmiş olsun tekrardan. sen sağlıklı olda inş. gerisi gelir
Teşekkür ederim öyle tabi önemli olan o son ve tek embriyo kaldı son umut daha sonra bebek konusu dahi geçmicek düşükle sonuçlanması eşimi de ciddi anlamda etkiliyor hatta kalan embriyon transferini bile iptal etmek istediğini söyledi ses etmedim hiç zaman herşeyin ilacı

Hadi bakalım hayırlısı 3 gün kaldı pozitif haberlerinide aliriz inşallah canim benim

Insallah canim bu sefer pozitifi görürüz insallah
Kese ve bebek genetik tahlile gitti sonucu 20 yada 25 güne çıkacakmış o zaman tekrar konuşuruz dedi. Rabbim nasip ederse cok uzatmak istemiyorum.
4 tane dondurulmuşum var canim

haklsın canım benimde tek embriyom kaldı onu transfer etmeye bile gücüm kalmadı inanki ne yapacağımı bilmiyorum

haklsın canım benimde tek embriyom kaldı onu transfer etmeye bile gücüm kalmadı inanki ne yapacağımı bilmiyorum
Rabbim yardımcımız olsun emeklerimizin karşılığını versin inşaAllah halimizi görüp duruyor gerçekten çok yorucu süreçler inşaAllah sonu güzel olurda bütün yorgunluğumuzu sıkıntımızı unuturuz

Çok iyi canım 4 tane daha olması.Benim iki tane kalmıştı ikisinide kullandım.Ya ben hiç kürtaj olmak istemiyorum keşke evde düşürebilsem.Bana kalsa bende hemeb başlamak istiyorum ama 3 ay dinlenmek hormonlar için daha iyi galiba.birde ben Diyarbakırdayim doktorum Ankara'da öğretmenim burda anca okullar kapanacak da ben öyle gideceğim Ankara'ya.Yoksa bende Mayıs'ta başlamak istiyorum

Arama bende hiç yoktu ne leke ne belirti çift çizgi bile göremedim daha testte 2.cizgi silik her ne kadar beta görsem de çift yok daha
ehehhe ayy ne zor ya hem uzuluyom hem aglıyorum hem mutluyu umutluyum ama ayı zamandaumutsuzum hayatımda hıc bır zaamn bu kadar aynı duyguyu bır arada yasamadım valla zor keske grıp kadar kolay cozumu olsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…