- 23 Ekim 2020
- 4.028
- 4.759
- 83
- 35
- Konu Sahibi PlutonMerkez
-
- #13.221
Bugün saat 17.05 itibariyle 3gunum oluyor hicbirsey hissetmiyorum bol su içip bol vc gidiyorum yemek yemeye kahvaltıya kalkıyorum dün otelden havaalanına gittik 1saat .İstanbul'dan uçakla yolculuk yaptik1saat sonra 1.5 saatte araba yolculuğu sonra evimize geldik işte böyle nekadar dikkat edebilirdimki mecbur hareketlendim ama hiç bir belirtimin olmayışı üzdü beniNasılsın bakalım bugün kaçıncı gün nasıl hissediyorsun kendini
Yaa uzulme hemen illa olucak diye birsey yokki burda yaziyor bazi insalar hic birsey olmadan hamile kaliyor yada tam tersi benom gibi yasayip herseyi negatif oluyor o yuzden bisi arama canim az daha bekleBugün saat 17.05 itibariyle 3gunum oluyor hicbirsey hissetmiyorum bol su içip bol vc gidiyorum yemek yemeye kahvaltıya kalkıyorum dün otelden havaalanına gittik 1saat .İstanbul'dan uçakla yolculuk yaptik1saat sonra 1.5 saatte araba yolculuğu sonra evimize geldik işte böyle nekadar dikkat edebilirdimki mecbur hareketlendim ama hiç bir belirtimin olmayışı üzdü beni
Yok yok öyle düşünmeYa bugun benim goguslerdeki belirtiler sanki azalmaya basladii gibi yav korkuyorum valla gecen seferkide boyle oldu sonea negatif oldudurup durup kontrol ediyorum yemin ederim biri gorse sapik der onun disinda normal bel kasik agrisi devam ediyor senin nasil canim suan fiziksel belirtilerin bi degisma falan var mi hic :)
Çok çabuk hareketlendim inşallah birşey olmaz biryandanda teselli ediyorum kendimi daha çok erken diye bekleyip göreceğiz nasip isteYaa uzulme hemen illa olucak diye birsey yokki burda yaziyor bazi insalar hic birsey olmadan hamile kaliyor yada tam tersi benom gibi yasayip herseyi negatif oluyor o yuzden bisi arama canim az daha bekle❣
Çok ama çok yeni 3 gün daha bende öyleydim hala da öyleyim sadece arada adet ağrısı var başka bişey yok oda bir kaç dadika olup geçiyor. Transfer böyle birşey insan bişey hissetmiyor takılma sen. Yol için bişey olmaz zaten ilk 3 gün otelde dinlenmişsin. Ben de transfer sonrası hemen yola çıkmıştım 1.5 saat arabada oturarak gitti. Hiç birşey olmaz daha çok yenisinBugün saat 17.05 itibariyle 3gunum oluyor hicbirsey hissetmiyorum bol su içip bol vc gidiyorum yemek yemeye kahvaltıya kalkıyorum dün otelden havaalanına gittik 1saat .İstanbul'dan uçakla yolculuk yaptik1saat sonra 1.5 saatte araba yolculuğu sonra evimize geldik işte böyle nekadar dikkat edebilirdimki mecbur hareketlendim ama hiç bir belirtimin olmayışı üzdü beni
Yaaa ne güzelBacım ben her şeyi hızlandırılmış yaşadım resmen gözümü açtım kapattım kalp atışı dinliyorum inşallah seninki de öyle olur
9.gun kan verdim doktor 12.gun kese görmeye çağırdı ama iki embriyo olduğunu unutmuş. O gün karından gözükmedi vajinal baktı. Iki tane keseye benzer bir sey görüyorum 2 gün sonra tekrar gel dedi 3 mm ölçtü o zaman.
14.gun tekrar gittim keseler biri 6 mm olmuş biri 3 mm kalmış tamam bunlar ikiz dedi. Ama biz 3 mm kalan gidici herhalde tek devam edecek dedik ikiz olduğuna sevinmedik.
1 hafta sonra gel küçük kese büyümüş mu diye bakalım dedi o gün gittiğimizde küçük olanın yolk kesesini gördük büyük olanın kalbini dinledik
Aslına bakarsan 12.gün keseyi görmüşüz ama onun kese olduğunu bilmiyormuşuz.
Estagfurullah aşk olsun okusak da unutuyoruz ki hangisini hatirlicazYaaa ne güzelsizin kaçıncı gün transferiydi mutlaka yazmışsınızdır ama ben göremediğim için soruyorum kusura bakmazsanız
Ay inşallah canım ya takilmayayim desemde yinede takılıyor kafam sonrada diyorumki zamanı gelmişse hicbirsey engel değil sen ksklarken falan yavasmi kalkiyorsun yada evde yürüyüş falan yaptinmi?Çok ama çok yeni 3 gün daha bende öyleydim hala da öyleyim sadece arada adet ağrısı var başka bişey yok oda bir kaç dadika olup geçiyor. Transfer böyle birşey insan bişey hissetmiyor takılma sen. Yol için bişey olmaz zaten ilk 3 gün otelde dinlenmişsin. Ben de transfer sonrası hemen yola çıkmıştım 1.5 saat arabada oturarak gitti. Hiç birşey olmaz daha çok yenisin
Rabbim sağlıkla sıhhatle kavuştursun sizi inşallah çok ama çok sevindim Allah yardımcınız olsun inşallahEstagfurullah aşk olsun okusak da unutuyoruz ki hangisini hatirlicaz
5.gün embriyosuydu benimkiler
Benimkinde yazıyor yazmadı gerek diye biliyorum ama merkez farklılığı olabilirKızlar nasılsınız aklıma çok takıldı yardımcı olur musunuz raporumda sadece transfer edilen embriyo sayısı yazıyor ama yanında kalite falan gibi bir şey yazmıyor yazması gerekiyor muydu transfer günü embriyoluk iyi kalite diye sözlü beyan etmişti sadece çok endişelendim herkesin raporunda kalitesini yazıyorlar mı mutlaka
Amiiin önce tedavi görenlere sonra bütün isteyenlere nasip etsin inşallahRabbim sağlıkla sıhhatle kavuştursun sizi inşallah çok ama çok sevindim Allah yardımcınız olsun inşallah
Doğrudur embriyoloji doktoru sözlü söyledi ama içim içimi yedi Sizin kaçıncı gün embriyosuBenimkinde yazıyor yazmadı gerek diye biliyorum ama merkez farklılığı olabilir
Evet ben 19 Ocak’ta transfer oldum 3.gün embriyosu ilk denememiz dua eder misiniz bana daAmiiin önce tedavi görenlere sonra bütün isteyenlere nasip etsin inşallahsiz transfer oldunuz mu?
Yok ya endise enme bazi insalae mecburiyetten ertesi gun ise basliyo ya soyle dusun eger nasibse o bebek sana sen kendini yerden yere at o yinede tutunur sana allah hakkindaÇok çabuk hareketlendim inşallah birşey olmaz biryandanda teselli ediyorum kendimi daha çok erken diye bekleyip göreceğiz nasip iste
Ama mesela benim soyle oldu 4 5 ve 6. Gunumde oyle bir gogus acisi vardiriki ve transfer gunuyle beraner bu durum yukseldi simdi 7. Gunumdeyin azalmaya basladi gecenkide boyle oldu aman napalim artik nasipse olucak degilse olmiycak ne yaparsam yapayim artik olan oldu bakalim son 5 gunun kaldiYok yok öyle düşünmebende hep kontrol ediyordum elimle çok fazla göğüs hassasiyeti yok zaten bende geçen sefer daha çok olmuştu diyebilirim. Bugün yine adet ağrısı gibi ağrı oldu geçti onun dışında aynıyım ya Bi değişiklik yok hiç
Bak aklıma ne geldi seninki3gunde olduğu için değerlendirilme yapılmamış olabilir çünkü daha 8.dokuz hücre oluyorya benimde önceki tedavim 3.gun embriyoduydu sadece 2g yazıyordu sonra araştırdım grade2 demekmiş şuanki tedavimde 5.gun embriyosuDoğrudur embriyoloji doktoru sözlü söyledi ama içim içimi yedi Sizin kaçıncı gün embriyosu
Ayy inşallah pozitifi görmek nasip olurEvet ben 19 Ocak’ta transfer oldum 3.gün embriyosu ilk denememiz dua eder misiniz bana da
Aynen öyle canım nasipten öte yol yok. İlk 3 gün falan daha yavaş kalkıyorum evin içinde yürüdüğüm de oldu oturdum falan ama şimdi daha hızlı yürüyorum annem uyarıyo yavaş diyeAy inşallah canım ya takilmayayim desemde yinede takılıyor kafam sonrada diyorumki zamanı gelmişse hicbirsey engel değil sen ksklarken falan yavasmi kalkiyorsun yada evde yürüyüş falan yaptinmi?
Sen öyle düşünme ilk öyle yaşandı diye şimdi de öyle olacak değil olumlu ol senin için olumlu düşünüyorum içime öyle doğuyorYok ya endise enme bazi insalae mecburiyetten ertesi gun ise basliyo ya soyle dusun eger nasibse o bebek sana sen kendini yerden yere at o yinede tutunur sana allah hakkinda
Ama mesela benim soyle oldu 4 5 ve 6. Gunumde oyle bir gogus acisi vardiriki ve transfer gunuyle beraner bu durum yukseldi simdi 7. Gunumdeyin azalmaya basladi gecenkide boyle oldu aman napalim artik nasipse olucak degilse olmiycak ne yaparsam yapayim artik olan oldu bakalim son 5 gunun kaldi
Grade sınıf ve derece anlamına geliyor ama bende öyle bir şeyde yazmamışlar hayırlısı bakalım ya çok sağolun cevap verdiğiniz içinBak aklıma ne geldi seninki3gunde olduğu için değerlendirilme yapılmamış olabilir çünkü daha 8.dokuz hücre oluyorya benimde önceki tedavim 3.gun embriyoduydu sadece 2g yazıyordu sonra araştırdım grade2 demekmiş şuanki tedavimde 5.gun embriyosu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?