- Konu Sahibi PlutonMerkez
-
- #13.161
Allah razı olsun umut herzaman vardır doktorum bana tek embriyo %60 çift embriyo %70 sans demisti yani çift embriyoda olsa tutma olasılığı arasında%10luk bir fark var keşke %100 olsa ;( dilerim mutlu sona ulaşırsın canımTebrik ederim Allah devamını getirsin tek embriyo tuttuğunu duyunca umut oluyor bana da tek embriyo kaldı çünkü benimde umudum pek yok Amin inşaAllah sağlıkla kucağına al inşaAllah
aynen emrıyolog oyle dedı zaten 2 emrıyoyu 5 gun dondurduk ama kalan 4 emrıyo 6 gunu görur dıye olanakları zorladık galıp geldıler dondurduk dedi :)Hadi hayırlısı bakalım canım zaten gebelik vaat etmeyen embriyoyu dondurmayiz diyorlar demekki şans hep var
Çok şükür varmış embriyon ne güzelBaşka embriyom var.Ben biraz ara veririm ve merkez değiştiririm büyük ihtimalle.Nasıl olacak,ne yapacağım düşüneceğim.Yine yarın kan verdikten sonra buraya yazarım.
Olur mu öyle şey? Ben başkalarının pozitifleriyle mutlu olmak için giriyorum. 2 aşılamam vardı bu 2.tüp bebek denememdi. 4embriyom vardı 2 tane 5aa transfer edildi tutmadı 2 tane donmuş 2ab kaldi. Doktoru aradım bir dahaki ay onları transfer edelim dedi. Bir de 5aa lar tutmazken 2ab ler tutuyormuş. Rabbim hakkımızda hayırlısını versinCanım benim böyle karışık duygulardayız işte, diğer arkadaşları tebrik ederken seni kırdıysak üzdüysek özür dilerimyeni gördüm yaZını. Kaçıncı denemendi bu, var mı başka embriyon, Allah tekrar deneme gücü versin canım inşallah hem maddi hem manevi. Çok üzgünüm
3 deneme çift embriyo oldu hiç sonuç alamayınca tek olması tedirgin ediyor ama çift olmadı tek olacak belki diye de düşünmek istiyorum nasip bakalım hayırlısıyla kucağımıza alalım inşaAllahAllah razı olsun umut herzaman vardır doktorum bana tek embriyo %60 çift embriyo %70 sans demisti yani çift embriyoda olsa tutma olasılığı arasında%10luk bir fark var keşke %100 olsa ;( dilerim mutlu sona ulaşırsın canım
Eklerm kankitoşPlutonMerkez güzelim bı zahmet benide listene eklermisin 22,Ocak 5.gun embriyosu
Yok aşkom benm tüplerim yokArka arkaya hadii, belki sen de süpriz yaparsın doğal yollardaninşallahhh
Oldu inşaallahİnşAllah Koficim inşallah bu sefer olmuştur
Ben göremedim nerde bu test bebeğim?
Kalite durumu inan farketmiyor. Benim de bu 2. Denemem ilk transferim tek embriyoydu en iyi kalitedeydi kimyasal geçirdim. Bu ikisi bir tık öncekinden düşük henüz kan vermedim ama çizgi öncekine nazaran daha koyu çıktı hiç belli olmaz o yüzden. Ben de 2. Adette hemen başladım transfere doktor bir ay daha bekleyecekti ama ben beklemedim bakalım artık kan da nasıl çıkar. Kafa olarak rahatsa başla derim. Ben de en azından bu ikisini alıyım. Aklımda kalmasın tutmazsa zaman kaybetmemiş olurum en başa dönerim düşüncesiyle başladımOlur mu öyle şey? Ben başkalarının pozitifleriyle mutlu olmak için giriyorum. 2 aşılamam vardı bu 2.tüp bebek denememdi. 4embriyom vardı 2 tane 5aa transfer edildi tutmadı 2 tane donmuş 2ab kaldi. Doktoru aradım bir dahaki ay onları transfer edelim dedi. Bir de 5aa lar tutmazken 2ab ler tutuyormuş. Rabbim hakkımızda hayırlısını versin
Ona tek gondermenin hiçbir anlamı olmadığını anlat. Erkekler bizim kadar hakim değil ki konuya. Millet 8,10 tane gönderiyor 1 2 tane sağlıklı dönüyor bunlardan bahset canım. Anlasın neyin ne olduğunu.bende oyle dusunuyorum ama esim biraz maddi olarak tek göndermek istiyor
bende 2 göndermek istiyorum ama esım maddı olarak tek gondermek ıstıyor
Ben göremedim nerde bu test bebeğim?
Aha burda test bacımKızlar erken gebelik testi ile yaptım ilk 5. Dakikada böyle belirdi bugün 9. Günüm
Bebeğim sanırım görüntü paylaştın ama bende gözükmüyor
Ooo maşallahBacım baksana üstteki erken gebelik testi sabah idrarı ile yaptım
Alttaki tok karnına 2. İdrar ile yaptım normal kaset test 5 tllik olanlar daha silik.
Acaba hangisi kesindir
İnşAllah kuzum ya inşallah bu sefer kanda ki artışı görürüm umarım artık sıra sana geliyor valla aklımdasın hepBebeğim sanırım görüntü paylaştın ama bende gözükmüyorçift çizgiyi görmüşün hadi hayırlı uğurlu olsun maşşallah devamıda gzl olsn inşallhh kan testi için daha ne beklıosn acaba
Aynen koyucanak çıktı bakalım beta kaç çıkacak inşallah yarım kalmaz bu sefer mutluluğum
Hayırlı olsun cnmmKizlar 13 ocak transfer günümdü bugün test günüm şimdi sonucumu aldım tek embriyo transferi olmustum 370 degerimçok şükür dilerim bu yoldaki tüm arkadaslarim mükafatını alır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?