Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Tebrik ederim Allah devamını getirsin tek embriyo tuttuğunu duyunca umut oluyor bana da tek embriyo kaldı çünkü benimde umudum pek yok Amin inşaAllah sağlıkla kucağına al inşaAllah
Allah razı olsun umut herzaman vardır doktorum bana tek embriyo %60 çift embriyo %70 sans demisti yani çift embriyoda olsa tutma olasılığı arasında%10luk bir fark var keşke %100 olsa ;( dilerim mutlu sona ulaşırsın canım

Olur mu öyle şey? Ben başkalarının pozitifleriyle mutlu olmak için giriyorum. 2 aşılamam vardı bu 2.tüp bebek denememdi. 4embriyom vardı 2 tane 5aa transfer edildi tutmadı 2 tane donmuş 2ab kaldi. Doktoru aradım bir dahaki ay onları transfer edelim dedi. Bir de 5aa lar tutmazken 2ab ler tutuyormuş. Rabbim hakkımızda hayırlısını versin

3 deneme çift embriyo oldu hiç sonuç alamayınca tek olması tedirgin ediyor ama çift olmadı tek olacak belki diye de düşünmek istiyorum nasip bakalım hayırlısıyla kucağımıza alalım inşaAllah

Kalite durumu inan farketmiyor. Benim de bu 2. Denemem ilk transferim tek embriyoydu en iyi kalitedeydi kimyasal geçirdim. Bu ikisi bir tık öncekinden düşük henüz kan vermedim ama çizgi öncekine nazaran daha koyu çıktı hiç belli olmaz o yüzden. Ben de 2. Adette hemen başladım transfere doktor bir ay daha bekleyecekti ama ben beklemedim bakalım artık kan da nasıl çıkar. Kafa olarak rahatsa başla derim. Ben de en azından bu ikisini alıyım. Aklımda kalmasın tutmazsa zaman kaybetmemiş olurum en başa dönerim düşüncesiyle başladım

bende oyle dusunuyorum ama esim biraz maddi olarak tek göndermek istiyor

bende 2 göndermek istiyorum ama esım maddı olarak tek gondermek ıstıyor
Ona tek gondermenin hiçbir anlamı olmadığını anlat. Erkekler bizim kadar hakim değil ki konuya. Millet 8,10 tane gönderiyor 1 2 tane sağlıklı dönüyor bunlardan bahset canım. Anlasın neyin ne olduğunu.

İnşAllah kuzum ya inşallah bu sefer kanda ki artışı görürüm umarım artık sıra sana geliyor valla aklımdasın hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…