- 18 Kasım 2020
- 6.455
- 8.009
- 128
- 34
- Konu Sahibi PlutonMerkez
-
- #13.141
Yaaa inşallah canım benim yaa dilerim öyle olur ve sizlerinde güzel haberleriyle inşallah kat ve kat artar mutluluğumYaaa işte buuuuMaşallah canım benim, kanda da çok güzel çıkacak inşallah sağlıkla gelsin bebişleeeer
Yarın test günümüz.İnşallah pozitif olur fakat evde yaptığım test negatif çıkınca çok da beklediğim bir sonuç değil artık.Kan testi yaptırın daha net sonuç alırsınız ,evde ki testler yanıltıcı olabiliyor.
Kaset testi ikinci idrarla deneyebildim ama aynısından Bi tr ane daha var onu da denicem yarın bakalım koyulaşma olacak mıİkisinde de çok güzel çıkmış, kaset testle devam edersen gün geçtikçe koyulaşacak. Daha erken zaten 9. Gün bugün,doktorun hesabına göre 5gün sonra kanda baktıracaksın çok çok iyi çıkacak inşallahhhhhh
Canım benim böyle karışık duygulardayız işte, diğer arkadaşları tebrik ederken seni kırdıysak üzdüysek özür dilerimGüzel haberler vermeyi o kadar çok isterdim ki... Maalesef negatif. Hakkımızda hayırlısı böyleymiş demek ki
3. Gün embriyosu daha geç çıkabiliyor ve geç tutunma olabiliyormuş siz kan verin yine de hakkınızda hayırlısı olsun bu kaçıncı denemenizYarın test günümüz.İnşallah pozitif olur fakat evde yaptığım test negatif çıkınca çok da beklediğim bir sonuç değil artık.
Artış yok muyu düşünme artık, var maşallahKaset testi ikinci idrarla deneyebildim ama aynısından Bi tr ane daha var onu da denicem yarın bakalım koyulaşma olacak mı12. Günümde kan vericem bir de 14. Gün veririm doktorun dediği gün de hem artış var mı yok mu belli olur
Bu ilk dememem.Yarın sabah kan testi yaptıracağım.Yaptığım test negatif çıkınca pek heyecanım kalmadı.Tabi pes etmiyoruz.Yorulunca dinlenip yine devam ediyoruz.Rabbim hepimize güzel haberler vermeyi nasip etsin.Şimdi değilse bir başka zaman İnşallah.Ne yapayım.3. Gün embriyosu daha geç çıkabiliyor ve geç tutunma olabiliyormuş siz kan verin yine de hakkınızda hayırlısı olsun bu kaçıncı denemeniz
Erken gebelik daha hassas canım az miktardaki hacgyi ölçüyor hem alttakini su içip yaptıysan idrarı seyreltir. Yani aslında aynı idrarla bile yapmış olsan kaset testin biraz daha silik çıkması lazım her şey olması gerektiği gibi yaniBacım baksana üstteki erken gebelik testi sabah idrarı ile yaptım
Alttaki tok karnına 2. İdrar ile yaptım normal kaset test 5 tllik olanlar daha silik.
Acaba hangisi kesindir
Evet evet sen kontrole gidince 4 haftalıksın diyecekler ikizler de istisnalar dışında genelde 34.haftada doğuyor ağustos annesi oluyorsunÖyle mi oluyo bacım nasıl Eylül annesi olunuyor ki şimdi gebe kalsam düşün yani o kadsr anlamıyom bu işlerdenkan da çıksın gelem erkenden sevinemiyom ki
Amin canım benim inşallah pozitif düşüncelerin için teşekkür ederim iyi ki varsınızArtış yok muyu düşünme artık, var maşallahçok iyi çıkacak canım korkularını bir kenara bırak. Sağlıkla gelsinler inşallah, Allahım çok şükür, isteyen bekleyen herkesin gönlünden geçeni versin rabbim
Daha yolun başındasın canım hiç üzülme var mı başka embriyon yine de umut kesilmez bi kan ver bakalım öyle neticeye bağlanırBu ilk dememem.Yarın sabah kan testi yaptıracağım.Yaptığım test negatif çıkınca pek heyecanım kalmadı.Tabi pes etmiyoruz.Yorulunca dinlenip yine devam ediyoruz.Rabbim hepimize güzel haberler vermeyi nasip etsin.Şimdi değilse bir başka zaman İnşallah.Ne yapayım.
Aynen beybi kahvaltı falan yaptım çay May içtimErken gebelik daha hassas canım az miktardaki hacgyi ölçüyor hem alttakini su içip yaptıysan idrarı seyreltir. Yani aslında aynı idrarla bile yapmış olsan kaset testin biraz daha silik çıkması lazım her şey olması gerektiği gibi yani
Yaaa desinler gerçektenEvet evet sen kontrole gidince 4 haftalıksın diyecekler ikizler de istisnalar dışında genelde 34.haftada doğuyor ağustos annesi oluyorsun
Koyulaşma için yine erken gebelik testi yap bence ilk idrarla net sonuç alırsın. Öbür türlü 2 bardak fazla su içsen kaset test bugünkünden silik çıkabilir öyle de bi ihtimal var.Aynen beybi kahvaltı falan yaptım çay May içtimyarın tekrar denerim sonrasında 12. Gün kan veririm artık. Evet aynı idrar bile olsa kaset test daha silik oluyormuş
Allah razı olsun canım yok canim hiç belirtim yok ilk 3 gun bel ve kasik ağrım oldu hafif hafif onun haricinde hiç bisi yokOy maşallah hamile doluyor buralarhayırlı olsun varmiydi belirtin?
Başka embriyom var.Ben biraz ara veririm ve merkez değiştiririm büyük ihtimalle.Nasıl olacak,ne yapacağım düşüneceğim.Yine yarın kan verdikten sonra buraya yazarım.Daha yolun başındasın canım hiç üzülme var mı başka embriyon yine de umut kesilmez bi kan ver bakalım öyle neticeye bağlanır
Anladım hayırlısı bakalimAllah razı olsun canım yok canim hiç belirtim yok ilk 3 gun bel ve kasik ağrım oldu hafif hafif onun haricinde hiç bisi yok
Kız sorma ben de bu ara rüyamda hep birini doğuruyorum öbürü içimde kalıyor çıkmıyorYaaa desinler gerçektenne güzel bir söylemdir inşallah. İkizler erken doğuyormuş. Senşnle geçen usg bakıp konuştukya ben o gece rüyamda ikiz doğurmuştum biri kız biri erkekti hatta kilosu 2.200 kg falandı sana konuşunca benim rüyama girdi. Sen şimdi kaç haftalık sın kaç aylık yani
ehehe çoğul konuştunKoyulaşma için yine erken gebelik testi yap bence ilk idrarla net sonuç alırsın. Öbür türlü 2 bardak fazla su içsen kaset test bugünkünden silik çıkabilir öyle de bi ihtimal var.
Zor işler ya valla neyse inşallah sağlıkla artar kalbini duyarsınız bebilerin
Ya bilinçaltı işteKız sorma ben de bu ara rüyamda hep birini doğuruyorum öbürü içimde kalıyor çıkmıyor
12+1iz bugün itibariyle 3.ayı bitiriyoruz inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?