- 7 Ocak 2009
- 7.086
- 11.504
- 773
- 35
- Konu Sahibi PlutonMerkez
-
- #12.981
Insallah canim sagolYaz bana yarın neticelenince
Bn gittim ilk konrol keseyi gördüm 1 gün sonra kanamam oldu gttim serum ilaç verdi baktı kese yerinde sağlam dedi 2 hafta sonra bakcak daha içi blli deilInsallah canim sagol
Senin durumlar nasıl kontrole gittin mi nasil geçti
Yok kuzum üzülmicem kendimi odakladım sonuç her ne çıkarsa çıksın benim için hayırlısı o ve ben bunu memnuniyetle kabul ediyorum diye söz verdim kendimeBak eger negatif cikarsa sakin uzulme cunki 9. Gunun ya bazen cikmiyor o hormonun idrara inmesi biraz zaman alabiliyormus sakinn tamam sonucta bi deniyceksin asil kadar anin senin 30. Da olucak bunu unutmaaa ama cikarsada yak gemileri valla ohh gelsinn mutluluk cigliklariii
Yarin benim 7. Gunum olucak allah nasip ederse normalde ben 7. Gunden itibaren test yapmaya baslardim ama bu sefer esim yemin ettirdi 30 beraber gidip ogrencez diyegecen sefer hep negatif gorup demekki biktirmisim onu
Hayirli haberler olsun inşallah kalp atışını duyarsin canim daha iki hafta var güzel haberler ver inşallahBn gittim ilk konrol keseyi gördüm 1 gün sonra kanamam oldu gttim serum ilaç verdi baktı kese yerinde sağlam dedi 2 hafta sonra bakcak daha içi blli deil
Bnm aklımı kanama bulandırdı ama şükür 1 günde kesildi az lekelenmeler oluyorHayirli haberler olsun inşallah kalp atışını duyarsin canim daha iki hafta var güzel haberler ver inşallah
Ya anlamiyolar bizi tamam onlarda istiyor destekliyor ama mesela ben sabah kalkiyorum bebek aklima geliyorum yatana kadar ruyamda bileYok kuzum üzülmicem kendimi odakladım sonuç her ne çıkarsa çıksın benim için hayırlısı o ve ben bunu memnuniyetle kabul ediyorum diye söz verdim kendimeolursa da tabiki çok mutlu olurum alaında en güzeli sabredip kan da görmek ama yarın her an test çubuğu atmış olabilirim buralara bıktırmışsındır tabi bizimki de yapim istemiyor ama dinlemicem gibi
Sorma gerçekten öyle rüyamda görüyorum bende daha dün gördüm biri erkek biri kız ikiz doğurmuştumYa anlamiyolar bizi tamam onlarda istiyor destekliyor ama mesela ben sabah kalkiyorum bebek aklima geliyorum yatana kadar ruyamda bile
Bizinki arada geliyi moral veriyor sonra kendi halinde anca bebegi kucuklaeina verince anliycaklar simdi mesela oyun oynuyor cocuk gibi
Aynen ne guzel kendini sartlamisin sonucta soyle dusunelim bize demiyolarki asla cocugun olmiycak diye o yuzdenn durmak yok devamm
Ayy at at eger test yaparsann merak ediyorum ben ennn ince silik cizgileri bile goruyorum hahaha gecen sefer neler yaptim neler o 2. Cizgigi gormek icin
Haa birde sakin albi marka test varsa alma cok kotu bi test o
Canım rahim kasilmasin diye hangi ilacı verdi doktorun? Bnm de iki dusugum var cunkuGldim kese sağlam dedi 5 e kadar yatış serum verdi rahim kasılıp embriyoyu atmasın die de 2 ilaç yazdı
Gün-de 3 er defa iciomCanım rahim kasilmasin diye hangi ilacı verdi doktorun? Bnm de iki dusugum var cunku
Ayy insallah belkide embriyon bolunmustur olabilir yani ayy insalalh insallah rabbim ruyani tez vakitte cikartasin hayirlisiylannSorma gerçekten öyle rüyamda görüyorum bende daha dün gördüm biri erkek biri kız ikiz doğurmuştumvalla o da kendi halinde benim kadar umursamıyor istiyor çocuk ama maşallah sağolsun beni strese sokup kızdırdığı bile oldu o yüzden de kendimi her sonuca alılrçtırdım5 erkekler düz mantık maalesef . Albi marka hiç yaptım mı bilmiyorum bilmiyorum ama alırken dikkat edeyim de o marka almıyım bari
Endişelenme canim kanamadan sonra keseyi gördünüz sıkıntı yok demiş stres yapmaBnm aklımı kanama bulandırdı ama şükür 1 günde kesildi az lekelenmeler oluyor
Kız dur bölünmesin bölünürse üçüz dördüz olur 2 embriyo konulduAyy insallah belkide embriyon bolunmustur olabilir yani ayy insalalh insallah rabbim ruyani tez vakitte cikartasin hayirlisiylann
Hepsi ayni valla beni transfer gunu sinirlendirdi benimki bende muhattap olmuyorum zaten su 12 gun boyunca ki zaten hormonlar tavan elimxe olmadan sinirleniyorum bare boyle bisi olmuyorr
Aynen ben o marka aliyodum mesela negatif cikiyor bi sure vakiyorum pozitif yada yamuluyo falan bi degisik
InşallahEndişelenme canim kanamadan sonra keseyi gördünüz sıkıntı yok demiş stres yapma
Heee ben orayi atlamisim ikimizde ozman 2 embriyoluyuz ben tek embriyo diye aklimda kalmisKız dur bölünmesin bölünürse üçüz dördüz olur 2 embriyo konulduen fazla ikiz gene de Allah ne kısmet ederse kabulümdür sorma hepsi aynı beni de çok sinirlendirdi umursamaz davranıyorum o yüzden hormonlar felaket beni çok daraltıyo yani ben normalde de takıntılı sinirli strese çok yatkın Bi insanım ama bunu elimde olmayarak yapıyorum bu ilaçlar iyice kötü geldi bana üstüne bir de adam anlayışsızlık yapınca beni düşünme bile yarın alırken dikkat edicem inşallh farklı markalar vardır ve sabah idrarını yapmadan testi almış olurum
Abooo üçüz çok zor senin taşıma açısındanda bebek sağlığı için de tehlikeli ben normalde ikiz gebelikten de korkuyorum ama ikiz bebişler çok tatlı ya havalı geliyor kulağaHeee ben orayi atlamisim ikimizde ozman 2 embriyoluyuz ben tek embriyo diye aklimda kalmisya benim esim ucuz istiyor diyo ben hissediyorum ucuz olcak aynen valla aldirma konussun dursunlar bende senin gibi normalde cok hassasim simdi extra extra aynen ilk idrarla yap bakalim hatta erken gebelik testi falan al istersen o daha kesin sonuc veriyor en temizi
Ya evet cok riskliylis bunu biliyorum ama nblm o oyle hissediyormusAbooo üçüz çok zor senin taşıma açısındanda bebek sağlığı için de tehlikeli ben normalde ikiz gebelikten de korkuyorum ama ikiz bebişler çok tatlı ya havalı geliyor kulağaminnak minnak. Aynen canım erken gebelik alabilirim
Canim benim.hic korkma zaten bunlarin olmasi iyiye isaret insallah bebeklerin sana tutunmaya calisiyordurMerhaba arkadaşlar iyi akşamlar. Perşembe günü 5.gün 4aa 2 tane embriyo tranafer edildi. Transferden sonra kasıklarımda ağrı ara ara kasılmalarım ve sırt ağrılarm oldu bunlar normalmi acaba çok korkuyorum tutmadı diye
Çok sevindim inşallah birlikte güzel haberlerimizi paylaşıp doğuma gün sayarızBenim 29 ocak transferim, tek 5. Gün embriyosu olacak kısmetseberaber gün sayacağız teste kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?