Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Yok kuzum üzülmicem kendimi odakladım sonuç her ne çıkarsa çıksın benim için hayırlısı o ve ben bunu memnuniyetle kabul ediyorum diye söz verdim kendime olursa da tabiki çok mutlu olurum alaında en güzeli sabredip kan da görmek ama yarın her an test çubuğu atmış olabilirim buralara bıktırmışsındır tabi bizimki de yapim istemiyor ama dinlemicem gibi

Ya anlamiyolar bizi tamam onlarda istiyor destekliyor ama mesela ben sabah kalkiyorum bebek aklima geliyorum yatana kadar ruyamda bile
Bizinki arada geliyi moral veriyor sonra kendi halinde anca bebegi kucuklaeina verince anliycaklar simdi mesela oyun oynuyor cocuk gibi

Aynen ne guzel kendini sartlamisin sonucta soyle dusunelim bize demiyolarki asla cocugun olmiycak diye o yuzdenn durmak yok devamm

Ayy at at eger test yaparsann merak ediyorum ben ennn ince silik cizgileri bile goruyorum hahaha gecen sefer neler yaptim neler o 2. Cizgigi gormek icin

Haa birde sakin albi marka test varsa alma cok kotu bi test o

Sorma gerçekten öyle rüyamda görüyorum bende daha dün gördüm biri erkek biri kız ikiz doğurmuştum valla o da kendi halinde benim kadar umursamıyor istiyor çocuk ama maşallah sağolsun beni strese sokup kızdırdığı bile oldu o yüzden de kendimi her sonuca alılrçtırdım5 erkekler düz mantık maalesef . Albi marka hiç yaptım mı bilmiyorum bilmiyorum ama alırken dikkat edeyim de o marka almıyım bari

Ayy insallah belkide embriyon bolunmustur olabilir yani ayy insalalh insallah rabbim ruyani tez vakitte cikartasin hayirlisiylann
Hepsi ayni valla beni transfer gunu sinirlendirdi benimki bende muhattap olmuyorum zaten su 12 gun boyunca ki zaten hormonlar tavan elimxe olmadan sinirleniyorum bare boyle bisi olmuyorr
Aynen ben o marka aliyodum mesela negatif cikiyor bi sure vakiyorum pozitif yada yamuluyo falan bi degisik

Kız dur bölünmesin bölünürse üçüz dördüz olur 2 embriyo konuldu en fazla ikiz gene de Allah ne kısmet ederse kabulümdür sorma hepsi aynı beni de çok sinirlendirdi umursamaz davranıyorum o yüzden hormonlar felaket beni çok daraltıyo yani ben normalde de takıntılı sinirli strese çok yatkın Bi insanım ama bunu elimde olmayarak yapıyorum bu ilaçlar iyice kötü geldi bana üstüne bir de adam anlayışsızlık yapınca beni düşünme bile yarın alırken dikkat edicem inşallh farklı markalar vardır ve sabah idrarını yapmadan testi almış olurum

Heee ben orayi atlamisim ikimizde ozman 2 embriyoluyuz ben tek embriyo diye aklimda kalmis ya benim esim ucuz istiyor diyo ben hissediyorum ucuz olcak aynen valla aldirma konussun dursunlar bende senin gibi normalde cok hassasim simdi extra extra aynen ilk idrarla yap bakalim hatta erken gebelik testi falan al istersen o daha kesin sonuc veriyor en temizi

Abooo üçüz çok zor senin taşıma açısındanda bebek sağlığı için de tehlikeli ben normalde ikiz gebelikten de korkuyorum ama ikiz bebişler çok tatlı ya havalı geliyor kulağa minnak minnak. Aynen canım erken gebelik alabilirim

Merhaba arkadaşlar iyi akşamlar. Perşembe günü 5.gün 4aa 2 tane embriyo tranafer edildi. Transferden sonra kasıklarımda ağrı ara ara kasılmalarım ve sırt ağrılarm oldu bunlar normalmi acaba çok korkuyorum tutmadı diye

Ya evet cok riskliylis bunu biliyorum ama nblm o oyle hissediyormus nasip tabi aman olsunda tutsunlarda valla bi sekilde hallederiz sonunu ya benim annem kardesimdede bendede duauk tehlikesi varmis kadin 9 ay yatmis resmen annemdeki butun hormonel seyleri tasiyorum bare insallah bu dusuk durumunu almamisimdir genetik tabi hersey

Canim benim.hic korkma zaten bunlarin olmasi iyiye isaret insallah bebeklerin sana tutunmaya calisiyordur ama asiri boyle artik dayanamayacgin hal alirsa doktorunu ararsin ama diger turlu cok normal hepimiz yasiyoruz
ne zaman test yaptiracaksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…