- 17 Temmuz 2020
- 1.510
- 1.756
- 48
- Konu Sahibi PlutonMerkez
-
- #12.741
Yok ben hep prolutan vuruldum kalçadan acilde yaptırıyorum onu günlük olan annem vuruyo daGünlük vuruluyorum 2 doz şeklinde bir şırıngaya çekiyorum. Bazıları proluton vuruluyor bazıları progestan ben de ilkinde kalçadan progestan vurulmuşum ama o da günlüktü
Kan sulandırıcı günlük zaten yakıyor zalımın iğnesiYok ben hep prolutan vuruldum kalçadan acilde yaptırıyorum onu günlük olan annem vuruyo da
Canım sen başka doktora da görün bence iyice emin olunsunKızlar benim kafam çok karıştı artık ya doktor 1 hafta daha bekleyelim diyor crl 6 mm çıktı.Bu doktor kendisi kalp atışını duymamıştı başka doktora gitmiştim o Zaman.Ama ben eminim üstteki kese de kalp atışı vardı.Ustteki kesenin içi boş . Alttaki kese iki günde büyümüş Perşembe ye göre 2 mm .Ustteki kese kalp atışını durdurdu alt kese mı büyümeye başladı kafam karıştı.Doktor da kendisi duymadığı için yorum yapmadı.Kalp atışını duyan doktora gidelim dedik muayene saati bitmişti
Kız nasıl sabrediyorsun ben olsam 3.gün başlamıştım test yapmayaEvet bacım ya gebelik plulunca da devam ediliyormuş ben de günde 2 doz prolutex vuruluyorum şimdilik. Bu arada demekki kalp kalbe karşısen beni ben seni düşünmüşüm
Canım cumartesi kapanmış her yer.İlk kalp atışını alan doktora gideceğim haftaya.O hangi keseden kalp atışını aldığını biliyor zaten o gün kalp atışı varsa diğer kesedir herhaldeCanım sen başka doktora da görün bence iyice emin olunsun
Kız sorma ya bana test almadılarKız nasıl sabrediyorsun ben olsam 3.gün başlamıştım test yapmaya
Göğüslerin şişmesi iyi bir sey benim bi tanesi diyarbakır karpuzu kadar oldu sütyenlere sığmıyorlar
Ne zaman test yapmayı düşünüyorsun? Guzel haberler duymak istiyorum artık sabredemiyorim
Aynen cnm bence de öyle yap daha sağlıklı olur inşallah güzel haber alırsın yaCanım cumartesi kapanmış her yer.İlk kalp atışını alan doktora gideceğim haftaya.O hangi keseden kalp atışını aldığını biliyor zaten o gün kalp atışı varsa diğer kesedir herhalde
Evet ilk zamanlar yaptıktan sonra da yakiyodur şimdi geçti çok şükür o kadar olmuyo yaparken yakiyo sadece ben cesaret edemiyorum kendim vurmaya ya daha komşum vuruyodu baştan beri tüm iğneleri anneme geldikçe de annem yapiyodu 10 gündür o devam eediyo aralıksızKan sulandırıcı günlük zaten yakıyor zalımın iğnesiben kendim vuruyorum ama artık deriye zor girmeye başladı ya
Kız nasıl sabrediyorsun ben olsam 3.gün başlamıştım test yapmaya
Göğüslerin şişmesi iyi bir sey benim bi tanesi diyarbakır karpuzu kadar oldu sütyenlere sığmıyorlar
Ne zaman test yapmayı düşünüyorsun? Guzel haberler duymak istiyorum artık sabredemiyorim
Ay benimde ilk eşim yaptı ama sonra hep ben yaptım. Annem de yanımda annem yapmayı geç bana diyor benim yanımda sakın yapma ben bakamıyorumEvet ilk zamanlar yaptıktan sonra da yakiyodur şimdi geçti çok şükür o kadar olmuyo yaparken yakiyo sadece ben cesaret edemiyorum kendim vurmaya ya daha komşum vuruyodu baştan beri tüm iğneleri anneme geldikçe de annem yapiyodu 10 gündür o devam eediyo aralıksızbilmiyorum hiç bakmıyorum bile yaparken ben
Umudum yok canım.Sadece kafamı karıştıran i gün hangi kesenin kalp atışı duyuldu aklım orda kaldı.ilaclari kullan dedi ama ben kafamda bitirdim kullanmayacağım.Aynen cnm bence de öyle yap daha sağlıklı olur inşallah güzel haber alırsın ya
Ay benimde ilk eşim yaptı ama sonra hep ben yaptım. Annem de yanımda annem yapmayı geç bana diyor benim yanımda sakın yapma ben bakamıyorum
Bu eşlere zaten hicbir şey söylememek lazım vur diyorsun öldürüyorlar. 14 gün de beklenir mi vicdansız doktor kendi tüp bebek yaptırmamış demek kiKız sorma ya bana test almadılarben de evdeyim çıkamıyom Bi yere. Doktor 14. Gün kan verin demiş erken test yapmayın diye eşimi uyarmış bırakmıyor ki test yapım ikna ettim en azından pazartesi idrar testi yapcam test alacak bana sorma ben de çok sabırsızlanıyorum ya diğerinde de benim göğsüm şişmişti aynı belirtiler var ama onda lekelenme olmamıştı. Bunda da yok gerçi
Maşallah nasıl dayanıyonuz ya ben şimdiye 6 tane test yapmıştım valla10.gunum hiç bı tane bile test yapmadım asilamalar da da yapmamıştım hep 12.gun kan vermistim istikrarli şekilde ilerliyorum
Ben de kendimi bildiğim için eczaneye her gidişimde test aldım, eşimin haberi yokBu eşlere zaten hicbir şey söylememek lazım vur diyorsun öldürüyorlar. 14 gün de beklenir mi vicdansız doktor kendi tüp bebek yaptırmamış demek ki
Olsun sen devam et 2 gün sonuçta belli mi olur ama için rahat eder pazartesi herşey açığa kavuşurUmudum yok canım.Sadece kafamı karıştıran i gün hangi kesenin kalp atışı duyuldu aklım orda kaldı.ilaclari kullan dedi ama ben kafamda bitirdim kullanmayacağım.
Oy oy onu hiç karıştırma o zamanEşimin iğne fobisi var kan bile veremiyo kan görünce bayiliyo falan onu karistirmiyorum hiç mecburen Allah'tan komşum ve annem dirayetli insanlar hastalık hastane vs zamanında uğraştıkları için hemşire gibi bişey oldular artık
Hayırlı olsun cuma günü mübarek günde transfer olacaksın çok güzel Allahın izniyle kucağına almayı nasip etsin RabbimKızlar bugün muayenem vardı, transfer günü belli oldu, cuma günü transferim var hayırlısıyla inşallahprogesteron jel kullanmaya başlıcam, bir de estrofeme devam günde 3 tane.prednol falan vermedi, onların bilimsel olarak kanıtlanmış hiç bir etkisi yok dedi. Yurtdışında çok seminere katıldım öyle bir etkisi olsa ilk biz kullanırız zaten emin ol dedi. Aspirine bile gerek yok bize güven dedi inşallah dediği gibi de olur, heyecan başladı yavaştan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?