Aralık - Ocak Transfer olacaklar

İşte kramp bende olmuyor bir iki defa oldu sanki gaz sıkışması gibi. Göğüs hassasiyeti 6. Günden beri başladı biraz dolgunluk ve ağrı var göğüste. Senin kaç embriyo konulmuştu cnm. Bugün 10. Günün değil mi

Aynen 10.gunum 3.gun 2 embriyo

Bende de çok olmadı kramp iğneden sonra olduğunu fark ediyorum bi kaç gündür iğne çok yakiyo başta vururken beni

Ya sorma bende normalde hep yüzüstü uyurdum bacağımı atarak bazen öyle yapıyorum geri dönüyorum yan pozisyona ama bacaklarımı falan katılıyorum genelde Bilmiyorum ki bu kadsr ufak şeylerde etkilemez bence. Ne güzel idrarda görmüşsünüz kan sonucunda yüksek çıkar inşallah idrar nasıl çıktı testin koyuluğu nasıl

Bende de çok olmadı kramp iğneden sonra olduğunu fark ediyorum bi kaç gündür iğne çok yakiyo başta vururken beni
Hangi iğneyi kullanıyorsun. Ben göbekten prolutex yapıyorum. İlk transferimde kalçadan progestan yapıyodum ama hastaneye gitmiyim diye prolutex aldım ağrısı olmuyor

Ben 4.gunden beri yapıyorum test 4 ve 5 te çıkmadı yani kuruma çizgisi gibiydi 6.gunden sonra kuyulasma başladı canım ama hiç kan vermedim yani birde arttı mı artmadı diye stres yapmak istemedim

Hangi iğneyi kullanıyorsun. Ben göbekten prolutex yapıyorum. İlk transferimde kalçadan progestan yapıyodum ama hastaneye gitmiyim diye prolutex aldım ağrısı olmuyor
Oksapar vurduk 10 gün bitti ecz enox vermiş aynı sanırım doktorumun msjinda da yaziyodu oksapar parantez içinde enox diye şimdi de onu vuruyoruz ilk başlarda çok yakiyodu ve kizariyodu şimdi şimdi ya alıştım yada göbeğim tinlamiyo progestan fıtıl kullanıyorum sabah 2 akşam 2

Ben 4.gunden beri yapıyorum test 4 ve 5 te çıkmadı yani kuruma çizgisi gibiydi 6.gunden sonra kuyulasma başladı canım ama hiç kan vermedim yani birde arttı mı artmadı diye stres yapmak istemedim
Pozitifsin tebrik ederim tek embriyo 6. Günde çıktıysa ben senin değerinin güzel olduğunu düşünüyorum maşallah İnşallah da öyledir ben daha test yapmadım bakalım ilk transferimde 6. Gün de çıkmamıştı benim 7. Günde çok silik belirmişti ve değer azdı çok artmamıştı

Progestan iğne vermedi mi sana. Ben de oksapar kullanıyorum ama kalmadığı için devamına enox verdi aynısı zaten biraz yakıyor. Progestan fitil günde 3 ve her gün 2 doz da enox harici prolutex var

Hayirlisi canim benim inşallah hepimiz icin güzel sonlanır surec dualarimdasiniz

Progestan iğne vermedi mi sana. Ben de oksapar kullanıyorum ama kalmadığı için devamına enox verdi aynısı zaten biraz yakıyor. Progestan fitil günde 3 ve her gün 2 doz da enox harici prolutex var
Yok vermedi onu haftada mi vuruyosun günlük mu haftalik olan prolutan benim

Yok vermedi onu haftada mi vuruyosun günlük mu haftalik olan prolutan benim
Günlük vuruluyorum 2 doz şeklinde bir şırıngaya çekiyorum. Bazıları proluton vuruluyor bazıları progestan ben de ilkinde kalçadan progestan vurulmuşum ama o da günlüktü

Ben de tam sana yazacaktım girdim sen bana yazmışsın
Benim 9.gün lekelenmem olmuştu. 7.gün test yapmıştım tabi pozitif olduğunu biliyordum ama bi belirtim de yoktu o günlerde. Adet ağrısı bende de olmuştu canım hatta ikinci adet zamanı yaklaştığında yine adet belirtilerini yaşamıştım. Doktorum vücut yıllardır aynı zamanlarda aynı şeyleri yaşıyor çok normal demişti.
Göğüslerde şişme büyüme sertleşme var mı?

Bende leke falan yok bişey de hissetmiyorum ya test falan da yapmadım. Adet ağrısı oluyor evet göğüste şişme dolgunluk var dokununca acıyor

Kuşum ben haftalık olanı hala kullanıyorum. Günde 2 ampül progestan kullanıyordum doktor onu bırak buna geç dedi.
Evet bacım ya gebelik plulunca da devam ediliyormuş ben de günde 2 doz prolutex vuruluyorum şimdilik. Bu arada demekki kalp kalbe karşı sen beni ben seni düşünmüşüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…