Aralık - Ocak Transfer olacaklar

yani transferden hmn sonra baslya bildinmi yok yattgin yerden mi kilabildin abdest faln nasil albildin
Ben transferden sonra otele gecip istiraat ettim oturdugum yerden kildim ve ertesi gun banyo yaptim normal rutin seyler yaptim arada bir yurudum kan dolasimi onemliymis sadece istiraat de iyi dgl bol bol meyve yiyin kahvaltinizi guzel yapin farkli besinler yiyin.. Allah izin verirse tutunur o

Ben transferden sonra otele gecip istiraat ettim oturdugum yerden kildim ve ertesi gun banyo yaptim normal rutin seyler yaptim arada bir yurudum kan dolasimi onemliymis sadece istiraat de iyi dgl bol bol meyve yiyin kahvaltinizi guzel yapin farkli besinler yiyin.. Allah izin verirse tutunur o

insallah cnm😇 amin dikkate alicam önerilerini cnm

Ben de bunu hiç anlayamadım.benim doktorum yillardir tüp bebek yapan profesör bunca doktor yazı vs ananas yeme derken benimki neden bana ananas ye dedi kafamda deli sorular 🙄 kadın cayi bile normal iç dedi hiç yasak koymadi ananasi özellikle ye dedi
Canım ananası az az ye abartma diyorlar. Çayıda günde 3 bardaktan fazla içme.

Yaaa dedim sana deli kız sabah sabah üzmüştün beni çok sevindim canım çookkk 🥰
Hee valla hakkinizi helal edin🙈 annelik duyularim baslamistir bugunden itibaren valla okadar degisik biseymis bilmiyordum simdiden sonrasi da hayirli gecer inshaAllah darisi sizlere yeni tazecik transferciler🤗 sira sizde guzel haberler vermeye

Gitmem herhalde. Bunları duyduktan sonra. Birkaç özele bakıp fiyat araştırırım. Sen hasta olmadın mı canım. Olmadıysan test yaptırdın mı⁉️
Senden ne testi istedi ki ? Bende zeynep kamilde yaptirdim genetik testi. Yeterince ozellerdeyiz kizlar bence gidin. Ben sahsen genetik bolumundeki dktorla fln gayet iyi konusup espirili ayrilmistim. Haziran ayiydi yinede siz bilirsiniz tabi. Iyiki orda yaptrmisim sonucta ayni seyi yapiyorlar.

Khkh Khkh canm neler yiyorsun simdi nelere dikkat ediyrsn
gunluk rutıne bagladım 10 gundur falan sabah
KAHVALTI ( hepsi kucuk porsiyonlarda)
  • Haşlanmıs yumurta
  • çeyrek avokado
  • ceviz peynır ,zeytın
  • ananas
  • yeşillik
  • açık cay
ARA ÖĞÜN
  • kefir yada süt
  • denk gelırse kuru meyve yada cevız
  • portakal mandalına veya

öğlen ve aksam yemeklerınde et balık yada sebze yemegı yedim .haftada 3 gun ogle yemeklerınde kuru meyvelı yulaf hazırldım sutle o-onu yedım

hamurişi, cola ,kahve , makarna ,pilav ,kızartma,hazır paket gıdalar ve sucuk salam sosıs uzak durdum

biraz uzun yazıp bunaltmadım insallah . ben bu şekılde bı rutın olusturdum. işe gelırkende bunların cogunu hazırlayıp yanıma aldım iş yerının yemekhanesınin listesinide takıp ederek bana uygun olanı yedım .

Hee valla hakkinizi helal edin🙈 annelik duyularim baslamistir bugunden itibaren valla okadar degisik biseymis bilmiyordum simdiden sonrasi da hayirli gecer inshaAllah darisi sizlere yeni tazecik transferciler🤗 sira sizde guzel haberler vermeye
Helal olsun kız o nasıl laf ♥️ Allahım size bağışlasın minnoşunuzu 🥰 bizlere dua etmeyi unutma 😘😘😘😘😘

Evet canım🤩az önce hastanedeydim progesteron için kan verdim. Sordum transfer sonrası ne kullanacağım nelere ne kadar devam edeceğim dedim. Lutinus ve prolutex e test gününe kadar devam pozitif olursa 3 aya kadar devam dedi. Kan sulandırıcı sordu yok dedşm yarın verir onu herhalde. Yani lutinus u nere sorduysam yok bi eczanede son kalan 2 taneyi de ben aldım mesela 😅 az önce ilaç stoğu yaptım inşallah pozitif olur da devam ederim 🤩💓🤲🏻
Evet lutinus malesef yok bende bugün bulamadım Depolardada yokmuş merkezi aradim progeston alabilirsiniz dedi yeni reçete yazdılar bugün

ananas
güçlü C vitamıını kaynagı , a vitamını folik asıt , magnezyum bakımından zengın lıflı bır meyve

nar da aynı şekılde c vıtamını kaynagı

avakado zaten mucizevi bır meyve içinde bulunan B6 vitamını kusma ve bulantıyı azaltr. vıtamunlerı zaten sahane

demem o kı herseye tutunma olarak degılde vıtamın acsından bakmak lazım zaten transfer sonrası porsıyonlar abartılmamaldır.
saglıklı karbonhıdrat ,proteın ,yag ve mınerallerı almak ıcın hangı meyve sebze uygunsa o yenılmelı.

kekık maydonoz adacayı gıbı yesıllıkler ıltıhap attırıcı ozellıgı oldugundan yenılmemelı.

benım uzun arastırmalalrım bunlar .
soylede dusunmelı dogal yolla hamıle kalan kac ınsan o surede bu kadar dıkkat edıyor coğu sürpriz hamıle oldugunu ogrenıyor. butun gebelık boyunca dıkkat edılmesı gereken seyler bellı bunu şimdiden yapmak lazım.

Senden ne testi istedi ki ? Bende zeynep kamilde yaptirdim genetik testi. Yeterince ozellerdeyiz kizlar bence gidin. Ben sahsen genetik bolumundeki dktorla fln gayet iyi konusup espirili ayrilmistim. Haziran ayiydi yinede siz bilirsiniz tabi. Iyiki orda yaptrmisim sonucta ayni seyi yapiyorlar.
benim ve eşimin sigortası yok. Sağlıktan yararlanamıyoruz. Bana ücretli olacaktı zaten.

Evet canım🤩az önce hastanedeydim progesteron için kan verdim. Sordum transfer sonrası ne kullanacağım nelere ne kadar devam edeceğim dedim. Lutinus ve prolutex e test gününe kadar devam pozitif olursa 3 aya kadar devam dedi. Kan sulandırıcı sordu yok dedşm yarın verir onu herhalde. Yani lutinus u nere sorduysam yok bi eczanede son kalan 2 taneyi de ben aldım mesela 😅 az önce ilaç stoğu yaptım inşallah pozitif olur da devam ederim 🤩💓🤲🏻
hadi inşallah :anneadayı::nazar: ilaçlarımız bayagı farklıymıs bilmedigim ilaçlar bunlar

Bu grubu seviyorum ya😅🤩her soruya her soruna cevap var 😅🙈 özellikle şu namaz olayını konuştuğunuz iyi oldu. Merak ettiğim birşey daha var. Bu transfer sonrası hani tuvalete gitmeden rahatlama kısmı var ya 🙈🙈🙈 o alta serilen beze mi yapılıyor ? Ve o bezle pisleniliyor ya e duş banyo yasak nasıl temizleniyor🙈🤣açık açık sordum ama telaşı tuttu beni

X