Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar

Aynen yaa gercekten her ruzgardan nemlenir oluyor insan bu surecte. Bazen forum da bana iyi gelmiyor. Benzer durumdaki birini okuyorum hikayesi kötü mesela hemen etkileniyorum. Dedigin gibi o enerjiyi cekiyoruz üstümüze.
Eskiden flash tv vardi hatirlar mısın bilmem hayat ne guzeldi orda he gun halay cekilir komik haberler falan olurdu keske o yıllardaki gibi olsa hayat. Valla o dalga gectigimiz donemlere dönmek isterdim 🙃 iyice stres topuna döndük büyüdükçe
Aynen işte cok olumsuz baslıklara odanmak yerıne daha cok kafa dagıtmak ıcın bırbırımızle pozitif konusma taraftarıyım ben :) hatırlamam mı çok güzeldi D: mutluyduk tabi. artık insanlar da ama bırılerının mutsuzluğundan haz alıyor. kımseye fırsat vermemek ıcın kıçı hep dik tutmak lazım. önce kendımızı sevcez bızı ne mutlu edıyosa ona yöneleceğiz, olumsuz etkıleyen bır arkadas ortam mı var kaççç, ben artık cocukla alakalı konu acılınca da cok rahat terslıyorum soranı cunku kımsenın haddıne olan bır soru degıl zaten soran dusunsun ben bu ayıbı neden yaptım dıye. bence cok ayıp bısey cunku

Öyle tabi. Allah herkese nasip etsin 4 ay oldu ben deneyeli benimle düğüne olan herkesin bebişi oldu inşallah bu ay yine olur duphaston kullanıyorum inşallah işe yarar inşallah bir tane bebiş tutar yada en azından ilaç onunda regl olurum
canım herkesın surecı farklı ama bak daha 4 ay oldu dıyosun deneyelı buna yıllarını veren ınsanlar var, her evlılıgın dınamıgı de farklı, kendını kımseyle kıyaslama bu senı hayatın boyunca mutsuz edecek bır dusunce seklı

Eklentiler

• IMG_7589.jpeg
    IMG_7589.jpeg
    213,7 KB · Görüntüleme: 37
canım herkesın surecı farklı ama bak daha 4 ay oldu dıyosun deneyelı buna yıllarını veren ınsanlar var, her evlılıgın dınamıgı de farklı, kendını kımseyle kıyaslama bu senı hayatın boyunca mutsuz edecek bır dusunce seklı
Sürekli bir sorununuz mu var deyip duruyorlar çok dolu kafam offff

Sürekli bir sorununuz mu var deyip duruyorlar çok dolu kafam offff
Onlarla olabildiğince görüşmeyin mesafenizi koruyun. Yakında hamile kaldığınızda cevaplarını da verirsiniz, demek ki sorunumuz yokmuş demi diye laf arasına sıkıştırın. Bişey derdim ama bam yemekten korkuyorum neyse anladınız siz :)

Allah seni kız anladım ben 😁
Bak göreceksin Allah büyük hamiş de kalacaksın bebeğini kucağına da alacaksın ama işte o zamanlar gelince bu kötü insanların seni üzdüklerini unutma ağızlarının payını verirsin o zaman. Hem şimdi bile vermelisin, kimene ya öyle bi şey nasıl söyler size, sanane benim hayatım de geç üzme kendini sakın sakın

Bak göreceksin Allah büyük hamiş de kalacaksın bebeğini kucağına da alacaksın ama işte o zamanlar gelince bu kötü insanların seni üzdüklerini unutma ağızlarının payını verirsin o zaman. Hem şimdi bile vermelisin, kimene ya öyle bi şey nasıl söyler size, sanane benim hayatım de geç üzme kendini sakın sakın
Teşekkür ederim Allah razı olsun. ❤️

Aaa ben kaçırmışın orayı canım. Bu arada sen daha çok çok yeni evlisin. Kim bu hadsiz soruları sorup seni bu kadar strese sokuyor. Ben 8 yıldır evliyim ve daha yeni deniyorum. Daha önce soranlara sen bakacaksan doğurayım diyordum susuyorlardı 😂😂
Bddbdnsb ya ben öyle diyemiyorum niye bilmiyorum öyle anlarda kal geliyor

X