• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar

Benim ince çizgimi gören var mı🥺 5 Aralık gecesi çatlama. Daha 5.5 gun var. Bi hışımla uyandım yaptımm uykudan uyanıp. Midem bulanıyor ve gazdan uyuyamıyorum. Canlı bakınca dha belli sanki yanılmıyorumdur inş😂
Gölge gibi çıkmış ama daha erken cnm 2 gün sonra tekrar yap bakalım inşallah vardır

Kızlar benimki bugün brazdaha koyulaşti 11.gun 2gune pik olurmu acaba

Eklentiler

• IMG_20241214_121453.jpg
    IMG_20241214_121453.jpg
    97 KB · Görüntüleme: 28
Canm sen ilişkiyi nasıl yapıyosun pik görünce mi degerlendiriceksin
Şuan birgün arayla ilişki oluyor canım dün oldu bugün olmuycak testim bugün biraz daha koyu 12 13 14 günü üst üste deneyeceğim sonra yine birer gün arayla bak testler böyle şimdilik

Eklentiler

• IMG_20241214_121453.jpg
    IMG_20241214_121453.jpg
    97 KB · Görüntüleme: 26
Şuan birgün arayla ilişki oluyor canım dün oldu bugün olmuycak testim bugün biraz daha koyu 12 13 14 günü üst üste deneyeceğim sonra yine birer gün arayla bak testler böyle şimdilik
Bende ayni canm bir gün arayla oluyo pik gördüğüm günler üst üste deniycem sonra da bakalım hayırlısı 🥰❤️

Erken cnm bekle inşallah bebişin seninledir 6 deneme sanırım şuan senin geçen doktor bana 1 yıl içinde 6. ay en yüksek tutturma oluyormuş inşaallah seninde öyle olur banada 4 ay süre verdi
Ay ciddi msnn inşallah yaa evet canm 2 ay yazın. Boş geçti hazırandan sonra tam 6.deneme olacak. İnşallah 4 aya gerek kalmaz canm senin de Ben rüyamın etkisindeyim sırf o yüzden bu ay taktım

Kızlar bu testi aldığım sayfanın paylaşımlarında hamile kalmak için ilişki pozisyonları paylaşmış etkisi varmıdır acaba ya buraya atayimmi sizede bir bakin

Back