- 21 Ekim 2017
- 2.495
- 1.794
- 48
Bende 2.5ta yaptirdim ignemi canim. Iliski saatlerini yazdi doktorum bana. Hadi hayirlisi bakalim. Esin niye istemiyor ki Rabbim yardimcin olsunBen saat 1 gibi iğnemi yaptırdım. Yarın doktorum çatlamışmı diye bakıp ona göre ilişki günleri verecek. Eşim sorun çıkarıyor onun bebek istediği ay temmuz. 2019a ertelemek istiyor. Umarım bi terslik çıkarmaz bol bol dua ediyorum inşallah Allah işimizi rast getirsin...
Hayırlı olsun canım inşallah tutar:) Yazın tatilimizi yapalım biraz durumları toplayalım dio. Aman bekle bekle her sene bişey çıkıyor sıkıldım bende valla hiç tatil derdinde değilim bebeğim olsun bian önce :)Bende 2.5ta yaptirdim ignemi canim. Iliski saatlerini yazdi doktorum bana. Hadi hayirlisi bakalim. Esin niye istemiyor ki Rabbim yardimcin olsun
Yani tatili bebisle birlikte yapariz de sende. Durumlari toplamayi beklersen ohoo biz 2 sene bekledik Allah istemedikce hep bisey cikardi o yuzden Alalha sigin bosver en guzeli evlatHayırlı olsun canım inşallah tutar:) Yazın tatilimizi yapalım biraz durumları toplayalım dio. Aman bekle bekle her sene bişey çıkıyor sıkıldım bende valla hiç tatil derdinde değilim bebeğim olsun bian önce :)
Söyledimde canım bunların hepsi bahane, saçma sapan bahaneleri var takmış kafasına temmuzda hamile kalırsan nisanda doğurursun benle aynı gün doğsun dio kendisi babasıyla aynı gün doğmuş tesadüfen. Hayaller hayatlar yani sanki şıp diyince hemen hamile kalınıyorda hiççç işteYani tatili bebisle birlikte yapariz de sende. Durumlari toplamayi beklersen ohoo biz 2 sene bekledik Allah istemedikce hep bisey cikardi o yuzden Alalha sigin bosver en guzeli evlat
Ayıptır sorması, hangi gün ve saatlere ilişki yazdı canım. Bide progestan verdimi Bizim bu akşam boş geçiyor. Normalde bugune verdimi mesela. Eşimin amcası ağır hasta moreli bozuk gibi sanırım yanaşmaz. Sabah yine bi yoklarım duruma göre.Bende 2.5ta yaptirdim ignemi canim. Iliski saatlerini yazdi doktorum bana. Hadi hayirlisi bakalim. Esin niye istemiyor ki Rabbim yardimcin olsun
Hadi hayırlısı canım :)Kızlar bu ayy gün aşırı çalışmalarımız var inşallah tutar
Yok bana yarin gece dedi benim 2.5ta yapildi yarin gece 2.5ta sonrakileride yazdi ama bakmadim.Ayıptır sorması, hangi gün ve saatlere ilişki yazdı canım. Bide progestan verdimi Bizim bu akşam boş geçiyor. Normalde bugune verdimi mesela. Eşimin amcası ağır hasta moreli bozuk gibi sanırım yanaşmaz. Sabah yine bi yoklarım duruma göre.
Bnmde ilk gebeliğimde öyleydi sanırım saatler. O yüzden bugun erken gitmeye çalıştım tabi mecbur biri buldu gitmem. Yarın gece 1 diyecek muhtemelen o zamanYok bana yarin gece dedi benim 2.5ta yapildi yarin gece 2.5ta sonrakileride yazdi ama bakmadim.
Aynen igneye gore yazdi bana saati canim 36 saat oluyor iste hesaplarsanBnmde ilk gebeliğimde öyleydi sanırım saatler. O yüzden bugun erken gitmeye çalıştım tabi mecbur biri buldu gitmem. Yarın gece 1 diyecek muhtemelen o zaman
Ben direndikçe olmuyo canım. Doktora da gittim hiç bişey yok değerlerim normal eşimde test verdi onda da bişey yok. Bir tane kimyasal gebeliğim var. 1 senedir de deniyoruz. Yumurta takibi klomen çatlatma iğnesi falan denendi ama sonuç yok. Bu ay tamamen bıraktım artık.Niye umitsizsin canim adet olana kadar direnecez
72 saat hayatta kalabiliyor canımTamam canım bi sorayım, bu arada çalışmalar devam demi. İğneden öncede yapmaya çalışıyorum sonuçta 36 saat yaşıyor spermler
Hey Allahım stresten çatlıcam yumurtamdan önce. Eşimle konuştum amcasını ameliyata alcaklarmış öğlen gidicem belki o tarafta kalırım dio. Tamda bu gece önemli gün ovulasyon açısından. Sinirlerim tavan yaptı töbe estafrullah her ay bişey çıkıyor. İnşallah eve gelir bi tersliği daha kaldıramıcamAynen igneye gore yazdi bana saati canim 36 saat oluyor iste hesaplarsan
Insallah canim hayirlisini dileHey Allahım stresten çatlıcam yumurtamdan önce. Eşimle konuştum amcasını ameliyata alcaklarmış öğlen gidicem belki o tarafta kalırım dio. Tamda bu gece önemli gün ovulasyon açısından. Sinirlerim tavan yaptı töbe estafrullah her ay bişey çıkıyor. İnşallah eve gelir bi tersliği daha kaldıramıcam
Sevgili spermler yerlerine bi transfer olsalar yaşayacaklarda bi türlü o işi o güne denk getiremiyoruz bişey çıkıyo hep72 saat hayatta kalabiliyor canım
Vardir ondada bi hayir canim cok takma.ilk olucak demi senin cocuk? Yasin kac?Sevgili spermler yerlerine bi transfer olsalar yaşayacaklarda bi türlü o işi o güne denk getiremiyoruz bişey çıkıyo hep
Saol orası öyle ama bu ay çok emek verdim yoksa umursamazdım bari sonunu getireyimde olmazsa Allahtandır derim, ikinci olcak canım ama işyerinde sorunlarım var, oğlumda kreşe gidiyor oda sıkıldı kreşte, onlada zaman geçiremiyorum. hamile kalıp bi an önce izne çıkmak istiyorum kafa dinlemek ve de evimde çoçuklarımla vakit geçirmeyi hayal ederek teselli oluyorumVardir ondada bi hayir canim cok takma.ilk olucak demi senin cocuk? Yasin kac?
Olur inşallah canım içini ferah tut... Benim de bir oğlum var, inşallah bir de kız nasip eder Rabbim.. güzel bir şeyler olmasına çok ihtiyacım var benim de.. geç olsun güç olmasın diyorum artık :) hem belli mi olur önceki çalışmalardan kalanlar işe yarar belki.. duaya devam :)Saol orası öyle ama bu ay çok emek verdim yoksa umursamazdım bari sonunu getireyimde olmazsa Allahtandır derim, ikinci olcak canım ama işyerinde sorunlarım var, oğlumda kreşe gidiyor oda sıkıldı kreşte, onlada zaman geçiremiyorum. hamile kalıp bi an önce izne çıkmak istiyorum kafa dinlemek ve de evimde çoçuklarımla vakit geçirmeyi hayal ederek teselli oluyorumyani biraz hayaller dünyası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?