- 5 Nisan 2017
- 130
- 125
- 103
Canım teşekkür ederim cevabın için doktora gitmeden önce yapmıştım soğan kürünü bu ayda incir kürü yapıyorum doktor klomen verdi bakalım ne diyecek rabbim senide yavruna sağlıkla kavuştursun inşallahPko su ileri seviye kuzenim sogan kuru ile iki cocugu oldu. Dene derim.
İnsallah canim Allah razi olsun. Mubarek gun hormetine tez vakitte bebisin seninle olsun insallah.Canım teşekkür ederim cevabın için doktora gitmeden önce yapmıştım soğan kürünü bu ayda incir kürü yapıyorum doktor klomen verdi bakalım ne diyecek rabbim senide yavruna sağlıkla kavuştursun inşallah
Yumurtlamadan 8 gun somra kana oniki gun sonra idrara gecer gebelik.Pazartesi lan testi yaptrdgmda 0.63 çıkmıştı ama erken olur mu acaba dyorum
ama çoğu insan adetten bigün sonra bile öğrenen var hamile olduğunu benm 8. günüm idrarda çıkmadı mesela gidip kan vericem yarın. 8. günde idrarda çıkmaması mümkün mü yani. illa 10 günü bekleyin diyenler bile varYumurtlamadan 8 gun somra kana oniki gun sonra idrara gecer gebelik.
Canım benim Allah sendende razı olsun dualarını eksik etmeİnsallah canim Allah razi olsun. Mubarek gun hormetine tez vakitte bebisin seninle olsun insallah.
17. Gun yaptim canm cikti hemde ucuz bir testteKizlar gunaydin elimde bir tane erken gebelik testi var adet tarihinden 6 gun oncesine sonuc veriyorms. Lakim benim adetim geceli bugun 8. Gün sizce yapayim mi yapmiyayim mi yunurtlama gore hesaplaynca 17. gun oluyr
Hayır yarın regl günüm . eğer hasta olmazsm yarın akşam yapacağım. İdrarde erken çıkmaz deniliyor ya o yüzden sabretmeye çalışıyorumtest yaptın mı canım merak ettim
evt öğleden sonra yaptım negatif üst kattaki komsumda 10 gün olmadan cikmaz diyor bazen geç yumurtluyorum çünkü ama bu ay ne zaman yumurtladigimi bilmiyorum bekliyorum hala eşimde yarın kan testi yaptiralim diyor bakalım ne olacakHayır yarın regl günüm . eğer hasta olmazsm yarın akşam yapacağım. İdrarde erken çıkmaz deniliyor ya o yüzden sabretmeye çalışıyorum
-beklemek çok zormuşevt öğleden sonra yaptım negatif üst kattaki komsumda 10 gün olmadan cikmaz diyor bazen geç yumurtluyorum çünkü ama bu ay ne zaman yumurtladigimi bilmiyorum bekliyorum hala eşimde yarın kan testi yaptiralim diyor bakalım ne olacak
ah ahh vallahi ömrümden ömür gitti bacım 2 yıldır bekle babam bekle ee gelen giden de yok 34.günü gecikmenin-beklemek çok zormuş
İyi de gecikmiş ne zaman test yapacaksin :) hayırlı güzel sonuçlar alalım inşallah. benim su an gelen giden yok akşama ne'olur bilememah ahh vallahi ömrümden ömür gitti bacım 2 yıldır bekle babam bekle ee gelen giden de yok 34.günü gecikmenin
kuzum 2 defa test yaptım ama negatif tabi idrar testi yaptım evde kan vermedim salı gününe kadar yolu var adet oldum ,oldum olmaazsaamm eğeerr doğru kan vermeye çünkü regl günümden 1 hafta önce 2 süpheli birliktelik var eee bekliyoruzz yine her zamanki gibi rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın,. sende belirti falan var mı?hiç hamile kaldın mı?İyi de gecikmiş ne zaman test yapacaksin :) hayırlı güzel sonuçlar alalım inşallah. benim su an gelen giden yok akşama ne'olur bilemem
6 Aylık deniyoruz evlenir evlenmez başladık ama .sadece bu ay kasikta falan ara ara batmalar oldu. Ordan bi umut var. Şu an sadece adet belirtileri var göğüs agrisi falan. genelde tam gününde olurm. Bugün lavaboya gitmekten'korkuyorumkuzum 2 defa test yaptım ama negatif tabi idrar testi yaptım evde kan vermedim salı gününe kadar yolu var adet oldum ,oldum olmaazsaamm eğeerr doğru kan vermeye çünkü regl günümden 1 hafta önce 2 süpheli birliktelik var eee bekliyoruzz yine her zamanki gibi rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın,. sende belirti falan var mı?hiç hamile kaldın mı?
inşallah gelmezz kırmızılar sende bize çift cizginin resmini atarsın ovulasyon testi kullanıyor musun6 Aylık deniyoruz evlenir evlenmez başladık ama .sadece bu ay kasikta falan ara ara batmalar oldu. Ordan bi umut var. Şu an sadece adet belirtileri var göğüs agrisi falan. genelde tam gününde olurm. Bugün lavaboya gitmekten'korkuyorum
Test kullanmadim hiç ama akıntı zamanımı falan kontrol ettim . gün asiri ilişkiyle bu güne kadar geldik.inşallah gelmezz kırmızılar sende bize çift cizginin resmini atarsın ovulasyon testi kullanıyor musun
hadi bakalım bendee heyecanlandım simdi inşallah güzel haberler verirsinnTest kullanmadim hiç ama akıntı zamanımı falan kontrol ettim . gün asiri ilişkiyle bu güne kadar geldik.
Bugün teSt yaptım negatif ama kasigima bıçak saplanır gibi oluyor. Sen de gelişme var mihadi bakalım bendee heyecanlandım simdi inşallah güzel haberler verirsinn
yok kuzum ben hala bekliyorum salı günü kan testi yaptırıcam gelmezseBugün teSt yaptım negatif ama kasigima bıçak saplanır gibi oluyor. Sen de gelişme var mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?