Gebeliğe Hazırlık aralık ilk hafta bat arkadaşları

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba arkadaslar bata son 4 gun ovu. Sonrasi akintim devam etti gogus uclarim agriyor kasik ve rahim sancisi oluyor ara ara ve gogus uclarim sert surekli ne dersiniz acaba demekten alikoyamiyorm kendimi 7 ay oldu tam vazgecmistik insallah olur ya artik

Sonuc doktor 4 haftalik dedi ben sokk . Degisik garip bi mutluluk rabbim sizlerede nasip etsin ins en yakin zamanda kizlar boll boll dua edin ...
canım senin bat ne zamandı kese gözüktümü bende cumartesi gidicem nasipse

Kirmizilari gormedigin surece bir umur vardir canim cnki benim regli sivilcilerim bile cikmisti :)
benimde yüzüm sivilce ve leke doldu hemde blue çağından beri ilk defa ve regl dönemimde hiç cikmaz bende yüzüm kurudur yani bilmiyorumm rabbim inşallah nasip etmiştir banada 1 hafta daha beklerim eğer 35 gün olursa hastahaneye gitmeyi düşünüyorum zaten belirsizlik yoruyor insanı kırmızılar gelecekse gelsin bende artık incir kürüme başlayayım :) senin belirtilerin nelerdi canim not aldım demiştin

Benimde yarin bat gunum test yaptim negatif cikti sanirim bu ay usuttum baya sancim var olsakda diger aya hazirlansak.

merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım
bat 22 aralık bakalım

Kizlar yumurtlama haftasi hergun kalan gunler bir gun arayla iliski hasadik . Altima yastik alip hep ayaklarimi diktim dusa gec girdim . En. Buyuk belitim ruyalarim hep hamilelerle ugrastim . Sol kasikta igne batmasi seyirme gibi . Ishallik adete yakin kabizlikkkk . Regli gunum kup kuruydu vajinam akinti cok az beyazdi . Suan cok az sarimsi . Gozlerim parliyormuss bide :) her namazda dua ettim kendim icin arkadaslarim sizler icin hep dua ettim . Sukurler olsun rabbim bekletmedi 2. Ayimizda hamile kaldim ins bir aksilik yasamam darisi sizlere tum isteyenlere ins

Benim de yumurtlama döneminden beri sol kasikta batmalar var bazen makas keser gibi bi şey oluyor . 6 Aralık bat test yapmamak için zor tutuyorum kendimi .her gece bebekle ilgili rüya görüyorum

Ya kızlar adetim iki gün geçti ama mide yanması ve afedersiniz sürekli gaz var üç gündür pembe lekelenme oluyo bi damla kadar karnım ağırıyo test yaptım negatif varsa ne zaman çıkar idrarda? Bu ay hsg çekilmiştim o mu geciktirdi acaba hiç günü şaşmazdı

Benimde ya 10 aralık yada 12 aralık bir kaç aydır düzensizlik var hiçbir belirtim yok sadece bir tane sivilce çıktı bu da adet belirtisi bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…