Amin ins canim isteyen herkeze nasip etsin rabbim bu gece belli olucak ins kesinlikTebrik ederim canımDarısı tüm isteyenlere inşallah sağlıkla al kucağına yavrunu
haKizlar suanda soklardayim 4 tl ye aldim bu testi bi tane almistimm
bütün dualarım içtenlikle seninle güzelimm rabbim hayırlı haberler almayı nasip etsin vallahi tutamadım gözyaşlarımı benide habersiz bırakmaAh canim benim zaten fotoyu yuklerken senin kopkoyu ciksin ins diyen yorumun cok duygulandirdi beni suan saf gbiyim sevinemiyorum bisi yapamiyoruz birazdan 2 idrar testi alicaz pozitif cikarsa acile gidicez . Bol boll duaya ihtiyacimiz var rabbim sizinde yuzunuyu guldursun ins
Yazicam mutlaka. Canim benim musait oldugumda herseyi detayli yazicam size sukur her gunu not almistimha
bütün dualarım içtenlikle seninle güzelimm rabbim hayırlı haberler almayı nasip etsin vallahi tutamadım gözyaşlarımı benide habersiz bırakma
inşallah canım senden bildirimm bekliyorumm bu arada ben istanbulda yasiyorum sen ?Yazicam mutlaka. Canim benim musait oldugumda herseyi detayli yazicam size sukur her gunu not almistimsenin icinde mutluluk goz yaslari dokeriz ins kuzumm
bence test bozuk çünkü cizgi alakasız biyerde tekrarla istersenKizlar rica etsem yardimci olurmusunuz bu test bozukmu
tebriklerr canımBat 4 aralıktı test sonucum.karnım ağrıyor umarım bir terslik yoktur.
Hayirli olsun canimBat 4 aralıktı test sonucum.karnım ağrıyor umarım bir terslik yoktur.
Teşekkür ederim.kanamam YÖK,yarın sabah gideceğim doktoratebriklerr canımacile git baktır bence bi terslik olmasın şüphe kalmasın içinde bide kanaman var mı ,?
Teşekkür ederim.inş yoktur. 1 kere kimyasal gebelik yaşadım korkuyorum o yüzdenHayirli olsun canimbi sıkıntı yoktur ins
Allah korusun canim pozitif dusun herzaman kendini cok kaptirma suan bnde kan sonucunu bekliyormmTeşekkür ederim.inş yoktur. 1 kere kimyasal gebelik yaşadım korkuyorum o yüzden
bence test bozuk çünkü cizgi alakasız biyerde tekrarla istersen
İyi sonuçlar alırsın inşallahAllah korusun canim pozitif dusun herzaman kendini cok kaptirma suan bnde kan sonucunu bekliyormm
naptın kuzumm var mi bi haber bende uyuyamıyorumKizlar suan sonuc bu . Dr goruncem birazdan
inşallah canım sapasağlam kollarına almayı nasip etsin rabbim bende test yaptım elimde kocamann bi sıfır varSonuc doktor 4 haftalik dediben sokk . Degisik garip bi mutluluk rabbim sizlerede nasip etsin ins en yakin zamanda kizlar boll boll dua edin ...
Nekadar var reglone caniminşallah canım sapasağlam kollarına almayı nasip etsin rabbim bende test yaptım elimde kocamann bi sıfır var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?