- 5 Nisan 2017
- 130
- 125
- 103
Neden canim uzak mi hastaneKuzu beklemem gerek :)))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Neden canim uzak mi hastaneKuzu beklemem gerek :)))
Yok erken diye :))Neden canim uzak mi hastane
Ama adetin geçmişYok erken diye :))
En az 10 gün gecsin diyorlar ya bugün 5. Gün :))Ama adetin geçmiş
Ins olmazsin canim belirtin var mi pekiKizlar bende dün adet olmam gerekiyordu olmadim bugun de olmadim insallah hamileyimdir
Canım benim adet günü çıktı bence yap testEn az 10 gün gecsin diyorlar ya bugün 5. Gün :))
Testtt yap hemenn:)Kizlar bende dün adet olmam gerekiyordu olmadim bugun de olmadim insallah hamileyimdir
Kimyasal gebelikte beta değeri artıyor mu canım nasıl oluyoKizlar bende 1 yil sonra kimyasal gebelik geçirdim sizin basinizdan boyle birsey gecdimi ne zaman hamile kaldiniz pesine çok istiyorum rabbim nasip eder insallh doktor 3 ay ara ver dedi ama ben dayanamadim bu ay denedim tekrar 2 gün kaldi bata
Benim pek bilgim yok ama doktorun güvenilir ve iyi bi doktorsa dinleseydin balım gerci ven olsam bende dinlemezdimKizlar bende 1 yil sonra kimyasal gebelik geçirdim sizin basinizdan boyle birsey gecdimi ne zaman hamile kaldiniz pesine çok istiyorum rabbim nasip eder insallh doktor 3 ay ara ver dedi ama ben dayanamadim bu ay denedim tekrar 2 gün kaldi bata
Aynn o istek çok farkli bisey hemde tadini alinca ☺ rabbim biran once nasip eder insallhBenim pek bilgim yok ama doktorun güvenilir ve iyi bi doktorsa dinleseydin balım gerci ven olsam bende dinlemezdim![]()
Benimkisi 860 a kadar cikmisti arttiKimyasal gebelikte beta değeri artıyor mu canım nasıl oluyo
Yaptım gece 4 te ve kıl gibi çıktı 2. Çizgi hatta yok gibiCanım benim adet günü çıktı bence yap test
Silikse belki erken yapmışsındır dedigin gbiYaptım gece 4 te ve kıl gibi çıktı 2. Çizgi hatta yok gibi![]()
Aslinda en iyisi kan tahliliYaptım gece 4 te ve kıl gibi çıktı 2. Çizgi hatta yok gibi![]()
Ya ama çoktan nasıl cıkıyor değilim galibaSilikse belki erken yapmışsındır dedigin gbi
Hamile olmadan mümkün değil çıkmaz gülüm. Sen doktora git belki hormon takviyesi gerekir. Hayırlı olsun :)Ya ama çoktan nasıl cıkıyor değilim galiba![]()
Dimi degilim demek kiHamile olmadan mümkün değil çıkmaz gülüm. Sen doktora git belki hormon takviyesi gerekir. Hayırlı olsun :)
Canım, İnşallah vardır ama bu gerizekalı testler beni çok yanılttı. Elinde varsa yarın bi daha tekrarla ya da kan ver yarın en iyisi.Yaptım gece 4 te ve kıl gibi çıktı 2. Çizgi hatta yok gibi![]()