Gebeliğe Hazırlık aralık ilk hafta bat arkadaşları

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım, İnşallah vardır ama bu gerizekalı testler beni çok yanılttı. Elinde varsa yarın bi daha tekrarla ya da kan ver yarın en iyisi.
Kuzum benim yumurtalama dönemim aklımı karıstırdı 15 kasım Benim yumurtlama ona göre daha bebek 17 günlük oluyor

Dimi degilim demek ki
Silik çıkması HCG hormonu sayesinde oluyor. İdrar testinde çizgi çıkması için idrarda en az 20 u/ml hormon bulunması gerekiyor. Bu da gebelik var demektir. Yani standart bir testte silik bile olsa bir çizgi çıkması demek gebelik var demektir. 0-5 aralığında bir değer olsa (ki bu negatif) asla testte çizgi çıkmaz, ki sen ince bir çizgi var demiştin. Sen doktora git bence

Birde daha yumurtlamam 15 kasımdı

14 kasımda ilşki uyuyakalmışım 15 kasım yumurtlama 16 kasım ilişki olmuş yüksek ihtimal hamişim birde kabızlık göğüs agrısı sızısı bel agrısı var
Bendede kasikta batmalar ve uyku baskada birsey yok 3 gun gecti hâlâ adette olmadm yatin sabah kan vericem ama. Sonrada disciye randevum var

Bendede kasikta batmalar ve uyku baskada birsey yok 3 gun gecti hâlâ adette olmadm yatin sabah kan vericem ama. Sonrada disciye randevum var
Benim kasık batmaları geçen haftalar oldu gecti şimdi sadece bunlar var :) yumurtlama 15 indeydi erken yaptım gebelik testini ben kan vereceğim hafta içi benim 5 gün gecti

Kuzum bence geç dollenme bizimki idrarda çıkmıyor. Bende takvime baktim 22 snde yumurtlama olmuş
Normal de diyorlar ki en son adet tarihinden hesaplanıyor diyorlar ama yumurtlamadan döllenmez ki 15 in de yumurtlama e döllenme 10 gün sürüyor yani ben 15 günlük falan anca hamişim tahminimce kuzu sende öylesindir bende gittim test yaptım 1 ayı geçmiştir dediler de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…