- 14 Kasım 2016
- 986
- 2.669
- 113
Kuzum benim yumurtalama dönemim aklımı karıstırdı 15 kasım Benim yumurtlama ona göre daha bebek 17 günlük oluyorCanım, İnşallah vardır ama bu gerizekalı testler beni çok yanılttı. Elinde varsa yarın bi daha tekrarla ya da kan ver yarın en iyisi.
Silik çıkması HCG hormonu sayesinde oluyor. İdrar testinde çizgi çıkması için idrarda en az 20 u/ml hormon bulunması gerekiyor. Bu da gebelik var demektir. Yani standart bir testte silik bile olsa bir çizgi çıkması demek gebelik var demektir. 0-5 aralığında bir değer olsa (ki bu negatif) asla testte çizgi çıkmaz, ki sen ince bir çizgi var demiştin. Sen doktora git benceDimi degilim demek ki
Birde daha yumurtlamam 15 kasımdıSilik çıkması HCG hormonu sayesinde oluyor. İdrar testinde çizgi çıkması için idrarda en az 20 u/ml hormon bulunması gerekiyor. Bu da gebelik var demektir. Yani standart bir testte silik bile olsa bir çizgi çıkması demek gebelik var demektir. 0-5 aralığında bir değer olsa (ki bu negatif) asla testte çizgi çıkmaz, ki sen ince bir çizgi var demiştin. Sen doktora git bence
Bence seninde benim gbi. Ne kadarlik evlisin ne kadardir cocuk istiyonBirde daha yumurtlamam 15 kasımdı
2 yıllık evliyim ve eylül 28 inde bıraktım korunmayı doğal korunuyordum senin ki nasıl canımBence seninde benim gbi. Ne kadarlik evlisin ne kadardir cocuk istiyon
14 kasımda ilşki uyuyakalmışım 15 kasım yumurtlama 16 kasım ilişki olmuş yüksek ihtimal hamişim birde kabızlık göğüs agrısı sızısı bel agrısı varBence seninde benim gbi. Ne kadarlik evlisin ne kadardir cocuk istiyon
Birde gögüslerim damar damar olmuş hafif üstleri ilkkezBence seninde benim gbi. Ne kadarlik evlisin ne kadardir cocuk istiyon
Bende 1 yillik evliyim 10 ay vajinusmustum. Eyluleylulden beride korunmayi bıraktık2 yıllık evliyim ve eylül 28 inde bıraktım korunmayı doğal korunuyordum senin ki nasıl canım
sende benim gibi dedin senin nasıl anlamadım canım :)Bende 1 yillik evliyim 10 ay vajinusmustum. Eyluleylulden beride korunmayi bıraktık
Bendede kasikta batmalar ve uyku baskada birsey yok 3 gun gecti hâlâ adette olmadm yatin sabah kan vericem ama. Sonrada disciye randevum var14 kasımda ilşki uyuyakalmışım 15 kasım yumurtlama 16 kasım ilişki olmuş yüksek ihtimal hamişim birde kabızlık göğüs agrısı sızısı bel agrısı var
AllahS
sende benim gibi dedin senin nasıl anlamadım canım :)
Allah hepimize nasip etsinBende 1 yillik evliyim 10 ay vajinusmustum. Eyluleylulden beride korunmayi bıraktık
Kuzum bence geç dollenme bizimki idrarda çıkmıyor. Bende takvime baktim 22 snde yumurtlama olmuşS
sende benim gibi dedin senin nasıl anlamadım canım :)
Benim kasık batmaları geçen haftalar oldu gecti şimdi sadece bunlar var :) yumurtlama 15 indeydi erken yaptım gebelik testini ben kan vereceğim hafta içi benim 5 gün gectiBendede kasikta batmalar ve uyku baskada birsey yok 3 gun gecti hâlâ adette olmadm yatin sabah kan vericem ama. Sonrada disciye randevum var
Allah
Allah hepimize nasip etsin
Normal de diyorlar ki en son adet tarihinden hesaplanıyor diyorlar ama yumurtlamadan döllenmez ki 15 in de yumurtlama e döllenme 10 gün sürüyor yani ben 15 günlük falan anca hamişim tahminimce kuzu sende öylesindir bende gittim test yaptım 1 ayı geçmiştir dediler deKuzum bence geç dollenme bizimki idrarda çıkmıyor. Bende takvime baktim 22 snde yumurtlama olmuş
İnş yarın güzel haberler ver bakim :)) bende birde şişlik var bugün pantolonu zorla giydim resmen :)Kuzum bence geç dollenme bizimki idrarda çıkmıyor. Bende takvime baktim 22 snde yumurtlama olmuş
❤İnş yarın güzel haberler ver bakim :)) bende birde şişlik var bugün pantolonu zorla giydim resmen :)
İnş vardırr
Gelmesin gelmesin bebis gelir insallahBugun gelen giden yok regli gunumdu olmadi akinti dahi yok hayirlisi bakalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?