Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimde 3 aralik :) ins 3 aralikta guzrl haberler alirizBenim de 3 aralık
İnş.heyecanla bekliyorumBenimde 3 aralik :) ins 3 aralikta guzrl haberler aliriz
Ne zamandir istiyorsun cnm doktora falan gittinmi?İnş.heyecanla bekliyorum![]()
En son seninle konuştuğumuz da klomene saydiriyordur ogun cok umutsuzluga kapildim cok uzulmustum yaaHoşgeldiniz kızlar.. . Bende sanırım 1 aralık yine başladık sayimlara . Klomen başladım haftaya odev günlerimiz varmis![]()
Evet yeni bitti bakalim carsamba kontrolum vaar. Ya ben cok umutluyum ama yorumlari okudukca insan çöküyor ilk aydan sonuc alan nerdeyse yok denilecek kadar az.Sende kullanacaktın demi. Ya bi ise yaradığını düşünmüyorum. Ama süreç bile dedi denememiz lazim dedi. Ilk ay anlamadim etkisini bu ay adetim cok kotu gecri anlatamam
O testi bizde yaptiralim o zaman. Rahim filmi cok zor denilmesine ragmen bence gayet rahat normal sadece ilk ayaga kalktigimda agri hissettim yururken falan. Baska birsey yok. Rahim filmi sonrasida da gebe kalma ihtimali yukseliyormus. Ins dogal yollardan bebis sahibi olursun cnm3.ayim olacak klomenle.ilk ay baska bi dr a gitmistim o catlatma igneside verdi. Bu igne tavsiye etmiyorum dedi. Bakalim bu ay tutturamazsak rahim filmj isticem dedi. Ona gore asilama tup bebek bakacaz dedi. Yumurtlama donemi bitince de mutlaka progesteron testi istiyor. Yumurtavarmi catlamismi anliyoruz diyo
aynen yaptır o testi. bana da 24 ünde gel dedi. 4 ünde hasta oldumO testi bizde yaptiralim o zaman. Rahim filmi cok zor denilmesine ragmen bence gayet rahat normal sadece ilk ayaga kalktigimda agri hissettim yururken falan. Baska birsey yok. Rahim filmi sonrasida da gebe kalma ihtimali yukseliyormus. Ins dogal yollardan bebis sahibi olursun cnm
2 yıldır.evet gittim herhangi bir problem yok.1 kimyasal gebelik geçirdimNe zamandir istiyorsun cnm doktora falan gittinmi?
Daha 2 ayim var o zaman.. hayirlisi ama benno kadardayanamam sanırım bu ay gebe kalamazsam korunmaya devam etmeyi dusunuyorum.bende 3. ay oluo. tutmazsa sürem bitti
Alahim tez zamanda guzel haberler getirsin bizlere cnmmm2 yıldır.evet gittim herhangi bir problem yok.1 kimyasal gebelik geçirdim![]()
Daha 2 ayim var o zaman.. hayirlisi ama benno kadardayanamam sanırım bu ay gebe kalamazsam korunmaya devam etmeyi dusunuyorum.
Olurmu oyle sey senelerce ugrasanlar var tup bebek cabalari bosa çıkan arkadaslarim var.evet cok yipratici bende yaklasik 1.5 senedir bekliyorum kimyasal gebelik yasadim bu surede. Ama ugrasmak zorundayim kizim 7 yasina girecek ortada bisy yok en cok ona uzuluyorum senelerdir kardes istiyo amannn efkarlandim yine
Alahim tez zamanda guzel haberler getirsin bizlere cnmmm
Bende bu ay pek ummuyorum bosverdim belki de böyle yaptigim icin olur bebisSanki bu ay herkes bi vazgecmis. Bak gorursunuz bu ay birsuru guzel haber alacaz![]()