Ahaahah ay aşlam bizimkide astım hastası dıyo bişiler kokuyo banyoda dedim camasır suyuyla yıkadım dıyo sen yatakta degılmıydın bugun nasıl yıkıyosun.aman dedim benı bılıon aklıma estı test yaptım.iyi halt yedın gıdıp test alalm dedi beta hcg yaptıgımı bılmıo bileBenim kocam basbas bagiriyo ortalik camasirsuyu kokuyo nereye doktun boyle diyo.gebelik testi yaptim dedim .hatun sen iyi degilsin doktora goturecem seni dedi bana
Ayy hadi insallah pozitif olucak sonuc.Durumlar vahim desenize. Bu camasir suyu kafama yatmadi ayol hepimiz nasil seyyapmissak kopuk basti ortaligi. Gebelik testinde cikmayip kopuklerden medet umarken siyiracam hissediyorun. Ya bende hic hastalik belirtisi yok sol kasigim pit pit bi kacdefa atip duruyo. Gozlerim hala sis
Sen sabret yarın beta hcg baktır.bugundu dımı gunun.benımkıde bi garıp bacım aqrı olunca leke war agrı gecınce leke yok sinirlerimi bozdu artık gelcekse gelsın kırmızı muallakta kalmıyım dedim sesli düşünmüşüm herif diyo sen artık kendı kendınede kızmaya başladın cocuk derken hatundan olcaz dıyoDurumlar vahim desenize. Bu camasir suyu kafama yatmadi ayol hepimiz nasil seyyapmissak kopuk basti ortaligi. Gebelik testinde cikmayip kopuklerden medet umarken siyiracam hissediyorun. Ya bende hic hastalik belirtisi yok sol kasigim pit pit bi kacdefa atip duruyo. Gozlerim hala sis
Dun sonucu soyleyince esimeAhaahah ay aşlam bizimkide astım hastası dıyo bişiler kokuyo banyoda dedim camasır suyuyla yıkadım dıyo sen yatakta degılmıydın bugun nasıl yıkıyosun.aman dedim benı bılıon aklıma estı test yaptım.iyi halt yedın gıdıp test alalm dedi beta hcg yaptıgımı bılmıo bile
Sana bisey diyeyimmi.ben oglana hamile kaldigimda bir hafta surekli kahverengi biSen sabret yarın beta hcg baktır.bugundu dımı gunun.benımkıde bi garıp bacım aqrı olunca leke war agrı gecınce leke yok sinirlerimi bozdu artık gelcekse gelsın kırmızı muallakta kalmıyım dedim sesli düşünmüşüm herif diyo sen artık kendı kendınede kızmaya başladın cocuk derken hatundan olcaz dıyo
Acaba camasirsuyunun markasi degisiyomu.ben domestosla yaptimDurumlar vahim desenize. Bu camasir suyu kafama yatmadi ayol hepimiz nasil seyyapmissak kopuk basti ortaligi. Gebelik testinde cikmayip kopuklerden medet umarken siyiracam hissediyorun. Ya bende hic hastalik belirtisi yok sol kasigim pit pit bi kacdefa atip duruyo. Gozlerim hala sis
Yerlesme ıhtımalınıde weremıyorumki 2gün önce beta hcg yaptım 0.100dü bugun de böle oldu regl degıl ona emınım artık.tek kasıgım aqrıyo böl kramp grıyo gbı ozaman leke oluo anra aqrı gecınce lekede yokDun sonucu soyleyince esime
Sana bisey diyeyimmi.ben oglana hamile kaldigimda bir hafta surekli kahverengi bi
raz kirmizi bi
raz pembe lekelenmelerim olmistu.ha geldi ha geliyo ozaman hic beta hcg yi bilmiyorum tabi.ramazan ayi ydi agladim bende bi hastalik var diye.gamsiz esim ben aglayinca doktora goturdu.ustune goruyormusum.3.ayin sonuna kadar ara ara hep oldu hic takmadim simdi olsa al dusuyomu biseymi oldu derim.seninki yerlesmemi acaba bacim
Bemde domestos yaptımAcaba camasirsuyunun markasi degisiyomu.ben domestosla yaptim
Canim benim yeni yerlesiyor iste .yerlesmeden beta hcg nasil yuksek ciksin.daha yeni saliniyo hcg hormonu .Yerlesme ıhtımalınıde weremıyorumki 2gün önce beta hcg yaptım 0.100dü bugun de böle oldu regl degıl ona emınım artık.tek kasıgım aqrıyo böl kramp grıyo gbı ozaman leke oluo anra aqrı gecınce lekede yok
Oglana sordum cisin varmi oglum diye .nerden bildin annecim dedi.anneler hisseder yavrum dedim.hele su pet bardaga ise bakim dedim .gitti tuvalete yapsin gidip test edecemBemde domestos yaptımkızımın ıdrarıyla denedım köpürmedi baloncuk oldu kaldı benım denedım bembeyaz köpürdü üstü kabı kapkayacak kadar
Aleykum selam bacim hosgeldin deliler kervanina :))Slm :))
Ay inşaallah öyledır nolur öyle olsun yarın 11e aldı doktorum randewuyu 1deyfı sen sabredemezsın 1 e kadar sabah gel dediCanim benim yeni yerlesiyor iste .yerlesmeden beta hcg nasil yuksek ciksin.daha yeni saliniyo hcg hormonu .
Hoşbuldumm :))Aleykum selam bacim hosgeldin deliler kervanina :))
Aboo test yaptınmıBenim adetim gecti 4. Gün oldu daha da yok :)
Deli deliyi cekermiş bacımAleykum selam bacim hosgeldin deliler kervanina :))
Yapmadım bu ay fazla önem vermedim hatta baktım adetim ne zaman diye 2 gün geçmişti baktıgımda :)) şimdi 4 gün olduAboo test yaptınmıyapmamış olamazsın dımı yok canım mümkün degıl ben 4gun gecse hergun ıdrar artı beta bakardım
Buarada aleykümselam hoşgeldın bacımSlm :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?